Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα κι ανοίγουν δρόμοι με ευκαιρίες, δυνατότητες και νέα ξεκινήματα, ιδίως ερωτικά κι οικονομικά, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Μία νέα εποχή είναι εδώ!

Κριός
Εισπράττεις τη μία θετική κριτική μετά την άλλη σήμερα, Κριέ. Φυσικά, δεν είναι τυχαίο, αφού οι κινήσεις σου σε βοήθησαν να πράξεις το καλύτερο δυνατό για σένα. Αισθάνεσαι την ανάγκη να μοιραστείς την επιτυχία σου με αγαπημένα πρόσωπα κι ενώ περνάς όμορφα, το μυαλό σου παραμένει σε εγρήγορση για να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματα που θα σου χαρίσουν ακόμη μια αναγνώριση. Οι καταστάσεις στα αισθηματικά σου θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο σύντροφό σου, για να εκφράσει όσα νιώθει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, αφού έρχονται πολύ θετικά γεγονότα.

Ταύρος
Πρόσεξε, Ταύρε μου, διότι η παροιμία λέει ότι «το γινάτι βγάζει μάτι». Συγκράτησε όσο μπορείς τον εκνευρισμό σου, διαφορετικά θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση της μοναξιάς. Σήμερα, η Νέα Σελήνη που γίνεται στο Σκορπιό σ’ ευνοεί κι ευτυχώς για σένα, κάποιο άτομο του φιλικού σου κύκλου θα σε ταρακουνήσει αρκετά, ώστε την τελευταία στιγμή να διορθώσεις τα πράγματα και να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση. Απόφυγε σήμερα να τραβάς πολύ το σχοινί στη σχέση σου, διαφορετικά κάποια στιγμή οι καταστάσεις θα φτάσουν στα άκρα και δε θα μπορούν να επανορθωθούν.

Δίδυμος
Πρέπει σήμερα, Δίδυμε, να δεχτείς τις συμβουλές που σου δίνει κάποιο άτομο της οικογένειάς σου και μάλιστα, να ευγνωμονείς που είναι δίπλα σου. Η κρίση του είναι ένας θησαυρός για σένα, αφού θα σε προφυλάξει από άτομα που δεν είναι τόσο φιλικά, όσο εσύ πιστεύεις. Οι συζητήσεις που θα έχεις μαζί του, θα σου ανοίξουν ορίζοντες σε πολλούς άλλους τομείς. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις σχέση, έφτασε ο καιρός για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Καρκίνος
Αποφασισμένο να κινηθείς με τα δικά σου θέλω, Καρκίνε, σε βρίσκει η μέρα. Το παραμικρό δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί σε δημιουργικά μονοπάτια, που μόνο επιτυχία μπορούν να σου φέρουν. Ένα φιλικό σου άτομο που εμπιστεύεσαι, θα σε ωθήσει στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που οδηγούν σε πολύ ανοδική πορεία. Η σχέση σου μπορεί να γίνει καλύτερη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος φέρνει γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένεις.

