Ώρα να γιορτάσουμε τον έρωτα και το χρήμα! To Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία μας δίνει την εύνοιά του για έρωτα, τύχη, γοητεία κι οικονομικά κέρδη, ιδίως αν ανήκουμε στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου! Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου οφείλουν, όμως, να προσέξουν υπερβολές σε χρήμα και έρωτα, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

Κριός
Φίλε Κριέ, είσαι απόλυτα ευνοημένος και τυχερός σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες ή και σχέσεις, τύχη, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα και νέα, φλερτ, προτάσεις και γενικά ανανεωτική ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα, ό,τι κι αν κάνεις με τον σύντροφο σήμερα, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μη δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, απολαμβάνεις ψυχική ηρεμία, ξεκούραση κι ανακούφιση από τα προβλήματα! Ένας κρυφός, παλαιός, απωθημένος ή απαγορευμένος έρωτας σε απασχολεί σήμερα και παρασύρεσαι προς τα εκεί, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Προσοχή όμως στις αποκαλύψεις, για να μην εκτεθείς! Αν, πάλι, δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για να απολαύσεις ρομαντικές και συναισθηματικές στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και φιλίες, να αλλάξεις ό,τι δε σ’ αρέσει και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους κι όνειρα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα φέρνει νέες ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και μπόλικο φλερτ! Πιθανόν, ένας φίλος σου να σε βοηθήσει πολύ στην έναρξη και στην εξέλιξη μίας νέας γνωριμίας, ώστε να μεταμορφωθεί σε μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ανανέωση στη σχέση σου, μέσα από εξόδους ψυχαγωγίας αλλά και συζητήσεις με τον σύντροφο!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ήρθε η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά, να τελειοποιήσεις την κοινωνική εικόνα σου και τις σχέσεις σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο, αλλά και να πετύχεις ψυχική ηρεμία επιτέλους! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος μόνο για σοβαρά πράγματα κι έτσι έρχεται τώρα η ευκαιρία για μία νέα σταθερή και πολλά υποσχόμενη σχέση, που θα σε ανεβάσει και κοινωνικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επισημοποίηση ή για ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο είναι εξαιρετικά πιθανή τώρα!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα περάσεις σίγουρα υπέροχα, ιδίως μέσα από επαφές και συναντήσεις, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο θα φέρει ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή, ανέλπιστα χαρούμενα νέα, θετικές αλλαγές και καλοπέραση! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να προτείνεις και να οργανώσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα, συνάντηση ή μία νέα γνωριμία, θα σου δώσουν χαρά και θα σου αλλάξουν τη ζωή! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα φέρνει εκπλήξεις, που θα σε ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναγεννηθείς και να μεταμορφώσεις τη ζωή σου, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και γοητεύεις σήμερα το άτομο που επιθυμείς, λόγω του ερωτισμού που εκπέμπεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, καυτές στιγμές και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών κι ο σύντροφός σου αποδεικνύει, με πράξεις, την αφοσίωση του και την πίστη του!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, μία ημέρα που θα σε κάνει σίγουρα να ξεχάσεις τη μοναξιά, αφού πολλοί θα είναι αυτοί που θα σε θέλουν δίπλα τους σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία να σου φέρει θετικές εξελίξεις και χαρά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις κι επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, εξομολογήσεις, προτάσεις, εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα ή και νέες σχέσεις, αλλά και θετικές εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι σήμερα στον σύντροφο και τη σχέση σου, αφού είναι κι αυτός που θα σου δώσει και τη μεγαλύτερη χαρά! Η ανάγκη σου για ουσιαστική αγάπη και συντροφικότητα, τώρα ικανοποιείται πλήρως!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα, πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη ικανοποίηση, που σε απαλλάσσει από άγχος και προβληματισμούς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει το πάθος του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και το φλερτ μεταξύ σας θα έχει πλέον το αποτέλεσμα που θες, αφού πλέον θα εκδηλωθεί καθαρά!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, μία απόλυτα τυχερή, ευχάριστη και διασκεδαστική ημέρα είναι η σημερινή για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος! Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές, και θα χορτάσεις φλερτ και επιτυχίες! Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε κακομαθαίνει, σου κάνει εκπλήξεις και δωράκια και απολαμβάνετε μαζί πάθος και ερωτισμό!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου δώσει επιτέλους τη δυνατότητα να απαλλαγείς από άγχος, συναισθηματικές και ψυχολογικές ανασφάλειες, στεναχώριες και πληγές απ’ τα παλιά! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει ξανά! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε μαζί με τον σύντροφο παρελθοντικά λάθη κι ανανεώνετε την καθημερινότητά σας, μέσα από ήρεμη συζήτηση και συναισθηματική ενδυνάμωση!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, πετυχαίνεις στόχους αλλά επιπλέον περνάς κι υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία! Οι ερωτικές επαφές σου και το φλερτ θα φέρουν θετικές αλλαγές και έτσι πετυχαίνεις στόχους συναισθηματικούς! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο κι επιτέλους βρίσκετε λύσεις, μέσα από συζήτηση, στα μέχρι τώρα προβλήματά σας!

Ιχθύς
Ήρθε η στιγμή, φίλε Ιχθύ, να νιώσεις ξανά σιγουριά και ασφάλεια στη ζωή σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση κι αυτοεκτίμηση, μέσα από χαρμόσυνα γεγονότα σήμερα, χάρη στο Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Αν είσαι δεσμευμένος, βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου και επιπλέον λύνετε μαζί, παλαιά προβλήματα κι απολαμβάνετε αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σοβαρεύει, κι έτσι πολύ πιθανόν σήμερα να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία ή ουσιαστικά βήματα μπροστά, με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

Πηγή