Το Καλοκαίρι 2023, θα φέρει τα πάνω κάτω στα ερωτικά μας είναι γεγονός. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, θα μας κάνει να τα θέλουμε όλα από πολύ κι ο έρωτας είναι αλήθεια πως αυτό το καλοκαίρι θα μας οδηγήσει σε υπερβολές, σε πάθη, λάθη, αλλά και σε μεγαλειώδεις ερωτικές επανασυνδέσεις που θα αφήσουν τη δική τους ιστορία και το δικό τους αποτύπωμα στον χρόνο! Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι τα ζώδια που είναι «σιγουράκι» ότι θα απολαύσουν το καλοκαίρι 2023 στην αγκαλιά ενός παλιού έρωτα, ή τουλάχιστον θα μπουν στον πειρασμό να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία.

 

Λέων
Είσαι ο πρωταγωνιστής του έρωτα γι’ αυτό το καλοκαίρι αγαπημένε μου Λέοντα, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα φροντίσει να έχεις καλή παρέα στα ερωτικά για όλη την περίοδο του καλοκαιριού. Ομορφαίνεις, μαγνητίζεις αυτό που θέλεις, έχεις τις κατακτήσεις σου, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα μετά από πολύ καιρό! Εκεί λοιπόν που έχεις τις επιτυχίες σου κι αρχίζει και σένα και παίζει τσαχπίνικα το ματάκι σου. Μέχρι που φτάνουμε κοντά στις 22 Ιουλίου όπου η Αφροδίτη γυρνά φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιό σου! Οι επιθυμίες και τα θέλω σου αρχίζουν να έχουν άρωμα παρελθόντος, σκέφτεσαι το χτες, τι πήγε στραβά κι αντιλαμβάνεσαι ότι ίσως είχες εκτιμήσει λάθος μια ερωτική ιστορία και πιθανότατα αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Έως τις 3/9 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, η ευκαιρία για να βρεθείς στην αγκαλιά ενός παλιού έρωτα είναι πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου μπορώ άνετα να σου πω ότι θα ζήσεις το πιο καυτό κι ανατρεπτικό καλοκαίρι της ζωής σου!

 

Υδροχόος
Με νέο ή με παλιό έρωτα θα είσαι το καλοκαίρι 2023; Θα σου απαντήσω ευθέως και απόλυτα ειλικρινά. Θα μπερδέψεις τα μπούτια σου αγαπητέ μου Υδροχόε. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στον τομέα των σχέσεών σου, είναι γεγονός ότι θα φέρει ανανέωση στον τομέα των ερωτικών σου! Έλκεσαι σαν μαγνήτης από άτομα που σε φλερτάρουν, παίζεις, επιβεβαιώνεσαι όμως ξυπνά μέσα σου και η ανάγκη της συντροφικότητας. Καθώς γυρνά η Αφροδίτη φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα στις 22 Ιουλίου, σε βλέπω να διχάζεσαι ανάμεσα σε έναν παλιό κι έναν νέο έρωτα. Ο ενθουσιασμός του καινούργιου θα βρεθεί σε κόντρα με το πάθος και το έντονο συναίσθημα του παλιού. Αυτά ωστόσο ισχύουν πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου .Όποια και να είναι η επιλογή σου κράτα και τις πισινές σου για το λόγο ότι όσο καλό και να είναι το καλοκαίρι σου, είναι και λίγο άστατο κι επιπόλαιο για τον έρωτα. Πάντως, αν προσδοκάς μία επανασύνδεση, τότε η ευκαιρία θα σου δοθεί στα τέλη Ιουλίου με αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Κριός
Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής σου αναμένεται να ζήσεις αγαπητέ μου Κριέ. Με φιλοξενούμενη την Αφροδίτη στον 5ο Ηλιακό σου οίκο, ο έρωτας θα είναι ένα από καλοκαιρινά παιχνίδια ψυχαγωγίας κι απόλαυσης. Δεν πιστεύω ότι είσαι κολλημένος και περιμένεις πότε θα εμφανιστεί ο πρώην σύντροφος, αφού προσφορές και ζήτηση στα αισθηματικά υπάρχει κι η διάθεσή σου για φλερτ είναι τονισμένη. Αυτό που πιστεύω όμως είναι ότι ενώ μπορεί να έχεις κλείσει κάποια κεφάλαια του παρελθόντος κι ενώ μπορεί να λες ότι δε σου καίγεται καρφάκι, καθώς φτάνουμε στις 22 Ιουλίου όπου η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στον Λέοντα και τότε θα κοπούν τα ερωτικά παιχνίδια με ό,τι καινούργιο υπάρχει, αφού το ζητούμενό σου θα είναι η επιστροφή σου στο παρελθόν, κάτι το οποίο θα γίνει ως τις αρχές του Σεπτεμβρίου!

