Ώρα να βάλουμε γερούς στόχους και να αποκτήσουμε σιγουριά κι ουσία, μέσα από επαφές κι επικοινωνίες! Οι τυχεροί του Εξαγώνου Ερμή-Κρόνου είναι κυρίως οι Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι κι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα κάνεις μια θετική, ουσιαστική κι εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Αν είσαι δεσμευμένος κι απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός κρυφού έρωτα που έχει ανανεώσει τη ζωή σου, καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις άμεσα λογική, πριν μπλεχτείς σε αποκαλύψεις και προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει και βλέπεις κατάματα επιτέλους την αλήθεια, όσο κι αν σε πληγώνει παροντικά αυτό!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, έρχονται θετικά και κυρίως ουσιαστικά γεγονότα, εξελίξεις κι ανανεωτικές καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις ουσιαστικά τη σχέση σου! Μαζί με τον σύντροφό σου αλλάζεις με ποικίλους τρόπους τον δεσμό σου και τον καλυτερεύεις! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου δίνουν πολύτιμες συμβουλές που σε βοηθούν πολύ, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα! Σου δίνουν τη σωστή λύση για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Δίδυμος
Με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, φίλε Δίδυμε, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση κι έτσι σταματάς το ανούσιο φλερτ από ‘δω κι από ‘κει! Έχεις μεγάλη πιθανότητα τώρα να έρθει μία σπουδαία γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνετε σπουδαίους στόχους με τον σύντροφο, ωστόσο μην αφήσετε τα πρακτικά θέματα να παραγκωνίζουν το συναίσθημα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα σου δώσει ουσιαστική τύχη κι εύνοια, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις τώρα! Αν έχεις σχέση από απόσταση, οι συνέπειες της σημερινής σας επικοινωνίας θα είναι σίγουρα θετικές! Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνετε μία έξοδο ή μετακίνηση με τον σύντροφο που θα ανανεώσει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και ποιοτικό φλερτ!

Λέων
Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, φίλε Λέοντα, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον έλεγχο στη σχέση σου, ωστόσο μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς! Γενικά ανανεώνεις και μεταμορφώνεις την ερωτική σου ζωή με πάθος και σεξουαλικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις με περίσσια ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα σε ωθήσει σε κάποιες ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου, αφού μέσα από αυτές θα πετύχεις στόχους και σκοπούς! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ουσιαστική ανανέωση στη σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία βελτιώνεται σημαντικά κι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για απόφαση επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα νέες σπουδαίες γνωριμίες κι αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Ζυγός
Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, αγαπητέ Ζυγέ, θα σου φέρει ουσιαστική και μόνιμη επιτυχία, ηρεμία κι εύνοια στην καθημερινότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες «όχι» σε φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και παιχνιδάκια! Βάλε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου κι όταν βρεις ελεύθερο χρόνο, ασχολήσου με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει, ίσως μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο θα σας απομακρύνει, γιατί θα τον κάνεις να αμφιβάλλει για το αν όντως τον αγαπάς!

Σκορπιός
Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, υπόσχεται σε σένα, φίλε Σκορπιέ, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις αλλά και με ουσία κι ωριμότητα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι απόλυτα γοητευτικός, με έντονη ερωτική διάθεση, παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα και λάμψη! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι πολύ πιθανόν να έρθει τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφό σου!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, καταφέρνεις κι υλοποιείς με απόλυτη αποτελεσματικότητα επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να συζητήσεις με τον σύντροφο το ενδεχόμενο της συμβίωσης, αλλά και για να επιλύσετε παλιά προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως σε απασχολήσει σήμερα ένας έρωτας από το παρελθόν και πολύ πιθανόν να καταφέρετε, μετά από συζήτηση, να προχωρήσετε σε επανασύνδεση!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα που θες να κάνεις, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική κι ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο και φυσικά την πετυχαίνεις! Η συζήτηση θα σας φέρει θετικές συνέπειες και λύσεις για τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα κι αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για το φλερτ! Επικεντρώσου σε ένα αξιόλογο πρόσωπο που τώρα σου δείχνει το έμμεσο και διακριτικό του ενδιαφέρον!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμησή σου και την ενισχυμένη σου γοητεία! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές και σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις άμεσα αυτό! Ακόμα κι αν δεν έχεις ενθουσιαστεί με μία νέα γνωριμία τώρα, θα δεις αργά ή γρήγορα πως όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα και πες «ναι» σε αισθησιακές στιγμές!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με ουσιαστικό τρόπο, αφού τα καλά που έρχονται, θα έρθουν για να μείνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, που θα σου δώσει τη σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι επιλεκτικός! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, που ενδεχομένως αργότερα να εξελιχθεί σε μία σταθερή, ουσιαστική, σχέση!

Πηγή