Μία όμορφη Κυριακή η σημερινή με ήσυχη επικοινωνία και λύσεις για ψυχική ηρεμία! Ισχυρή διαίσθηση αλλά και συναισθηματικές επαφές, θα έχουν με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Χείρωνα, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να κάνεις πράγματα για σένα. Μπορείς ν’ ασχοληθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον και να περάσεις χαλαρά κι όμορφα, χωρίς να παιδεύεις το μυαλό σου με υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα ή καταστάσεις, οι οποίες ακόμη δεν έχουν βρει λύσεις. Ίσως μια συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο, να σου κάνει πάρα πολύ καλό. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Ταύρος
Είσαι από τα άτομα, Ταύρε, τα οποία θέλουν μέρα με τη μέρα να έχουν μία λογική εξέλιξη. Αυτό μέχρι τώρα το πετυχαίνεις, σε κάπως αργούς ρυθμούς βέβαια, και οι επιδιώξεις σου γίνονται έτσι ακριβώς όπως έχεις προγραμματίσει. Φρόντισε σήμερα να περάσεις τη μέρα με την οικογένειά σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις, ξεχνώντας καταστάσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε κουράζουν ψυχικά. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Δίδυμος
Στην καθημερινότητά σου, Δίδυμέ μου, τρέχεις με μανία ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, κάτι που σε πιέζει πολύ και μερικές φορές σου δημιουργεί ψυχολογική ανασφάλεια. Κάθε μέρα πρέπει να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις που δημιουργούνται, αλλά – λες και δε φτάνει μόνο αυτό – τρέχεις και για υποθέσεις τρίτων. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς, να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και πάνω από όλα, να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με δικά σου άτομα. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις εντονότερη ευαισθησία απ’ όσο τις υπόλοιπες μέρες, κάτι που είναι απόλυτα λογικό, αφού όλη την εβδομάδα κουράστηκες. Άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να σε ηρεμήσουν, ενώ μια μικρή εκδρομή θα σε ανέβαζε ψυχικά. Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Λέων
Πάρα πολλές φορές, Λέων μου, ρίχνεις στον εαυτό σου κι όχι στους άλλους την ευθύνη για λάθη που γίνονται στην καθημερινότητα. Αυτό συμβαίνει, επειδή σκέφτεσαι πως εσύ φταις που απώλεσες τον έλεγχο των καταστάσεων. Δε χρειάζεται αυτοκριτική, αλλά, ειδικά σήμερα, να δεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά. Προσέγγισε τη ζωή με διαφορετικό μάτι, ώστε να νιώσει ξεκούραση κι η ψυχή σου. Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα νιώθεις μία απεριόριστη αγαλλίαση κι η διάθεσή σου θα είναι εξαιρετική, κάτι που θα σε γεμίζει με νέα συναισθήματα χαράς, αλλά και έντονη δημιουργικότητα. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, ξεχνώντας υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα, αφού, μπορώ να σε βεβαιώσω, τα σχέδια που δρομολογείς, θα πάνε πάρα πολύ καλά. Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, αλλιώς θα έχεις λογομαχίες κι εντάσεις.

Ζυγός
Όλη την εβδομάδα, Ζυγέ μου, η προσμονή σου για τις υποθέσεις που ήθελες να τελειώσεις, σε είχαν φέρει σε μία κατάσταση ατελείωτου άγχους. Πολλές καταστάσεις όμως έχουν έρθει πια στα μέτρα σου κι έχεις δώσει λύσεις σε πράγματα που λίγοι θα μπορούσαν. Σήμερα, λοιπόν, φρόντισε να χαλαρώσεις, να ξεχαστείς λίγο από την καθημερινότητα και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τις επόμενες ημέρες. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θ’ αντιδράσεις στη σχολαστικότητα που θα δείξει κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η συμβουλή μου είναι, ότι δε θα πρέπει να το κάνεις θέμα, αλλά ν’ αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά, αφού ακόμη κι αν προσπαθήσεις να πεις κάτι, δε θα υπάρξει αποτέλεσμα. Φρόντισε, λοιπόν, να χαλαρώσεις, να προσεγγίσεις τις καταστάσεις πιο ανάλαφρα και θα δεις, ότι έτσι όλα θα είναι καλύτερα. Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Από το πρωί, Τοξότη, η μέρα σου θα ξεκινήσει με πάρα πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από δικά σου άτομα. Η διάθεσή σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα θέλεις να ευχαριστήσεις τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Μπορείς να προτείνεις μια εκδρομή, κάτι που θα δώσει χαρά σε όλους και πάνω από όλα, θα ξεκουράσει εσένα από την ένταση της καθημερινότητας. Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Αιγόκερως
Η πίεση κι η κούραση της εβδομάδας θα βγει σήμερα, Αιγόκερέ μου. Προσπάθησε, λοιπόν, να κρατήσεις το μυαλό μακριά σου από πράγματα, που αφορούν υποθέσεις της καθημερινότητας. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα χαλαρά και με δικά σου άτομα, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του κι απλά φρόντισε να μιλήσεις με ειλικρίνεια.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θ’ ασχοληθείς με την οικογένειά σου και με θέματα, τα οποία προβληματίζουν κι απασχολούν κάποια μέλη της. Θα κάνεις συζητήσεις για κάθε πτυχή τους και θα δώσεις λύσεις, που θα σας ικανοποιήσουν όλους αρκετά. Μετά από όλα αυτά, φρόντισε να περάσεις πάρα πολύ όμορφα, διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας, ώστε να νιώσεις κι εσύ καλύτερα ψυχικά. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δε σ’ αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Σήμερα, έχεις την ευκαιρία να το κάνεις.

Ιχθύς
Η εβδομάδα που πέρασες, Ιχθύ, ήταν πολύ κουραστική και σε πίεσε αρκετές φορές με κάποιες καταστάσεις, που έπρεπε άμεσα να τελειώσεις. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς, ν’ ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να κάνεις πράγματα που πραγματικά σε χαλαρώνουν, ώστε ν’ αποκτήσεις καινούργιες δυνάμεις για το επταήμερο που έρχεται. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίσουν.

Πηγή