 

 

Ταύρος
Το καλοκαίρι 2023, μυρίζει παρελθόν κι εντελώς ξαφνικά φεύγουν οι απογοητεύσεις, οι προδοσίες που βίωσες κι έχουν μείνει μέσα σου μόνο τα καλά και τα όμορφα, όπου αυτά ακριβώς επιζητείς και να ζήσεις. Ο Δίας κινείται στο ζώδιό σου, τα θέλει όλα από πολύ αυτό το καλοκαίρι, όμως η τύχη είναι και με το μέρος σου. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα ξυπνώντας το ερωτικό πάθος για εκείνον τον παλιό έρωτα που στιγμάτισε την ψυχή σου αλλά δεν μπορείς να τον βγάλεις ούτε από το μυαλό αλλά ούτε και από την καρδιά σου. Κι ενώ υπάρχει αυτή η γλυκιά νοσταλγία κι ο ερωτικός πόθος για το παλιό, έρχεται το διάστημα του Αυγούστου για να εκπληρώσει την επιθυμία σου! Την περίοδο από τις 23 Αυγούστου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου και τότε είναι που ανοίγει ο ορίζοντας για επικοινωνία και συνάντηση που θα φέρει την πολυπόθητη επανασύνδεση που περιμένεις.

 

Παρθένος
Με άκρα μυστικότητα είσαι στα ερωτικά σου σε όλη την περίοδο του καλοκαιριού! Μετράς τα συναισθήματά σου, κάνεις τον απολογισμό σου, μετανιώνεις για πράξεις κι επιλογές του παρελθόντος αλλά υπάρχει κι αυτή η άσβεστη φλόγα του πάθους, η οποία σιγοκαίει μέσα σου και δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Τα ερωτικά σου είναι μπερδεμένα. Είτε μπορεί να είσαι ήδη σε μία σχέση και το μυαλό να σεργιανίζει στο ερωτικό παρελθόν, είτε είσαι μόνος και δεν μπορείς να ξεπεράσεις την περασμένη σχέση. Ένα κρυφό ερωτικό παιχνίδι αναμένεται να προκύψει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με ημερομηνίες αιχμής για επανασύνδεση την περίοδο από τις 23 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου όπου Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου. Τότε είναι που θα αλλάξουν πολλά και θα βρεθείς και πάλι στην αγκαλιά ενός παλιού έρωτα.

 

Ιχθείς
Ευκαιρίες για ερωτική επανασύνδεση μέσα στο καλοκαίρι 2023, ναι, φυσικά και θα έχεις, όπως και την ευκαιρία σου προς το τέλος του καλοκαιριού όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου. Πολλά από τα όνειρα, τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα την περίοδο από τις 23 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Να θυμάσαι πως δε θα είναι μια ερωτική επανασύνδεση που εσύ ο ίδιος θα επιδιώξεις, αλλά θα σου έρθει ξαφνικά κι απροσδόκητα το παρελθόν, ζητώντας να κουβεντιάσετε και να βρείτε λύσεις για να είστε και πάλι μαζί! Θυμήσου ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν παρά μόνο βελτιώνονται, με αυτό το γνώμονα φρόντισε να πάρεις την απόφαση που θα σε κάνει ικανοποιημένο.

 

Πηγή