Λέων
Μη διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα. Το ταίρι σου είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες. Σε σένα που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο δε θα μπορεί να αντισταθεί το παραμικρό και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Στη δουλειά σου και απέναντι σε προτάσεις που θα σου κάνουν, πρέπει να σκεφτείς καλά, επειδή τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως ακούγονται. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές σήμερα, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα, παρόλο που τα πράγματα πηγαίνουν κάπως καλύτερα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Οι πρακτικές κινήσεις που θα κάνεις, θα σε οδηγήσουν στο να γνωρίσεις την επιτυχία που προσδοκάς. Από την άλλη, θ’ ασχοληθείς λίγο περισσότερο με κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα έχει ανάγκη την παρουσία σου και όχι τόσο τη βοήθειά σου. Δε θ’ αφήσεις δυσαρεστημένο κάποιον. Θα έχεις σήμερα περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου θέλοντας να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αν κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ζυγός
Λόγω κάποιων γεγονότων, Ζυγέ μου, η ψυχρότητά σου θα σε κρατήσει σε απόσταση από τον περίγυρό σου. Καλό είναι, σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση και να δώσεις συγχώρεση σε άτομα, που μπορεί να σ’ έχουν στενοχωρήσει. Μίλα με ένα φιλικό σου πρόσωπο, άνοιξε την καρδιά σου και πες του για όλα αυτά που σε απασχολούν. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, ο Ερμής δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Σκορπιός
Δεν σε πολυενδιαφέρουν, Σκορπιέ, οι φήμες που κυκλοφορούν για τα φιλικά σου πρόσωπα, αφού ξέρεις πολύ καλά ποια άτομα έχεις δίπλα σου. Θα γίνεις μεγάλος υποστηρικτής αυτών των ατόμων, με θέρμη και με πολλά επιχειρήματα, αλλά και με τόση απλότητα, που θα κατατροπώσεις όποια κακιά γλώσσα λέει διάφορα. Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα προφυλάξεις τα δικά σου άτομα και θα βάλεις όρια. Η συνείδησή σου είναι καθαρή κι αυτό σε κάνει ευτυχισμένο. Θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου αν διώξεις κάποιες πιεστικές σκέψεις, που σε οδηγούν σε αρνητική συμπεριφορά απέναντι σε όσα λέει ο σύντροφός σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και σου εγγυώμαι, πως στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα.

Τοξότης
Είσαι απολύτως φερέγγυο άτομο, Τοξότη, και οι άλλοι το γνωρίζουν πολύ καλά. Φρόντισε όμως σήμερα να μην το παρατραβήξεις με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις. Να είσαι σίγουρος, ότι δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει κάποιος, αν πάρεις κάποια μικρή αναβολή σε κάποιες υποχρεώσεις σου. Έχεις βάλει πολύ καλά στο μυαλό σου ποιο πρόγραμμα θ’ ακολουθήσεις, αλλά βρες και λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς. Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου με το δικό σου τρόπο και σε βεβαιώνω, ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να σκιρτήσουν.

Αιγόκερως
Δεν πρέπει να γίνεσαι αυστηρός με τον εαυτό σου, Αιγόκερε, αν δεν μπορείς να ικανοποιήσεις όλα τα «θέλω» των άλλων. Έχεις κάνει πάρα πολλά κι η κρίση σου δεν είναι τόσο αντικειμενική. Οικογενειακά σου πρόσωπα προσπαθούν να σου συμπαρασταθούν σε υποχρεώσεις που σε αγχώνουν ακόμη. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα στις κινήσεις σου, αλλά μόνο για σένα. Θ’ αρχίσουν τα αισθηματικά σου να πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα δεις πως σε περιμένει η γνωριμία που ψάχνεις τόσο καιρό.

Υδροχόος
Μερικές φορές, Υδροχόε μου, όταν γίνεται κάποιο λάθος, αισθάνεσαι σαν μικρό παιδί που το μαλώνει ο δάσκαλός του. Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, φρόντισε σε κάποια θέματα που θέλεις να λύσεις, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Προσπάθησε ν’ ακούσεις τους γύρω σου και στην παρούσα φάση να προσαρμοστείς σ’ αυτή την συμπεριφορά. Έχεις πολύ μεγάλη φαντασία και ξέρεις πως να ελιχθείς. Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείτε με το ταίρι σου να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σας προβληματίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, θα βρεις την ευκαιρία να κινήσεις τα νήματα όπως εσύ θέλεις, για να κάνεις τη γνωριμία που τόσο καιρό περίμενες.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές κάποιου φιλικού σου προσώπου και να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που μόνο άγχος σου φέρνει. Οι βάσεις για τα θέματα σου είναι πολύ καλές. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να αγχώνεσαι για ζητήματα, που μπορεί ήδη να είναι λυμένα. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου αφού η απομόνωση που έχεις κλείσει τον εαυτό σου, θα σε μπλέξει σε έντονες συζητήσεις. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός μιας νέας σχέσης, με πολύ καλές προοπτικές.

Πηγή