Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές και οργανωμένες. Αιχμηρή θα είναι η αντίληψη, η διαίσθηση θα είναι σωστή, ωστόσο θα πρέπει να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική. Προσοχή στην καχυποψία, στη μυστικοπάθεια, στην ανάγκη για έλεγχο, και στην κτητικότητα. Οι ανασφαλείς χαρακτήρες προσοχή στις σκέψεις που θα κάνουν, καλό θα είναι να αποφύγουν να δώσουν έκταση στην αμφιβολία.

 

Κριός

Κριέ, το πρωί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Το απόγευμα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις φόβους που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η καχυποψία και οι αμφιβολίες να παίξουν αρνητικό ρόλο σε πιθανή νέα γνωριμία, προσπάθησε να τις περιορίσει.

 

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να εξομαλύνεις σε σημαντικό βαθμό συναισθήματα και τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Το απόγευμα δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για διασκέδαση με το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα απογειώσουν την φαντασία και τον συναισθηματισμό με την παρουσία τους.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, σήμερα επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει αιφνιδιάστηκα ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο που σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση. Είναι σημαντικό να αφεθείς στο πάθος και τα έντονα συναισθήματα στη σχέση σου και να αφήσεις το περιθώριο αμφιβολίας και καχυποψία που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να φέρει στην επιφάνεια πληγές και τραύματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας πού σου δημιουργούν ιδιαίτερη υπερένταση. Αργότερα το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Η συντροφικότητα είναι σημαντική για εσένα για αυτό προσπάθησε να ισορροπήσει τις οποίες διαφωνίες μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

 

Λέων

Λέοντα, το πρωί μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που θα σε αιφνιδιάσει. Νιώθεις ότι μπορείς να προχωρήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε όποια σχέδια έχεις στη ζωή σου. Ένα έντονα ρομαντικό σκηνικό θα εκπλήξει ευχάριστα από το ταίρι σου και θα απογειώσει το πάθος και την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ξαφνικά για να τονίσει ότι δεν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εσένα.

 

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο προσπαθώντας να διεκδικήσεις τον χώρο και τις ανάγκες σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να προκαλέσει εκνευρισμό σε φιλικές σχέσεις για οικονομικούς λόγους. Η ανάγκη έντονης ανεξαρτησίας έρχεται σε κόντρα με την διάθεση απόλυτης σύνδεσης με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πείσμα και εριστική διάθεση μπορούν με ευκολία να χαλάσουν τα θετικά δεδομένα σε νέα γνωριμία.

 

Ζυγός

Ζυγέ, σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα που θα εντείνει την εσωστρέφεια. Το απόγευμα εντείνει νευρικότητα και απολυτότητα επηρεάζοντας προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Εγωκεντρικές και αδιάλλακτες συμπεριφορές δεν σου επιτρέπουν να χαρείς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου, εσώτερα προσωπικά ζητήματα επηρεάζουν την διάθεσή σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται, όμως είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες που έχεις για μία σχέση.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με δικά σου πρόσωπα, όμως φρόντισε να μην ξεφύγεις σε επίπεδο εξόδων γιατί οι σπατάλες είναι πιθανές. Ο ρομαντισμός και το πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου και να δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα για δύο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου που θα σου χαρίσει σταθερότητα και ασφάλεια αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

 

Τοξότης

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από την ανάγκη να αρέσεις καθώς η ανασφάλεια αυτή σε οδηγεί σε υποχωρητικότητα και συμβιβασμούς που τελικά δε σε γεμίζουν. Έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου χωρίς να μπαίνει τίποτα ανάμεσά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κυριαρχήσει στη ζωή σου καθώς αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης και τις ανάγκες σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα αλλάζει τα δεδομένα ξαφνικά και δημιουργεί έντονη αναστάτωση και καχυποψία για τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή, είναι απαραίτητο να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία έρχεται να απογειώσει το καρδιοχτύπι και να δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα πού μπορείς να εκφράσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου. Το απόγευμα δημιουργεί αναστάτωση λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει. Προσπάθησε να ξεφύγεις από συμπεριφορές που μπορείς να δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις στη σχέση σου καθώς θα σου είναι εύκολο να γίνεις απαξιωτικό για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται νέα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα, οι αμφιβολίες που εκδηλώνεις θα ενοχλήσω.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ, δεν αποκλείεται να σε ωθήσει να εκδηλώσεις ανασφάλειες και ζήλια που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Δεν είσαι βέβαιος για τον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται δυσάρεστα και συγκρουσιακά στην σχέση σου, μείνε μακριά από σκηνές ζήλιας που θα προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα σχέση καθώς ο εκνευρισμός και οι φόβοι κυριαρχούν.