Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, έντονος συναισθηματισμός, καχυποψία, μυστικοπάθεια. Στις ενέργειες θα υπάρξει ένταση και πάθος, προσοχή στις υπερβολές, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αντικειμενικός. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην κτητικότητα και στην καχυποψία, δε θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη. Το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί η διαίσθηση με το συναίσθημα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις οικονομικών υποθέσεων, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι άμεσες, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ερμή προσοχή στο παρασκήνιο, στις μνησικακίες και στις χειριστικές συμπεριφορές. Στον επαγγελματικό τομέα οι διαθέσεις ενδεχομένως να είναι ανταγωνιστικές, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συναδελφικές σχέσεις.

Οι χαρακτήρες που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο ενδεχομένως να προσπαθήσουν να υποκινήσουν τα γεγονότα και τις σχέσεις, ίσως να βγουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, ενδεχομένως να υπάρξει ένταση, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

 

Κριός

Κριέ, το απόγευμα μπορεί οδηγήσει σε συγκρουσιακές διαθέσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις συζητώντας με κοντινά σου πρόσωπα. Είναι απαραίτητο να αφήσεις την καχυποψία στο περιθώριο και να εκφράσεις ανοιχτά τι είναι αυτό που μπορεί να σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, οι φόβοι σου θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για την οποία εξέλιξη.

 

Ταύρος 

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στην οικογένειά σου για να λύσεις ζητήματα που την απασχολούν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει γεγονότα που δεν τα περιμένεις που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και αναστάτωση στο οικογενειακό πεδίο. Συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να προκύψουν σήμερα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις την οικογένειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να μην έχεις όρεξη να δώσεις χρόνο για μία νέα γνωριμία καθώς νιώθεις έντονη νευρικότητα που δεν σου επιτρέπει να την απολαύσεις.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου. Στρέφει το ενδιαφέρον του στη διασκέδαση και το φλερτ. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με ευκολία αυτά που σκέφτεσαι και πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Το ταίρι σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς είναι αυτό μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Παράλληλα μπορείς να το υποστηρίξεις με απόλυτο δυναμισμό και πίστη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να σου τονίσει την ανάγκη να βιώσεις έναν έντονο ερωτικό δεσμό που θα απογειώσει το πάθος.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς στην επαγγελματική σου ζωή συζητώντας σε νέο πλαίσιο την οικονομική σου βάση. Ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό σε βοηθά να έχεις στα ύψη την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοντινά πρόσωπα μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, μέλημά σου είναι να ξεπεράσεις πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έχει.

 

Λέων

Λέοντα, η μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητα. Φροντίζεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που πιέζουν το πρόγραμμά σου. Η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις και παραθέσεις με το ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζει τον κόπο. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει, η αυστηρότητα που δείχνεις δεν θα βοηθήσει στην οποία εξέλιξη.

 

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου καθώς στρέφεσαι στη διασκέδαση και στο ερωτικό παιχνίδι. Το βράδυ προβλέπεται καυτό αν φροντίσεις να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου που θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται καθώς είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος λόγω της γοητείας και της μαγνητικής έλξης που αποπνέεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ, τα συναισθήματα και η ένταση τους πια δε σε φοβίζουν και είναι αυτά που παίζουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα καθώς φαίνεται να ξεπερνάς τις ανασφάλειές σου και να αφήνεις τη νευρικότητα στην άκρη. Το οικογενειακό περιβάλλον παίζει κυρίαρχο ρόλο για να νιώσεις ηρεμία και σταθερότητα.  Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και συνάμα με τις ευαισθησίες σου δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να απολαύσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα αναστατώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις και δημιουργεί προστριβές. Παράλληλα όμως το βράδυ σε βοηθά να ξεπεράσεις την όποια ένταση και να βρεις πάλι την καλή σου διάθεση που θα βοηθήσει να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μην αφήσεις την ένταση που νιώθεις να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς με ευκολία μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς αρχικά θα είσαι δύσθυμος και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις.

 

Τοξότης

Τοξότη, η ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον σου γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και δημιουργεί πιθανή κατήφεια. Προσοχή σε απότομες αντιδράσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο και θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις λόγω δικών σου ξεσπασμάτων. Οι θολές σκέψεις λόγω συναισθηματισμού επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου και σε οδηγούν σε κινήσεις που μπορεί να απογοητεύσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο του παρελθόντος που σε αναστατώνει και ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις σε βαθύτερο επίπεδο ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου. Το απόγευμα απογειώνει την προσωπική σου ζωή ενισχύοντας την τρυφερότητα και τις ευαισθησίες. Μοναδικές στιγμές μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αφήσεις τα συναισθήματα να σε κατευθύνουν, αυτό θα βοηθήσει τη σχέση να εκτοξευτεί στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα έχουν έντονα την αίσθηση του ονειρικού για εσένα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καθοριστικές ευκαιρίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Το απόγευμα σε βοηθά να χαλαρώσεις σε καθημερινό επίπεδο και να αποβάλεις το άγχος. Υπάρχει πάθος και αισθησιασμός στην προσωπική σου ζωή και αυτό βοηθά να επικοινωνήσεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα σε εντυπωσιάσουν με την αποφασιστικότητα και την ενεργητικότητά τους.

 

Ιχθείς

Ιχθύ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το απόγευμα αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί επιπλέον άγχος και νευρικότητα, προσοχή σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.  Γκρίνια και άγχος μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι να ξεσπάσεις στο ταίρι σου δημιουργώντας ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο που έρχεται αιφνιδιαστικά για να τονίσει ότι χρειάζεται να αλλάξεις ριζικά τη ρουτίνα και την καθημερινότητά σου.

 

Πηγή: Ezwdia