Η αριθμολογία μπορεί να μας αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητά μας και το μέλλον μας, καθώς και να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις σχέσεις μας! Μια έγκυρη και ακριβής μέθοδος πρόβλεψης είναι η εύρεση του αριθμού της σχέσης, που μπορεί να δώσει πολλά στοιχεία για να κάνει κανείς τον δεσμό του καλύτερο! Μη μένεις άλλο στα σκοτάδια! Βρες τον αριθμό σας και δες πού θα καταλήξετε.

 

Πώς θα βρεις τον αριθμό της σχέσης σου;

 

Για να βρεις τον αριθμό της σχέσης σου αρκεί να προσθέσεις όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γεννήσεώς σου με την ημερομηνία γεννήσεως του συντρόφου σου. Ο αριθμός που θα προκύψει θα πρέπει να είναι από το 1-9, για αυτό αν το άθροισμα που θα βγάλεις είναι διψήφιο νούμερο, θα πρέπει να προσθέσεις ξανά τα δύο ψηφία του αποτελέσματος. Ακολούθησε τις οδηγίες, σύμφωνα με το παράδειγμα. Έστω ότι η Κατερίνα έχει γεννηθεί στις 15/2/1984 και ο Μανώλης στις 20/6/1976. Για να βρούμε τον αριθμό της σχέσης τους προσθέτουμε όλα τα ψηφία και των δύο ημερομηνιών γεννήσεως: 1+5+2+1+9+8+4+2+0+6+1+9+7+6 = 61. Το άθροισμα που προκύπτει είναι μεγαλύτερο του 9, για αυτό στη συνέχεια προσθέτουμε τα δύο ψηφία του αποτελέσματος που προέκυψε: 6+1 = 7. Άρα, ο αριθμός της σχέσης της Κατερίνας και του Μανώλη είναι το 7.

 

Πάμε τώρα να δούμε τι σημαίνει ο αριθμός που βρήκες; 

 

Αριθμός σχέσης 1

Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκατε, νιώσατε μια ακαταμάχητη έλξη και κανένας από τους δύο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα δυνατά συναισθήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσά σας! Ο έρωτάς σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κεραυνοβόλος, παθιασμένος και εκρηκτικός! Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της σχέσης σας είναι η παρόρμηση, δηλαδή βιάζεστε και οι δύο από την πλευρά σας η σχέση αυτή να έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μαζί μπορείτε να απολαύσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες και η σχέση σας να είναι διαρκώς μια περιπέτεια που θα σας χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις! Ο ενθουσιασμός που διακρίνει και τους δύο μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητες, γι’ αυτό θα χρειαστεί κάποιες στιγμές να συγκρατείστε και να αφήνετε τον χρόνο να χαράξει την πορεία του δεσμού σας! Οι εγωισμοί και η τάση που έχετε να επιβάλλεστε ο ένας στον άλλον, μπορούν να δημιουργήσουν τριβές και μεγάλα καβγαδάκια! Απολαύστε το σήμερα, μην κάνετε μακρόχρονα σχέδια που στηρίζονται στον ενθουσιασμό και αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς για να διατηρηθεί η σχέση σας στον χρόνο!

 

Αριθμός σχέσης 2

Το τραγούδι που ταιριάζει «γάντι» στη δική σας σχέση είναι του Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Εμείς οι δυο σαν ένα», αφού η σχέση με αριθμό 2 φανερώνει ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση και αρμονία ανάμεσα στο ζευγάρι! Στο ξεκίνημα της γνωριμίας σας υπήρχε ένας δισταγμός και μια καχυποψία και από τις δύο πλευρές. Δεν ανοίξατε από την αρχή όλα τα φύλλα της καρδιάς σας, αλλά η σχέση σας εξελίχθηκε με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς! Από τη στιγμή που διώξατε μακριά τις άμυνες σας, υπήρξε ουσιαστικό συναισθηματικό δέσιμο, τρυφερότητα, στοργή και ονειρεμένος αισθησιασμός! Η σχέση σας έχει προοπτική και καλή εξέλιξη, αφού το σημαντικότερο στοιχείο είναι η γαλήνη, η αρμονία και η συντροφικότητα! Εκτός από ερωτικοί σύντροφοι είστε και καλά φιλαράκια που τα μοιράζεστε όλα και θέλετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο! Το σημείο όμως που πρέπει να προσέξετε είναι η τάση που έχετε και οι δύο να κουκουλώνετε πολλές φορές τα προβλήματα που δημιουργούνται ανάμεσά σας, με αποτέλεσμα να μεγεθύνονται και να γίνονται αργότερα πολύ χειρότερα! Μην ξεχνάτε πως ο συμβιβασμός και η υποχώρηση δεν είναι πάντα η λύση στα προβλήματα που προκύπτουν σε μία σχέση. Μιλήστε ανοιχτά, κάντε διάλογο για τα πάντα, χωρίς να έχετε τον φόβο ότι μπορεί να χάσετε ο ένας τον άλλον!

