pwlina400

Η σημερινή ημέρα μας ξαφνιάζει και μάλιστα ευχάριστα. Θετικές εξελίξεις επιφυλάσσει το τρίγωνο με τον Ουρανό, καθώς η Σελήνη στο Λέοντα μας δίνει μια θετική αύρα και μας κάνει δημιουργικούς, ευδιάθετους και παθιασμένους.

 

Κριός

Ανυπομονησία, ενεργητικότητα, επιμονή κι ισχυρή θέληση είναι το κλειδί της επιτυχίας σήμερα. Αυτές τις ημέρες θα διαπιστώσετε πως πολλά πράγματα στη ζωή σας έχουν ημερομηνία λήξης κι ότι κακώς τα χρησιμοποιούσατε. Θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά ή ενασχόλησή σας χωρίς να ενδιαφέρεστε για τις πιθανές συνέπειες. Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία για σας σήμερα είναι να εφαρμόσετε τις αποφάσεις σας. Σε γενικές γραμμές θα βρεθείτε σε μια ημέρα ασυνήθιστης έντασης κι ενεργητικότητας που θα σας οδηγήσει σε κάποια αύξηση των επιδόσεών σας στη δουλειά ή ενασχόλησή σας.

 

Ταύρος

Η φαντασία σας βρίσκεται σε καλό επίπεδο σήμερα, οπότε βάλτε τη να δουλέψει. Θα απολαύσετε τη δουλειά αν ασχοληθείτε μαζί της. Αυτή είναι μια καταπληκτική ημέρα για να αναπτύξετε και να διευρύνετε τα μουσικά και καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα. Στα ερωτικά σας ο Άρης στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι νέο και δυνατό, αν είστε ήδη σε σχέση, ίσως υπάρξουν εντάσεις χωρίς σημαντικό λόγο.

 

Δίδυμοι

Απρόσμενες δυσκολίες που εμποδίζουν τους σκοπούς και φιλοδοξίες σας φαίνεται πως βάζουν σε δοκιμασία την υπομονή σας. Ίσως αποκτήσετε κάποιες αμφιβολίες αν θα πρέπει να συνεχίσετε με τα σχέδια σας ή θα πρέπει να τα εγκαταλείψετε προσωρινά. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου θα χρειαστεί να επανεξετάσετε κι αξιολογήσετε πολλά πράγματα και υποθέσεις στη ζωή σας. Μην αντιδράσετε εγκαταλείποντας τα πάντα.

 

Καρκίνος

Η υπερευαισθησία, ένταση, δυσαρέσκεια, θα είναι αποτελέσματα όλων αυτών των αλλαγών που θα γίνουν στη ζωή σας σήμερα και με πιθανό αντίκτυπο στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Πολλά πράγματα θα ξεφύγουν οριστικά από τον έλεγχό σας και θα περάσουν στα χέρια των άλλων. Η υπομονή σας επάνω σε πολλά θέματα θα εξαντληθεί με δυσάρεστες συνέπειες απέναντι στους άλλους ή και στον εαυτό σας. Ισχυρή συναισθηματική ένταση και ξαφνικές εναλλαγές διαθέσεων πολύ πιθανόν εξαιτίας κάποιας σχέσης σας. Ανεξάρτητα, όμως, από αυτά, αυτή είναι μια καλή ημέρα για να χτίσετε τις βάσεις για έναν περισσότερο ελεύθερο τρόπο ζωής ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείτε και με άλλα πράγματα, κάτι που δεν κάνατε πριν γιατί δεν είχατε τη διάθεση ή σας τρόμαζε αυτή η ριζική αλλαγή του τρόπου ζωής σας.

 

Λέων

Μπορεί σήμερα να αποφασίσετε να παραιτηθείτε από την δουλειά σας και να προχωρήσετε σε μια δική σας επιχείρηση ή ενασχόληση ή μπορεί να αναζητήσετε μια άλλη εργασία, η οποία θα σας παρέχει μεγαλύτερη δημιουργικότητα, ελευθερία ή περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Μπορεί να αποφασίσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο κάνοντας πράγματα που σας διασκεδάζουν περισσότερο, απ ‘το να είστε πάντα απασχολημένοι προσπαθώντας να πετύχετε κάποιους στόχους και να αγωνίζεστε στη ζωή.

 

Παρθένος

Η ικανότητά σας να παρακινείτε, να οδηγείτε και να εμπνέετε τους άλλους θα είναι πολύ δυνατή σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να σας προτείνουν να διδάξετε, να διευθύνετε, να προπονήσετε ή να επιβλέψετε άλλους αυτή την ημέρα. Είναι επίσης πιθανό να δείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε δυναμικές θετικές ομάδες και δραστηριότητες. Έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είστε πιο δυναμικοί, ενεργητικοί και δραστήριοι απ’ ό,τι συνήθως.

