xenia180

Το Τετράγωνο Ερμή με τον Πλούτωνα, πληγώνει με σκληρά λόγια, συζητήσεις κι ειδήσεις τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε επαφές και μετακινήσεις!

Κριός
Εμπειρίες του παρελθόντος έρχονται τώρα να συμβάλλουν θετικά στην επίτευξη του καινούργιου στόχου σου και κατακτάς νέους ανθρώπους, εντυπωσιάζοντάς τους με το δυναμισμό και τις γνώσεις που σου χάρισε το παρελθόν. Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Κριέ μου, αν σήμερα πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Ταύρος
Η ανάγκη σου πάντως, για ελευθερία και νέα πράγματα, χρειάζεται προσοχή, διαφορετικά θα αναγκαστείς να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, αρκεί να μη σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις σήμερα με το ταίρι σου.

Δίδυμος
Σε απασχολούν, Δίδυμέ μου, κάποια θέματα από τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα σήμερα μαζί του και θα δεις, ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί, ώστε να παρουσιαστούν πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Καρκίνος
Στη δουλειά σου σήμερα, Καρκίνε, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς, ώστε να τα αντιμετωπίσεις. Θα μπορέσεις σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Λέων
Μη σπεύσεις να γαντζωθείς κάπου, αφού θα έχεις βοήθεια σε λογικά πλαίσια και μάλιστα χωρίς να τη ζητήσεις από κάποιον. Σε εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμόζεσαι κι η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους κι ευχάριστους ρυθμούς. Έχεις ερωτισμό και προσαρμοστικότητα, Λέων μου, οπότε άφησε τα σήμερα να εξωτερικευτούν, για να περάσεις καλά στη σχέση σου.

Παρθένος
Κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σου, που αναγνωρίζουν την αξία σου, θα συμμαχήσουν μαζί σου. Για άλλη μια φορά, Παρθένε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου! Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σ’ έχει δίπλα του!

Ζυγός
Μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια, ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δραστηριοποιηθείς και να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να αρπάξεις την κατάλληλη στιγμή τις ευκαιρίες. Με άλλα θέματα να σε προβληματίζουν, Ζυγέ μου, δεν δείχνεις την απαραίτητη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να το διορθώσεις, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

Σκορπιός
Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν χρήσιμες μελλοντικά για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Προσκάλεσε φίλους και ανταποκρίσου σε κάθε είδους προτάσεις. Πρέπει, Σκορπιέ μου, να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα στο τι λες, διαφορετικά θα ακουστούν πράγματα που θα φέρουν εντάσεις με το ταίρι σου.

Τοξότης
Μία μεγάλη αλλαγή σε ενοχλεί, κλονίζει την ηρεμία και χαλάει τη διάθεσή σου, γεμίζοντάς σε ανησυχίες. Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς, κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν αφεθείς με ψυχραιμία και χωρίς προκλητικότητα. Η σχέση σου, Τοξότη, θα είναι σήμερα σε πολύ καλά επίπεδα και αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Αιγόκερως
Οι ισορροπίες σού επιτρέπουν αλλαγές στο πρόγραμμα κι αποκτάς μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Εκμεταλλεύσου τον όσο ακόμη υπάρχει, διότι σύντομα οι ανάγκες αυξάνονται. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή σου διάθεση, Αιγόκερε, θα σε κάνουν σήμερα να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Υδροχόος
Εξήγησε στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ποιοί είναι ο τωρινοί ρυθμοί σου και μην αρνείσαι με τόση ευκολία προσκλήσεις, διότι δημιουργούνται αρνητικές σκέψεις. Έχεις μπει σε μια περίοδο, Υδροχόε, κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Ιχθύς
Η γοητεία κι η αυτοπεποίθησή σου θα σου ανοίξουν το δρόμο για νέες γνωριμίες και παρέες, που θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα και να ξεκουραστείς. Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, διότι θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε σένα, που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!