 

Αριθμός σχέσης 3

Η γνωριμία σας προέκυψε μέσα από φιλικό περιβάλλον ή ήσασταν πρώτα φίλοι και μετά γίνατε ερωτικοί σύντροφοι! Ο αριθμός σχέσης 3 υποδηλώνει ότι η σχέση σας στηρίζεται στην επικοινωνία! Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας, νιώσατε μια ανεξήγητη οικειότητα και ο χρόνος που περνάτε μαζί κυλλά γρήγορα σαν το νερό, αφού πάντα έχετε κάτι καινούριο να μάθετε ο ένας από τον άλλον! Σας αρέσει να αφιερώνετε αρκετό χρόνο για να κουβεντιάζετε, να ανταλλάσσετε απόψεις και το σημαντικότερο είναι ότι ο ένας ασκεί μεγάλη επιρροή στον άλλο! Αρκετές στιγμές νιώθετε πως μέσα από τη σχέση γίνεστε καλύτεροι και το μεταξύ σας μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης ή και απόψεις για τη ζωή! Η διασκέδαση είναι σημαντικό συστατικό της σχέσης σας, έχετε κοινούς φίλους, μεγάλο κοινωνικό κύκλο και είστε αξιαγάπητοι! Για να μπορέσει αυτό που έχετε να έχει διάρκεια στον χρόνο, αρκεί και οι δύο πλευρές να σεβαστείτε την επιθυμία που έχετε αμφότεροι για στιγμές ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Είναι πολύ σημαντικό να περνάτε και λίγο χρόνο μόνοι για να ανανεώνεται ο δεσμός σας! Χρειάζεται προσοχή στις συγκρούσεις που μπορεί να προκύπτουν είτε από αντίθετες απόψεις, είτε από τη διάθεση που έχετε και οι δύο να επιβάλλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας!

 

Αριθμός σχέσης 4

Η σχέση σας στηρίζεται σε κοινούς στόχους και όνειρα για τη ζωή! Από το ξεκίνημα της γνωριμίας σας, είδατε τη σχέση αυτή αρκετά σοβαρά και θελήσατε να βάλετε γερές βάσεις για να υπάρξει ανάμεσά σας μακρόχρονη πορεία! Η σταθερότητα και η ασφάλεια που αισθάνεστε να εισπράττετε από τον δεσμό σας είναι πολύ σημαντική και σας κάνει να μην μπορείτε ο ένας μακριά από τον άλλον! Η σχέση με αριθμό 4 συχνά καταλήγει ακόμα και στον γάμο, αφού η επιθυμία που προκύπτει με την ένωσή σας είναι η δημιουργία οικογένειας! Στη σχέση αυτή δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες ή παιχνιδάκια, αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάθε ζήτημα που προκύπτει ανάμεσά σας. Μπορεί να μην υπάρχει το τρελό πάθος ή ο απέραντος ερωτισμός και αρκετές στιγμές να μην μπορείτε να εκφράσετε με λόγια όσα αισθάνεστε, όμως η σχέση σας στηρίζεται στη βαθιά και ανιδιοτελή αγάπη! Μην αφήσετε τα ταμπού, τις προκαταλήψεις αλλά και τη σεμνοτυφία, να οδηγήσει τη σχέση σας στην ρουτίνα. Προσπαθήστε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας χωρίς κανέναν δισταγμό! Η σχέση αυτή ήρθε στη ζωή και των δύο για να παραμείνει!

