Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις πρωτοποριακές ιδέες, στην τεχνολογία, στη μελλοντική εξέλιξη. Έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική δικτύωση, στις γνωριμίες, στις φιλίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνικές δραστηριότητες και συλλογική δράση. Θα υπάρξει ευαισθητοποίηση δε θα λείψουν οι ενέργειες αλληλεγγύης και προσφοράς.

 

Κριός

Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν αυτά που νιώθεις και τι αξίζουν για εσένα. Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για να επιλύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να παίζουν αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Ήρθε η ώρα να δείξεις συναισθήματα στο ταίρι σου που μπορεί να είχες καλά κρυμμένα μέσα σου. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να βρεις την ασφάλεια που αποζητάς στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε ότι σου δημιουργεί την αίσθηση της σταθερότητας και αυτό επιδιώκεις να σου προσφέρει πιθανή νέα γνωριμία.

 

Ταύρος

Ταύρε, ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση και εσωστρέφεια. Μην επιτρέψεις στα τραύματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στη διάθεσή σου. Μπορείς να βρεις τη δύναμη να αφήσεις πίσω ότι σε έχει πληγώσει βαθιά αναγνωρίζοντας τα μαθήματα που σου έδωσε. Βρίσκεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με το ταίρι σου και να νιώσεις την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για εσένα. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικεντρωθείς στο να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες με πρόσωπο του παρελθόντος που σε επηρεάζει ακόμα έντονα.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να ταράζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σου κόσμο και να εκφράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Η διάθεση για συνεννόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση όλων αυτών που σε προβληματίζει. Λογική και συναίσθημα λειτουργούν εναρμονισμένα και σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τέλος σε απωθημένα και ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν πώς θα μαλακώσει τα έντονα αρνητικά συναισθήματα από μηχανάκι.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στον εκνευρισμό και στις ανασφάλειες που μπορείς να δείξεις καθώς θα προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου. Ζήλια και καχυποψία μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου καθώς προσπαθείς να εξουσιάσεις το ταίρι σου λόγω τον προσωπικό σου ανασφαλειών. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μοναδική μία γνωριμία που θα δημιουργήσει θύελλα συναισθηματική, δεν θα είναι εύκολο να την διαχειριστείς.

 

Λέων

Λέοντα, είναι βέβαιο ότι βλέπεις την προσωπική σου πορεία με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από την ένταση των ημερών και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σου φτιάχνουν το κέφι και θέλεις να τους μιλήσεις. Η εξαιρετική διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο στο να κρατήσεις σε ιδιαίτερα θετικό πνεύμα τη σχέση σου. Αυτό είναι κάτι που το ταίρι σου θα εκτιμήσει ιδιαίτερα και θα είναι προτροπή και για τους δύο για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον λόγω των πνευματικών τους ενδιαφερόντων.

 

Παρθένος

Παρθένε, η αισιοδοξία δε σε αφήνει να τον βοηθήσεις σε όποια δυσκολία υπάρχει και είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να την επικοινωνήσεις και στους γύρω σου. Περνάς όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς οι συζητήσεις δεν είναι πεζές και αφορούν ζητήματα που κεντρίζουν έντονα το ενδιαφέρον σου. Η καλή επικοινωνία θα φέρει την κατανόηση και τη συνεννόηση στην προσωπική σου ζωή. Είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να ξεκαθαρίσεις ζητήματα και να δεις την κατάσταση με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος η επικοινωνία κυριαρχεί και δίνει ώθηση για νέες επαφές εκτοξεύουν τη θετικότητα στα ύψη.

 

Ζυγός

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις αυτό που σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο στρεφόμενος στην οικογένειά σου για στήριξη. Είναι γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τις πραγματικές ισορροπίες, παρ’ όλα τα σκαμπανεβάσματα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα.  Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου καθώς είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματική της αξία. Ο αδέσμευτος στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε νέα γνωριμία που δημιουργεί πρωτόγνωρα και βαθύτατα συναισθήματα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να του δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια πρόβλημα συνεννόησης με πρόσωπα που εμπλέκονται στις οικονομικές υποθέσεις. Η ανασφάλεια και ο εκνευρισμός που σε διακατέχουν δεν του επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός σε συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέα πρόσωπα κάπως είναι σημαντικό να ρίξει τους τόνους και να λειτουργήσεις μακριά από υπερένταση και αντιδικίες.

 

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και δημιουργεί ένταση με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Δε θα διστάσεις να γίνεις σκληρός στις εκφράσεις σου και να απομακρυνθείς από αυτούς που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλεις από τα πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου. Η επικριτική σου διάθεση θα επηρεαστεί σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός με το ταίρι σου και αυτό να έχει επηρεάσει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δε φαίνεται να ενδιαφέρεσαι για την προσωπική σου ζωή καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας ανατρέπουν τα σχέδιά σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η οικογένεια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με αυτούς που σε γεμίζουν ζεστασιά. Ήρθε η ώρα να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να επηρέαζαν την αυτοεκτίμησή σου και να συνειδητοποιήσεις μέσα από αυτές την προσωπική σου άξια. Η ρομαντική διάθεση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση και δημιουργεί πλαίσιο ασφάλειας για εσένα και το ταίρι σου, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος θέλεις να βάλεις ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε γεμίσει ζεστασιά και θα σου δώσει έντονα την αίσθηση της οικειότητας που είναι καθοριστικοί για εσένα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, το κοντινό περιβάλλον είναι αυτό που προστρέχεις για συμβουλές και συζητήσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία μαζί τους θα σε βοηθήσει να οριοθετηθείς και να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής για να πετύχεις στόχους και προσωπικές φιλοδοξίες. Δείχνεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει, κάτι που επηρεάζει θετικά το ταίρι σου. Η ωριμότητα που αντιμετωπίζεις τη σχέση δημιουργεί την απαραίτητη ασφάλεια. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου δείχνοντας με ωριμότητα τι θέλεις να σου δώσει μία σχέση.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων επιδιώκοντας να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον αρμονίας. Το απόγευμα απογειώνει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η συναισθηματική σου ζωή εκτοξεύεται λόγω της καλής διάθεσης που υπάρχει και από τους δύο για να ξεπεράσετε καταστάσεις που μπορεί να σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η φλερτάρεις και αυτό είναι δύσκολο να μην εντυπωσιάσει, πολλά πρόσωπα θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

Πηγή: e-zwdia