To πόσο σέξι είναι ένα ζώδιο το λες κι υποκειμενικό αφού εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις του καθένα. Το σεξαπίλ των ανθρώπων επηρεάζεται από έναν συνδυασμό διαφόρων παραγόντων, όπως η προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση, η γοητεία, η εμφάνιση και φυσικά το ζώδιο. Έτσι λοιπόν εμείς σήμερα συγκεντρώσαμε τα πιο σέξι ζώδια και σας μιλάμε χωρίς ντροπή γι’ αυτά.

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την έντονη προσωπικότητά τους που μαγνητίζει τα βλέμματα. Έχουν μια σαγηνευτική αύρα και συχνά θεωρούνται μυστηριώδη και γοητευτικά άτομα, γι’ αυτό άλλωστε τραβάνε πάντα και παντού την προσοχή. Είναι τα τυπάκια που θα δεις στο μπαρ στις 5 το πρωί και θα δείχνουν σέξι χωρίς καν να το προσπαθούν -είναι έτσι το στιλ τους πώς να το κάνουμε; Έχουν πολύ αυτοπεποίθηση, βγάζουν δόντια και δε διστάζουν να στο δείξουν μ’ ένα βλέμμα. Μπορούν να γίνουν ψυχροί αλλά αυτό δυστυχώς είναι μέρος της γοητείας τους στο οποίο έχουν συνηθίσει τους γύρω τους.

 

Λέων

Οι Λέοντες αποπνέουν αυτοπεποίθηση και χαρισματικότητα κι έτσι όταν τους κοιτάς ξέρεις πως έχεις να κάνεις με ηγέτες τη ζωή και τον έρωτα. Συχνά θεωρούνται αυταρχικοί μα έχουν μια ισχυρή παρουσία στον χώρο που γεμίζει σιγουριά έναν άνθρωπο που ψάχνει κάτι αντίστοιχο. Φυσικά αυτή τους η φυσική τάση να δείχνουν κυρίαρχοι βγάζει και κάτι το ζωώδες που καθιστά αδύνατο να περάσουν απαρατήρητοι όπου κι αν βρεθούν. Μπορούν να γίνουν αλαζόνες αλλά το κάνουν με τόση μαεστρία που πολλές φορές περνιέται από τους γύρω τους σαν αυτοπεποίθηση.

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για τη γοητεία και την κομψότητά τους. Προσέχουν πάρα πολύ την εμφάνισή τους ενώ ξέρουν ακριβώς τι να πουν και πότε ώστε να το κάνουν να ακουστεί τρομακτικά σέξι. Έχουν μια φυσική αίσθηση του στιλ και της χάρης -τύπου αυτής που βλέπουμε στα περιοδικά-, η οποία μπορεί να τους κάνει πολύ ελκυστικούς. Οι Ζυγοί βέβαια έχουν κι έναν καλλιτεχνικό αέρα που αρέσει κι ανάβει πολύ -καθόλου μικρό προσόν-, μα ταυτόχρονα είναι κάπως αναποφάσιστοι το οποίο δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κρύψουν αφού ξέρουν πόσο «μοιραίοι» είναι.

 

Ταύρος

Οι Ταύροι συχνά θεωρούνται αισθησιακά και προσγειωμένα άτομα. Έχουν ισχυρή φυσική παρουσία -σαν τους Λέοντες- και μπορούν να γίνουν πολύ ελκυστικοί λόγω της σταθερότητας και της αξιοπιστίας τους. Είναι τα άτομα που αμέσως ξέρεις πως μπορείς να εμπιστευτείς, να μιλήσεις, να φλερτάρεις, χωρίς να σε απασχολεί και πολύ το μετά. Είναι προσιτά άτομα αλλά όχι ανασφαλή κι αυτό μοιάζει με πολλά μαζεμένα greenf flags σε όποιον τους πλησιάζει. Βέβαια μπορούν να γίνουν κάπως εγωιστές αλλά ξέρουν να το διαχειρίζονται όταν πάει να επηρεάσει την ερωτική τους ζωή.

 

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο που με το πάθος που έχει για ορισμένα ζητήματα, την τρέλα που αποπνέει και την αυταρχικότητα που τον διακρίνει, καταφέρνει να θεωρηθεί σέξι χωρίς καν να προσπαθήσει. Κάνει ξεκάθαρο από την αρχή πως του αρέσει το διαφορετικό, το πρωτότυπο, το καινούριο και δε χάνει στιγμή για να το βρει. Όλος αυτός ο αέρας αισιοδοξίας για τη ζωή και τον έρωτα τον κάνουν πολύ σέξι παρά το γεγονός ότι παρά είναι ξεροκέφαλος ορισμένες φορές και παίρνει λάθος αποφάσεις. Είναι ξεκάθαρο ο άνθρωπος που θα σου ζητούσε να κάνετε κάτι περίεργο στο πρώτο ραντεβού αντί να σου ζητήσει να πάτε για φαγητό.