 

 

Αριθμός σχέσης 5

Ο ερωτισμός που υπάρχει ανάμεσά σας είναι έντονος και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αμφισβητηθεί! Η έλξη που δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή ήταν έντονη και η εξέλιξη ανάμεσά σας ήταν γρήγορη, χωρίς να έχετε σκεφτεί ή συζητήσει τι επιθυμεί ο ένας από τον άλλο! Η σχέση σας θα μπορούσε χαρακτηριστεί εκκεντρική, φιλελεύθερη αλλά και διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες. Είναι πολύ πιθανό μεταξύ σας να υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην προσωπικότητά σας, στην ηλικία, στον τρόπο που μεγαλώσατε ή ακόμα και χιλιομετρική απόσταση! Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δε φαίνεται να σας πτοεί! Νιώθετε ότι μέσα από αυτό τον δεσμό μπορείτε να εκφραστείτε και αντλείτε δύναμη και αισιοδοξία ο ένας από τον άλλον. Τα συναισθήματά σας μπορεί πολλές να σας παρασύρουν σε βαρύγδουπες ερωτικές δηλώσεις, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτά που αισθάνεστε! Άλλες στιγμές, η σχέση σας μπορεί να παίρνει τη μορφή ελεύθερης σχέσης, αφού η ουσιαστική δέσμευση είναι κάτι που σας προξενεί φόβο και ανασφάλεια. Για να μπορέσει αυτή η σχέση να έχει διάρκεια στον χρόνο, πρέπει να μην προσπαθείτε να επιβάλλετε κανόνες! Ζήστε αυτό που υπάρχει ανάμεσά σας, χωρίς να πιέζετε ο ένας τον άλλο για το μέλλον!

 

Αριθμός σχέσης 6

Η σχέση σας στηρίζεται στη ζεστασιά, στη γαλήνη, στην αρμονία και στην πλήρη ταύτιση απόψεων για τη ζωή! Τα συναισθήματα που δημιουργούνται στο ζευγάρι που έχει αριθμό σχέσης το 6 είναι βαθιά και ουσιαστικά και εισπράττει ο ένας από τον άλλο τρυφερότητα και στοργή! Κατά τη διάρκεια της σχέσης σας μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς για να καταφέρετε να είστε μαζί. Ο αριθμός 6 υποδηλώνει ότι για να δημιουργηθεί και για να διατηρηθεί ο δεσμός σας, πρέπει να γίνουν θυσίες! Αρκετές στιγμές δημιουργείται και από τις δύο πλευρές ο φόβος και η ανασφάλεια ότι η σχέση μπορεί να τελειώσει και σας πιάνει τρόμος, ακόμα και στη σκέψη ότι θα χάσει ο ένας τον άλλον. Οι ζήλιες και οι ανασφάλειες προκαλούν αρκετά συχνά τριβές ανάμεσά σας, γι’ αυτό και πρέπει να τις περιορίσετε! Μαζί μπορείτε να απολαύσετε κοινές δραστηριότητες και εξόδους για διασκέδαση και καλοπέραση που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν να ξεχνιέστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Μην αφήσετε η σχέση αυτή να γίνει συνήθεια. Οι προοπτικές είναι καλές, αρκεί να μην επαναπαυτείτε και να μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο!

 

