Με μία Σελήνη στο Λιοντάρι σήμερα έχουμε κέφι και θάρρος! Τα πιο τυχερά ζώδια είναι εκείνα της Φωτιάς και του Αέρα, οι οποίοι πρέπει να ετοιμάζονται για εξομολογήσεις, καλοπέραση κι ειλικρινείς εκφράσεις συναισθήματος!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, αν προσέξεις την τάση σου για αλαζονική συμπεριφορά, λαμβάνεις σήμερα θαυμασμό, προσοχή κι αναγνώριση. Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα ο σύντροφός σου να σου κάνει ένα δώρο ή μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει και θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου! Πολλές οι κατακτήσεις και φυσικά αρκετές κι οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και, πιθανόν, δεν ξέρεις τι να διαλέξεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οφείλεις να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειάς σου, που τώρα χρειάζονται την παρουσία σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος κι ενδεχομένως να πετύχεις την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση μαζί του! Αν είσαι δεσμευμένος, η ιδέα της συγκατοίκησης ή της επισημοποίησης, είναι πολύ ισχυρή σήμερα και καλό θα ήταν να διεκδικήσεις μία συζήτηση με τον σύντροφο περί αυτού του θέματος!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για αποστολή μηνυμάτων, συγγραφή, μετακινήσεις και τηλεφωνήματα! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές θα είναι τώρα οι ερωτικές επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις και φυσικά το φλερτ! Μάλιστα, πολύ πιθανόν, μία νέα συναρπαστική γνωριμία που έρχεται, να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σου, με τον πιο θετικό τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να προγραμματίσετε με το ταίρι σου μία έξοδο ή μία εκδρομή, που θα ανανεώσει τη σχέση σας!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, συγκυρίες κάθε είδους θα σε κάνουν σήμερα να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα κι ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σου δώσει έμμεσα σημάδια, ότι ενδιαφέρεται κι αυτό για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου! Βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου κι, επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί αισθησιακές στιγμές!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα είσαι φανερά δυναμικός κι η καθημερινότητά σου γεμίζει με εξελίξεις και γεγονότα κάθε είδους! Αν είσαι ελεύθερος, αλλάζεις τακτική στα ερωτικά σου ζητήματα κι αυτό θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα! Κινείσαι σαφώς με αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλία στον έρωτά σου, γεγονός που σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις και να εκπληρώσεις επιθυμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναίσθημα και πάθος στη σχέση σου!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα ζητά από ‘σένα καλοσύνη, συμπόνια αλλά κι ενδοσκόπηση! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή του παρελθόντος! Προσοχή στις αποκαλύψεις, όμως! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε την τάση σου να συμβουλεύεσαι μόνο την καρδιά, κλείνοντας τα αφτιά σου στη φωνή της λογικής!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, είσαι γεμάτος διάθεση για βελτίωση της ζωής σου κι αλλαγή των δεδομένων σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία ή ένας καινούργιος έρωτας, μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία, που πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου! Φρόντισε να ακούς τις σοφές συμβουλές των φίλων σου και να μην ενεργείς αυτοβούλως!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή κι οπωσδήποτε σοβαρότητα από μέρους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις χρόνο κι αφοσίωση στη σχέση σου, γεγονός που σε βοηθά να λύσεις προβλήματα, αλλά και να βάλεις γερές βάσεις για τη μετέπειτα πορεία της! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πιο επιλεκτικός και δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό ανούσιο φλερτ! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, κέφι κι αισιοδοξία φέρνει η σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για τα ερωτικά σου ημέρα! Συζητήσεις με τον σύντροφο σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου κι επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, συναντήσεις, γνωριμίες, μηνύματα και καυτά τηλεφωνήματα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, άκρως σημαντική για σένα η σημερινή ημέρα, κι ας μην το καταλάβεις άμεσα! Αν είσαι δεσμευμένος, μόλις έφτασε μία από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές κι αδιαμφισβήτητα σεξουαλικές μέρες! Απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές κι αισθησιασμό με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για να σαγηνεύσεις και να κάνεις δικό σου, το άτομο που επιθυμείς!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις την ανάγκη για ήρεμες διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικοποίηση που σε ευχαριστεί και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ομορφιά, τέχνη κι εκλεπτυσμένη ψυχαγωγία! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς συνειδητά, τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης κι ακαταμάχητής σου προσωπικότητας! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα με τον σύντροφό σου!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για απασχόληση κι εξομάλυνση της ρουτίνας της καθημερινότητάς σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πιθανόν να αισθανθείς πως αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, δε θα προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Δεν είναι κακό να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία κι ενδεχομένως να ρίξεις τον εγωισμό σου, ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, η όμορφη εμφάνισή σου είναι σίγουρα σύμμαχός σου στις ερωτικές σου διεκδικήσεις!

Πηγή