Αυτή τη στιγμή ο κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Ήλιος και η ώρα είναι ιδανική για να αναλάβεις δράση και να κυνηγήσεις στόχους και προσδοκίες. Μπορείς να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με κοινωνικές δραστηριότητες, να δεις φίλους, να ασχοληθείς με τα παιδιά, ή να περάσεις όμορφες στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα! Η δημιουργικότητα, το κέφι και η ζωντάνια, βρίσκονται στο ζενίθ τους.

 

Κριός

Ο Ερμής από τον Ζυγό σε ευνοεί, ανεβάζοντας τις πιθανότητες οποιασδήποτε συζήτησης υπέρ σου. Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γιαυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

 

Ταύρος

Κάποια θέματα που είναι στάσιμα μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλο πονοκέφαλο σήμερα. Αν βάλεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και το τηρήσεις, θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά κάποια θέματα που εκκρεμούν. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να σου συμπαρασταθεί στα βασικά σημεία που χρειάζεσαι.

 

Δίδυμος

Τα θέματα που σε απασχολούν είναι πολλά αλλά εσύ πάντα μπορείς και βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται πολλή ενέργεια για να αντισταθμίσεις τις επιθυμίες σου λίγο. Κάνε αυτά που θέλεις και έχεις κάνει σχέδια και η μέρα σου θα είναι όμορφη και εσύ θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

 

Καρκίνος

Κάνοντας κάποιες κινήσεις για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου σήμερα είναι μια δύσκολη διαδικασία, ειδικά αν αισθάνεσαι λίγο ανασφαλής με τον εαυτό σου. Θέλεις μόνο τους καλύτερους ανθρώπους που εμπλέκονται στο έργο σου. Διαφορετικά δεν τους θέλεις γιατί θα σε βάλουν σε άλλες περιπέτειες που θα σου δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα.

 

Λέων

Εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις είναι τα άτομα που μπορεί να σε επιβουλεύονται. Συμπεριφέρσου διακριτικά σε σχέση με τις δραστηριότητές σου, μην ανοίγεσαι σε οποιονδήποτε και έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά. Και όταν πια θα έχεις κάνει εκείνο που χρειάζεται, ίσως μπορέσεις να χαρίσεις στον εαυτό σου μια πολύτιμη ανάπαυλα και ανάπαυση, που θα σου δώσει νέες δυνάμεις.

 

Παρθένος

Η ευερεθιστότητα σου θα μπορούσε να ξεφύγει πέρα από τα όρια σου σήμερα, αποκαλύπτοντας τα σχέδια σου προτού να είσαι έτοιμος να το υλοποιήσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε προειδοποιεί να κρατήσεις τις σκέψεις σου – και ενδεχομένως το θυμό σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

 

Ζυγός

Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να λύσεις. Θα χρειαστεί ασφαλώς και κάποια προσπάθεια από μέρους σου, αλλά όσο μεγαλύτερη είναι τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα. Φρόντισε να μην αφήνεις στη μέση κάτι που ξεκινάς και διεύρυνε τους ορίζοντές σου. Μπορείς να βασίζεσαι στη βοήθεια και την υποστήριξη των δικών σου ατόμων, κάτι που θα κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πορεία των υποθέσεων σου γιατί τα έχεις φέρει όλα σε πολύ καλό σημείο. Άφησε τους βραχυπρόθεσμους περισπασμούς πίσω και με σιγουριά όρισε μια πορεία στο μέλλον σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και μπορείς να κάνεις και άλλα σχέδια που θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Τοξότης

Σήμερα θα κινείσαι με μεγάλη μυστικοπάθεια. Δεν θέλεις να εισχωρήσει κανείς στον κόσμο σου. Βέβαια έχεις κάποιο σκοπό και πολύ καλά θα κάνεις. Φρόντισε να μην αποκαλύψεις τα επερχόμενα σχέδια σου εκτός από πολύ δικά σου άτομα γιατί δεν βλέπουν όλοι τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ.

 

Αιγόκερως

Έχεις μπει σε ένα κυκεώνα καταστάσεων που πρέπει να μπορέσεις να δώσεις λύσεις γιατί αυτό σε προβληματίζει αρκετά. Με την εύνοια του Ερμή από τον Ζυγό φρόντισε να είσαι σταθερός στα όριά σου, ώστε να μπορέσεις πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη.

 

Υδροχόος

Θα τελειώσεις με κάποια θέματα που σε απασχολούσαν και είσαι πρόθυμος να προχωρήσεις σε καινούργια σχέδια που θα μπορέσουν να σε κάνουν να δείξεις τις ικανότητες σου περισσότερο. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο φιλικό σου άτομο για τα σχέδια σου που έχεις για το μέλλον.

 

Ιχθύς

Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και εσύ για άλλη μια φορά θα προσπαθήσεις να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά. Αυτό δεν πρέπει να σε τρομάζει γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να έχεις μεγάλη επιτυχία με όλα αυτά που θέλεις να κάνεις.

 

Πηγή