Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στην εβδομάδα 15 έως 21 Απριλίου 2024, καθώς o Ήλιος περνά στον Ταύρο και σχεδόν όλα τα ζώδια θα βιώσουν μια αίσθηση θεραπείας σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Παρ’ όλα αυτά, για κάποιους ο δρόμος που οδηγεί σε αυτή τη θεραπεία είναι και εκείνος που θα τους βάλει να εξετάσουν τις ερωτικές τους σχέσεις, γνωρίζοντας ότι αυτή μπορεί να είναι η εβδομάδα που θα πρέπει να τερματίσουν μία.

Παρακάτω τα ζώδια που είναι πιθανότερο να χωρίσουν μέχρι τις 21 Απριλίου.

 

Ταύρος

Μπορεί να μην ήταν αυτό που αρχικά αποζητούσατε, αλλά νιώθετε πως αυτό είναι που πρέπει να γίνει για το καλό όλων σας. Πλέον, δεν ανέχεστε τη θλίψη και τη στασιμότητα, γι’ αυτό και θέλετε μια αλλαγή. Η λήξη της σχέσης στην οποία βρίσκεστε τώρα σας προετοιμάζει για κάτι καλύτερο, ενώ ενισχύει την πίστη στον εαυτό σας. Αγκαλιάστε το «τώρα ή ποτέ» και προχωρήστε προς τον απόλυτο σεβασμό στο ποιες είστε πραγματικά. Η όψη ων ημερών δείχνει ότι μπορεί να πιέζεστε περισσότερο σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Αν λοιπόν οι συνθήκες, κάποιοι κανόνες, οι επιθυμίες των άλλων δε συμβαδίζουν με το δικό σας αξιακό σύστημα, τότε είναι πολύ πιθανό να επαναστατείτε και να θέλετε διακαώς κάποια αλλαγή. Και ίσως και τον χωρισμό.

 

 

 

Καρκίνος

Η εποχή του Κριού ήταν δύσκολη για εσάς, οπότε θα χαρείτε να ξεκινήσει η εποχή του Ταύρου στις 20 Απριλίου. Το μόνο πράγμα που προέκυψε από τον προηγούμενο μήνα ήταν η σαφής συνειδητοποίηση ότι εσείς και το άτομο με το οποίο περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας δεν είναι γραφτό να είστε μαζί. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 15 – 21 Απριλίου 2024, αυτό θα σας γίνει πολύ εμφανές, και πιθανότατα έχει να κάνει με την παρουσία του Ήλιου στον Ταύρου που είναι πιο θετικός για εσάς. Πλέον, δεν είστε χαρούμενες στη σχέση σας και νιώθετε πως δεν αξίζει να προσπαθήσετε για να τη σώσετε. Σε αυτό το σημείο της ζωής σας, δεν είστε σίγουρες ότι θέλετε να παλέψετε για ένα άλλο άτομο, ειδικά για ένα άτομο για το οποίο πραγματικά δε νοιάζεστε πια τόσο πολύ. Ας είναι λοιπόν έτσι. Αφήστε το να τελειώσει και κάντε χώρο για μια πιο όμορφη σχέση που έρχεται.

 

Τοξότης

Δεν υπάρχει ποτέ ένας μόνο σωστός τρόπος για να δημιουργήσετε μια σχέση, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν φορές που μπορεί να χρειαστεί να βάλετε κι ένα μεγάλο Χ στα δεδομένα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα νιώσετε τόσο ασφαλείς και ικανές να μείνετε μόνες, που θα αναγνωρίσετε ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας δε σας προσφέρει τίποτα. Δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ενώ νιώθετε πως ούτε το ταίρι σας ξέρει ποια πραγματικά είστε. Σας πήρε πολύ καιρό για να μάθετε να απομακρύνεστε από όσα σας πληγώνουν και αυτό το άτομο, πλέον, δε σας προσφέρει τίποτα θετικό. Καθώς ο Ήλιος περνά στον Ταύρο νιώθετε ανάλαφρα και δυναμικά και καταφέρνετε να βάλετε τη δική σας γαλήνη πάνω από όλα τα άλλα. Συνεχίστε για το καλό σας.

 

Υδροχόος

Είναι μια περίοδος που θα παίξει με τα νεύρα σας σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, αντί να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας, θα βουλιάξετε κι άλλο σε μια δίνη που δε βγάζει πουθενά. Καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να δείτε με μεγαλύτερη ησυχία τα επόμενα βήματά σας και να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις. Δεν είναι κακό να θέσετε τα όριά σας, να πείτε κάποια αναγκαία «όχι» χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να τα δικαιολογήσετε κιόλας. Ακόμη, μην υποκύψετε σε παιχνίδια ενοχής που μπορεί να θέλουν να παίξουν άλλοι εις βάρος σας εκμεταλλευόμενοι τη φύση του χαρακτήρα σας. Αν σας θέλουν στη ζωή τους, δε θα χρειαστεί να παίξουν παιχνίδια μαζί σας.

 

Πηγή: Marie Claire