Η εβδομάδα ξεκίνησε με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε μας κίνηση αυτές τις ημέρες θα είναι καλά μελετημένη. Ωστόσο, την ίδια στιγμή θα καταλάβουμε πως δεν μπορούμε πλέον να κρατάμε μέσα μας ό,τι μας προβληματίζει και έτσι θα μιλήσουμε ανοιχτά και ξεκάθαρα, οδηγώντας σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες σε τέλος. Ειδικότερα, αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω δύο ζώδια είναι πιθανό να δώσετε τέλος σε μία σχέση, η οποία πλέον δε σας προσφέρει τίποτα.

 

Λέων 

Ο Πλούτωνας σε ξαναθυμάται εσένα του α’ δεκαημέρου, αφού τον Φεβρουάριο πέρασε στον 7ο ηλιακό σου οίκο και πάλι. Αν, λοιπόν, είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, να ξέρεις ότι θα είναι έντονη η επίδρασή του στη σχέση ή τον γάμο σου και θα δείξει τα δόντια του όλο τον Μάρτιο. Αν μάλιστα υπήρχαν ήδη ρωγμές στο οικοδόμημα, η κατάρρευση είναι μάλλον αναπόφευκτη. Υπάρχει περίπτωση το έτερό σου ήμισυ τόσο καιρό συγκρατιόταν ή να μάζευε τα παράπονά του, τώρα να ξεσπάσει με πολύ άσχημο τρόπο και ο δεσμός σου θα θυμίσει κάτι από Πομπηία. Δεν εξαιρούνται και τα δυσάρεστα γεγονότα, που μπορεί να σε επηρεάσουν και να μη σου αφήσουν χώρο για έρωτες. Το σίγουρο είναι ότι οι ευτυχισμένες στιγμές θα εκλείψουν.

 

Παρθένος

Ξέρετε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα μόνο αν δείξετε στο σύμπαν ότι αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι η ευτυχία. Σίγουρα προσπαθήσατε σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορεί να σας κατηγορήσει κανείς για το αντίθετο, αλλά όπως όλοι έχουμε μάθει και αποδεχτεί, μερικές φορές η αγάπη απλά δε λειτουργεί. Και παρ’ όλο που είναι δύσκολο να το αποδεχτείτε, γνωρίζετε πως η μόνη λύση είναι ο χωρισμός. Γι’ αυτό και θα συμβιβαστείτε με την απόφασή σας – την οποία δεν πήρατε μόνες σας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για τον σύντροφό σας, καθώς το έχετε συζητήσει πολλές φορές. Αυτό που διαφέρει τώρα είναι ότι οι δυο σας αναγνωρίζετε ότι το timing είναι το σωστό και αυτή είναι η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να κάνετε πράξη όσα συζητούσατε τόσο καιρό.

 

Σκορπιός

Αν και ανήκετε στα τυχερά ζώδια της εβδομάδας, το τέλος μιας σχέσης είναι κοντά. Τώρα θα βάλετε μπροστά τον εαυτό σας και θα παραδεχτείτε πως κάτι σας λείπει και για να το βρείτε πρέπει να αφήσετε πίσω τον δεσμό που σας κρατά πίσω. Τώρα μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να κάνετε αυτό που παλαιότερα θεωρούσατε αδιανόητο: να χωρίσετε με το σύντροφό σας. Είναι ένα βήμα που πρέπει να κάνετε, όμως, καθώς έχετε καταλάβει πως δε ζείτε όπως θα θέλατε – απλώς υπάρχετε.

 

Ιχθείς

Βρίσκεσαι σε μια σχέση η οποία από την αρχή, ήξερες πως θα τελειώσει γρήγορα. Αν έχει χαθεί λοιπόν κάθε ενδιαφέρον, είναι η σωστή στιγμή να πεις το αντίο και να επαναπροσδιορίσεις αξίες αλλά και το τι πραγματικά θέλεις από τον νέο σου σύντροφο. Η περίοδος σε οδηγεί να σκεφτείς καλύτερα τα πράγματα, να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου αλλά και να αφήσεις πίσω σου μια σχέση που έχει ήδη τελειώσει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται λοιπόν να το έχεις ανακοινώσει στον σύντροφό σου.

 

Πηγή: Jenny.gr