 

Ζυγός

Σήμερα να προσέχετε την υγεία σας, γιατί ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα. Συχνή άσκηση, αλλά χωρίς υπερβολή κι αρκετή ξεκούραση, θα βοηθήσουν. Να επισκεφθείτε ένα γιατρό για συμβουλές, αν προκύψουν σοβαροί πόνοι κι άλλα αφύσικα συμπτώματα. Συναισθηματικές αναστολές. Νευρώσεις ή ασθένειες, που η αιτία τους προσδιορίζεται με μεγάλη δυσκολία. Δυσκολίες στον γάμο ή τη συντροφικότητα. Μια ημέρα κρίσης.

 

Σκορπιός

Το πρόβλημα με αυτή την αστρολογική όψη είναι πως ίσως δεν είστε έτοιμοι να κάνετε πολλά για αυτά τα όνειρα. Στην πραγματικότητα, το ενεργειακό σας πεδίο είναι χαμηλότερο απ’ ό,τι συνήθως και δραπετεύετε σε έναν ιδανικό κόσμο, διαμέσου της φαντασίας σας, των ονείρων ή της τηλεόρασης. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα και να μην αφήσετε τη ζωή σας να χωριστεί σε δυο διαφορετικούς κόσμους. Οι προοπτικές για κάτι καλό στα ερωτικά σου είναι με το μέρος σου.

 

Τοξότης

Αν είστε πνευματικά ή θρησκευτικά ευαισθητοποιημένοι, θα αισθανθείτε σήμερα ένα αυξημένο αίσθημα συμπόνιας και αλτρουιστικού ενδιαφέροντος για τους άλλους. Οι άλλοι ωστόσο, μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή σας θέληση και να σπαταλήσουν τις συνεισφορές σας, γι’ αυτό να είστε επιλεκτικοί στις προσπάθειές σας να βοηθήσετε τους άλλους. Όταν βρείτε μια διέξοδο, απ’ όπου νομίζετε ότι πραγματικά μπορείτε να κάνετε σημαντικές βελτιώσεις, τότε να δοθείτε σ’ αυτό. Αναποφασιστικότητα. Ένα άτομο που ξεγελιέται με ευκολία. Αισθηματική εξαπάτηση ή εξωπραγματικές αισθηματικές καταστάσεις. Ευαισθησία και μία κλίση προς τον μυστικισμό.

 

Αιγόκερως

Μια πολύ καλή ημέρα σε ό,τι αφορά αυτοσυγκέντρωση και διανοητική καθαρότητα σήμερα. Οι στιγμές απογοήτευσης, όμως, δε θα σας λείψουν. Από τη φύση σας ο ανοικτός και πλατύς τρόπος σκέψης ίσως να μην μπορεί να αποδεχτεί μια καινούργια κατάσταση πραγμάτων στη ζωή σας. Η ημέρα, όμως, των σοβαρών αποφάσεων έχει πλησιάσει για σας σήμερα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο έξυπνα ή συντηρητικά θα φερθείτε σήμερα.

 

Υδροχόος

Επειδή σήμερα μπορείτε καλύτερα να βλέπετε τις υπηρεσίες απ’ την πλευρά του πελάτη, είστε και σε θέση να κάνετε τέτοιες αλλαγές που θα φέρουν σημαντικές βελτιώσεις. Η ζωή σας παίρνει καλύτερες προοπτικές και αισθάνεστε πιο σίγουροι πως οι στόχοι σας είναι καλά θεμελιωμένοι. Όποιες ευκαιρίες σας παρουσιάζονται σήμερα, πιθανόν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη δουλειά σας και να σας οδηγήσουν σε δρόμους που έχουν νόημα για σας. Αυτές οι αλλαγές δεν αυξάνουν απαραίτητα το μισθό σας ή σας φέρνουν άλλα προσωπικά οφέλη, αλλά σας βοηθούν όντως, σε λιγότερο απτούς τρόπους όπως αναφέραμε παραπάνω. Η προσέγγισή σας και τα σχέδιά σας είναι μάλλον χαλαρά σήμερα.

 

Ιχθείς

Μία σημαντική ημέρα της ζωής σας, όπου η σκληρή δουλειά, η αυτοπειθαρχία και ο ασυνήθιστος βαθμός εσωτερικής δύναμης και επιθυμίας για ουσιαστικές αλλαγές με σταθερό τρόπο θα είναι πολύ έντονος. Ορισμένες αξίες και είδωλα θα τα δείτε να γκρεμίζονται χωρίς να μπορείτε να κάνετε τίποτα. Μια ημέρα που θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα από το ψυχολογικό σας υλικό σε μια προσπάθεια να ανασυγκροτήσετε την ζωή σας. Έντονη επιθυμία για κάποια φυγή από την πραγματικότητα που σας περιτριγυρίζει και έχει πάψει πια να αντιπροσωπεύει ουσιαστικά τις αναζητήσεις σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.