Ευχάριστη μέρα η σημερινή, με συναισθηματικές εντάσεις, αυθορμητισμό και διάθεση για φλερτ. Δώστε ευκαιρίες και μην πολυσκέφτεστε την εξέλιξη των πραγμάτων. 

 

Κριός
Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, είστε πολύ πιεσμένοι και αυτόν τον καιρό τρέχετε και δε φτάνετε. Ένα διαλειμματάκι θα σας έκανε καλό. Ως προς τα προσωπικά σας, ίσως χρειαστεί να ηρεμήσετε τα πνεύματα σε κάποιον καβγά που θα ξεσπάσει μεταξύ αγαπημένων σας προσώπων. Η σχέση σας είναι στην καλύτερη φάση της. Ο σύντροφός σας στηρίζεται πια πολύ πάνω σας και σας το δείχνει έμπρακτα.

 

Ταύρος
Η διάθεσή σας θα είναι καλή αυτή την ημέρα και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παρουσιάσουν μια βελτίωση. Η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη και πολλές φορές ίσως παραμελήσετε πιο σημαντικά πράγματα της ζωής σας μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της στιγμής. Η επιθυμία σας για να απολαύσετε περισσότερα πράγματα ίσως σας οδηγήσει σε κάποιες δαπάνες ή έξοδα τα οποία είναι πέρα από τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Δίδυμοι
Αναζητάτε τη συναισθηματική ένταση ή διέγερση και κάτι καινούργιο, αλλά εντελώς ξαφνικό θα εμφανιστεί στην αισθηματική σας ζωή σήμερα. Πολύ καλή ημέρα για ξεχωριστές αλλά σύντομες απολαύσεις. Ο αυθορμητισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και δε θα χάνετε ευκαιρία για φλερτ, κοινωνικές συγκεντρώσεις ή ερωτικές εμπειρίες οι οποίες θα σας παρασύρουν σε πιθανές ριψοκίνδυνες για την εσωτερική σας ισορροπία καταστάσεις.

Καρκίνος
Αυτές τις ημέρες νιώθετε έντονη την επιθυμία να φτάσετε κάπου, να ολοκληρώσετε κάποιο σχέδιο. Έχετε την ικανότητα και δυνατότητα να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι συνήθως. Ίσως είναι μια καλή ημέρα για να αρχίσετε να εφαρμόζετε τα σχέδια, τους στόχους και τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας κάποτε.

Λέων
Αυτή τη στιγμή νιώθετε μια ανάγκη για γλυκύτητα υπό μορφή συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και με την μορφή τροφής. Έχετε την τάση να είστε ευχάριστοι και επιεικείς. Οι διαφορετικές αξίες και γούστα σας με τους συντρόφους σας ίσως οδηγήσουν όμως σε έντονες συγκρούσεις ή σε μια διαφορετική προοπτική και κατανόηση. Εξαρτάται από σας το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

Παρθένος
Συνεχή, παράλογα, δυνατά ή αντιμαχόμενα συναισθήματα μαζί με μια τάση για αυθόρμητες ενέργειες και πράξεις θα κυριαρχήσουν τον τρόπο ζωής σας σήμερα. Δυσαρέσκεια για κάποια άτομα, η οποία πολλές φορές θα εκδηλώνεται με την μορφή ζήλιας ή έπαρσης ίσως δυσκολέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους σε μεγάλο βαθμό. Αυτή την ημέρα επίσης, οι ψυχομετρικές ιδιότητές σας θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποιον σκοπό που από καιρό σχεδιάζατε.

Ζυγός
Θα αισθάνεστε πολύ καλά με τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να δημιουργείτε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Συνεργασίες και συντροφικότητα μέσα στο χώρο της ενασχόλησής σας ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα προγραμματίζοντας σωστά για το μέλλον.

Σκορπιός
Αυτή είναι μια αρμονική και ευχάριστη ημέρα στη ζωή σας η οποία μπορεί να αποδειχτεί αρκετά προσοδοφόρα και παραγωγική. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι καλές και αν δεν ήταν, να περιμένετε κάποια ουσιαστική βελτίωση προς το καλύτερο σήμερα. Συνεργασία και συντροφικότητα είναι ισχυρές σήμερα και καθόλου απίθανο να λάβετε ένα σημαντικό δώρο ή κάποια σοβαρή πρόταση.

Τοξότης
Είναι πιθανόν να έχετε κάποια δυσκολία στο να πάρετε κάποια απόφαση αυτές τις ημέρες. Μπορεί απλά να νιώθετε μια αλλαγή στη δουλειά σας και στον τρόπο ζωής σας είναι απαραίτητη, ή κάποιος μπορεί να σας προσφέρει μια εναλλακτική λύση καριέρας που θα πρέπει να ζυγίσετε προσεκτικά τα συν και τα πλην.

Αιγόκερως
Είναι καλή ημέρα για να κανονίσετε κοινωνικές δραστηριότητες ή ακόμα επαγγελματικές συναντήσεις όπου το τακτ και η φιλικότητα είναι ένα συν. Ενεργείτε σαν διπλωμάτης και εναρμονιστής ανάμεσα σε άτομα με διαφορετικές απόψεις. Επίσης η συμμετοχή σε πολιτιστικά γεγονότα ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ευνοείται. Σκέψεις αγάπης, εκτίμηση για την ομορφιά και αισθητική απόλαυση του περιβάλλοντός σας εμφανίζονται.

 

Υδροχόος
Θέματα οικονομικά ίσως σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις πιθανές επενδύσεις που θα σας προτείνουν ή τις συναλλαγές σας. Ο ιδεαλισμός σας για πολλά πράγματα βρίσκεται πολύ ψηλά σήμερα και δε βοηθάει και πάρα πολύ στο να βλέπετε την πραγματικότητα ή τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Ίσως είναι πολύ καλύτερη ημέρα για να σχεδιάσετε κάποια πράγματα τα οποία θα εφαρμόσετε στο άμεσο μέλλον. Καλή ημέρα για να ταξιδέψετε.

Ιχθείς
Οι άνθρωποι που μπορεί να ωφελήσουν την καριέρα σας, οι επαφές με συναδέλφους καθώς και γνωριμία με τους ανωτέρους σας σε μια προσωπική, φιλική βάση είναι πολύ ευνοημένες σήμερα. Επωφεληθείτε απ’ τις ευκαιρίες να βρεθείτε με άτομα που έχετε επαγγελματικές σχέσεις γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικό για σας στο άμεσο μέλλον.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.