Αριθμός σχέσης 7

Η σχέση σας αναπτύχθηκε κατόπιν ώριμης σκέψης και ήταν συνειδητή απόφαση να είστε μαζί! Πρώτα γνωριστήκατε καλά, ανακαλύψατε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας και στην πορεία πήρατε την απόφαση να μπείτε σε σχέση. Από τα αρχικά στάδια της γνωριμίας σας, νιώσατε ότι υπάρχει ανάμεσά σας ισχυρό δέσιμο! Αρκετές στιγμές νιώθετε ότι η σχέση σας είναι καρμική ή ότι έχετε συναντήσει την αδερφή ψυχή σας. Όταν είστε μαζί, μοιράζεστε σκέψεις και απόψεις για κάθε είδους ζήτημα και χάνεστε σε διαλόγους και σε πνευματικές αναζητήσεις. Μέσα από τον δεσμό αυτό, αποκτάτε γνώση και εμπειρία, μεταδίδετε ο ένας στον άλλο νέα οπτική γωνία για τη ζωή. Λειτουργείτε με τηλεπάθεια, καταλαβαίνετε τι θέλει το ταίρι, προτού καν σας το ζητήσει! Αρκετές στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας είναι ο έμπιστος άνθρωπος που υπάρχει στη ζωή σας για να σας καθοδηγεί, να σας συμβουλεύει και να σας βοηθά να βρείτε λύσεις! Οι ώρες που περνάτε μαζί κυλούν γρήγορα, αφού πάντα έχετε κάτι νέο να μάθετε και κάτι καινούριο να πείτε! Όσο ισχυρό δέσιμο και να υπάρχει ανάμεσά σας, όσο σοβαρή να είναι η σχέση σας, έχετε και οι δύο την ανάγκη να απολαύσετε στιγμές απομόνωσης και απομάκρυνσης. Οι προοπτικές και η εξέλιξη στη σχέση σας εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από τους χειρισμούς σας. Ωστόσο, η σχέση αυτή θα παραμείνει για πάντα αξέχαστη και στους δύο, γιατί θα σας δώσει σημαντικά μαθήματα για τη ζωή!

 

Αριθμός σχέσης 8

Η ερωτική έλξη και ο μαγνητισμός που υπάρχει ανάμεσά σας είναι τα όπλα της σχέσης σας! Το σκίρτημα και ο έντονος πόθος που νιώσατε από τα αρχικά στάδια της γνωριμίας, σας οδήγησαν πολύ γρήγορα στο κρεβάτι και αμέσως μετά καταλάβατε ότι ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλο. Αναμφισβήτητα, αυτό που σας ένωσε ήταν η ερωτική χημεία, όμως στην πορεία της σχέσης καταλάβατε ότι έχετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες για τη ζωή! Πολύ πιθανό η γνωριμία σας να προέκυψε σε χώρο δουλειάς ή το επάγγελμά σας να σχετίζεται με κάποιο τρόπο! Είστε δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί με απόψεις που διίστανται, όμως στην περίπτωσή σας ισχύει πως τα ετερώνυμα έλκοντα! Για να μπορέσετε να εναρμονιστείτε, θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και αυτό είναι το δύσκολο στάδιο που θα κρίνει τη μονιμότητα του δεσμού σας! Κάποιες στιγμές ίσως αισθανθείτε ότι μέσα από τη σχέση στερείστε κάτι άλλο που θέλετε πολύ! Σας είναι δύσκολο να δεχτείτε τις ιδιορρυθμίες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας, όμως με διάλογο και επικοινωνία, όλα μπορούν να γίνουν! Η σχέση σας μπορεί να αντέξει στον χρόνο και να σας κάνει ακόμα καλύτερους, γιατί είστε από τους ανθρώπους που δεν το βάζετε εύκολα κάτω στις δυσκολίες και το πιο σημαντικό είναι επενδύετε κι οι δύο για ένα κοινό μέλλον!

 

Αριθμός σχέσης 9

Η σχέση σας μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι! Τα συναισθήματα σας είναι έντονα και σας παρασύρουν σε όνειρα για το μέλλον! Μοιράζεστε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές και αισθάνεστε ότι ζείτε τον απόλυτο έρωτα! Ο ένας μιλά στην καρδιά του άλλου και κάνετε κοινά όνειρα για το μέλλον! Η φαντασία σας καλπάζει και οι ερωτικές σας στιγμές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ονειρικές! Η δυσκολία στη σχέση σας είναι ότι έχετε την τάση να απογοητεύεστε εύκολα από τα μικρά προβληματάκια που μπορεί κατά καιρούς να δημιουργούνται ανάμεσά σας! Μια απλή μικρή διαφωνία μπορεί παίρνει τεράστιες διαστάσεις και πληγώνεστε, χωρίς να υπάρχει σοβαρή αιτία! Πολλά από τα κοινά σχέδια που κάνετε, μπορεί να μην είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα, γιατί υπάρχουν έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και αλλάζετε εύκολα απόψεις! Για να μπορέσει αυτή η όμορφη σχέση να έχει διάρκεια στον χρόνο, πρέπει να διατηρείτε τις ισορροπίες και να προσπαθείτε να μη δραματοποιείτε τις καταστάσεις!

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