paul242

Με τη Σελήνη στον Ιχθύ σήμερα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε το υποσυνείδητό μας, τα άγχη μας και τις φοβίες μας! Επιπλέον όμως, θα μας δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσουμε τους άλλους, να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματά μας, να εξηγήσουμε τα όνειρά μας, να επιστρατεύσουμε διαίσθηση και να κινηθούμε παρασκηνιακά!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα αποφασίζεις να δείξεις τη σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου και καταφέρνεις κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και τη σοβαρότητά σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου διαπιστώνει πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά και δεν έχεις μάτια για άλλον! Αν είσαι ελεύθερος αποφασίζεις να αλλάξεις την οπτική με την οποία αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις! Πλέον προσπαθείς βάσει της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα πληροί αρκετές προϋποθέσεις των ονείρων σου! Εμφάνιση, πίστη και φυσικά οικονομική άνεση!

Ταύρος
Σίγουρα δεν μπορείς να θεωρηθείς το άτομο που βαριέται πολύ εύκολα και γρήγορα, αλλά σήμερα θες να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα, φίλε Ταύρε! Σήμερα, ο έρωτας αποδεικνύεται για σένα ένα υπέροχο, διασκεδαστικό, παιχνίδι που σου δίνει ζωντάνια, κέφι και δημιουργικότητα! Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με σοβαρότητα, όμως τη σημερινή ημέρα θα κερδίσει η ανάλαφρη διάθεση! Έχεις έναν ξεχωριστό τρόπο να φλερτάρεις και σίγουρα προκαλείς θαυμασμό σε όποιον σε γνωρίζει!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Η ερωτική σου ζωή, σήμερα, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές υπερβολές! Θα διαπιστώσεις πως δε σου αρέσει πια να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους, θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή κατάληξη ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον ήδη υπάρχοντα σύντροφο. Και ναι, σήμερα μπορεί να βρεις τον μεγάλο και σίγουρο έρωτα, όπου θα μπορέσεις να δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις και με φροντίδα!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, είσαι πραγματικά έξω καρδιά! Μπορεί κάποιες εξελίξεις να είναι επεισοδιακές, εκκεντρικές και ίσως υπερβολικές, αλλά δε θα σε πειράξει καθόλου, αφού παραδόξως έχεις την ανάγκη τη σημερινή ημέρα να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος, δώρα, φλογερά συναισθήματα και έντονες στιγμές στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου θα πίνει νερό στο όνομά σου, δε θα έχει μάτια για άλλο άτομο και θα σου προσφέρει παθιασμένες συγκινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε θέλουν ή αισθάνονται ερωτευμένοι μαζί σου και σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν! Απόλαυσέ το!

Λέων
Αγαπητό Λιοντάρι, σήμερα θα είσαι αρκετά συγκρατημένος και δε θα παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Έχεις αρχίσει και βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το κεφάλαιο έρωτας σήμερα κι η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός κι αναζητάς το τέλειο και το ιδανικό! Μην αναλύεις στο μυαλό σου την κάθε μικρή λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες αξιόλογες και πολλά υποσχόμενες! Αν είσαι δεσμευμένος δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος θα νιώσει δυσαρεστημένος!

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, σε χαρακτηρίζει χάρη, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ξεχωριστό ταμπεραμέντο! Πολλές θα είναι οι επαφές και οι νέες γνωριμίες και θα έρθει κοντά σου με ευκολία όποιο άτομο θες να πλησιάσεις, για οποιοδήποτε λόγο! Αν είσαι ήδη με κάποιον, κάποια διλήμματα, αναποφασιστικότητα αλλά και τάση ψυχρότητας από μέρους σου, θα φέρουν αρνητικότητα, γι’αυτό εμπλούτισε τη σχέση σου και με συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ είναι το ταλέντο σου σήμερα! Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του αλλά και με απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά, έρωτα και καλοπέραση!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μάλλον θα σε πιάσουν οι καχυποψίες σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και ίσως προτιμήσεις τις μοναξιές σου ή έστω, θα θες να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που εμπιστεύεσαι πραγματικά! Η σημερινή ημέρα κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα εκρηκτική, φλογερή και παθιασμένη! Αν είσαι σε σχέση, απολαμβάνεις πλήρη αποκλειστικότητα από τον σύντροφο αλλά και καυτές στιγμές πάθους μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος δε δείχνεις κάθε ώρα και στιγμή τα συναισθήματά σου και απλά επιστρατεύεις διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πώς ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και αυτό αρέσει σε σένα αλλά και στους γύρω σου! Είσαι χαρωπός, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου και ιδίως τις στιγμές που νομίζεις πως ο σύντροφος προσπαθεί να σου επιβληθεί θέτοντάς σου τους όρους του, ενώ απλά εκείνος σου εκφράζει κάποια «θέλω»! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα μοιράζεται μαζί σου τα ίδια ενδιαφέροντα και σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα! Επειδή, όμως, ο έρωτας δεν είναι ένας ενθουσιασμός, που έρχεται και φεύγει με ταχύτητα φωτός, φρόντισε και εσύ να δώσεις την ανάλογη χαρά στον άλλο!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα μπορεί να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος, απ’ ό,τι συνήθως και αυτό γιατί δε θες κάποιος να μπορεί εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν καλύπτεσαι πια από επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Ετοιμάσου, λοιπόν, για αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα!

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκρηκτικά και απρόβλεπτα συναισθήματα από τους άλλους και ίσως σε προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους! Αν είσαι δεσμευμένος και έχεις τελευταία την αίσθηση πως η ερωτική σχέση έχει φθαρεί, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την ανατροπή, να φέρεις θετικές αλλαγές και ανανέωση στη σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ιδίως αν δεν έχεις διαλευκάνεις και σιγουρέψει ότι τα συναισθήματα του άλλου είναι αμοιβαία!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, η διαίσθηση και η διορατικότητά σου είναι οι απόλυτοι σύμμαχοί σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Αν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση παρασκηνιακή ή κρυφή, τότε σήμερα είναι η μέρα σου! Μαζί με αυτό το άτομο θα ζήσετε ένα ειδύλλιο, έτσι όπως το φαντάζεσαι και το θες, γεμάτο πάθος και συναίσθημα! Αν πάλι δε σε αφορά κάτι τέτοιο, προσοχή σήμερα στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις σου, απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, διψάς για περιπέτεια, προσωπική προβολή και μπόλικη εμπειρία! Παραδόξως δε φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή! Στον έρωτα σήμερα, θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και πείσμα! Γοητεύεις τους πάντες με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις και είναι δύσκολο κάποιος να καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη και αυξημένη γοητεία σου. Ετοιμάσου για νέες μοναδικές συναντήσεις ή γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος, και καυτές στιγμές με τον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!