Ναι, ok, έχουμε ανάδρομο Ερμή, αλλά εδώ μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Η επιστροφή αυτών των πρώην δεν έχει να κάνει με τις διελεύσεις των πλανητών, την επιρροή τους ή την αναδρομή τους. Ta ερωτικά των παρακάτω χωδίων δείχνουν επιστροφές-καταστροφές αυτή την περίοδο, δε θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές ως singles και κάνουν το comeback τους. Θέλουν να τα ξαναβρείτε για να αποφύγουν τη μελαγχολία των γιορτών, να περάσουν καλά και μετά, βλέπουμε. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αχ αυτός ο συγκεκριμένος πρώην έρωτας. Ο Καρκίνος γενικά να ξέρεις ότι έχει ένα μεγάλο κόλλημα με το παρελθόν του. Δεν το ξεπερνά ποτέ και δεν το ξεχνά. Είναι ευαισθητούλης μωρέ. Είναι και συναισθηματικό άτομο, ε, δε θέλει και πολύ να σου ξαναστείλει ένα μήνυμα να δει τι κάνεις, πώς είσαι κι αν τον «παίρνει» να ξαναχωθεί στη ζωή σου. Να ξέρεις ότι ναι μεν δεν ξεκολλά από το παρελθόν, όμως το όλο comeback θα το κάνει για να σε εκμεταλλευτεί κατά κάποιο τρόπο. Να σε χρησιμοποιήσει ξανά για να περάσει τις γιορτές του με ταίρι και να μην είναι το μπακούρι των Χριστουγέννων ανάμεσα σε τόσα ερωτευμένα ζευγάρια. Πριν αποφασίσεις να τον δεχτείς πίσω, σκέψου το καλά. Γιατί ο Καρκίνος είναι ο μόνος από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο που επηρεάζεται κι από τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, άρα διπλό το κακό.

 

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορεί να το αντέξει ο σχεσάκιας του ζωδιακού ότι θα κάνει Χριστούγεννα μόνος και έρημος. Ότι όλοι γύρω θα είναι ερωτευμένοι και ζευγαρωμένοι κι αυτός δε θα έχει κανέναν να φιλήσει κάτω από το γκι την πρωτοχρονιά. Είναι πλήγμα μεγάλο. Αν λοιπόν έχει ξεμείνει από καβάντζες, αν δεν παίζει κάτι άλλο στη ζωή του, να ξέρεις ότι ένα comeback σε πρώην θα το κάνει. Θα ρίξει τον εγωισμό του για να «χτίσει γέφυρες» και να δει αν θα τον δεχτείς πίσω. Οι προθέσεις του να ξέρεις δεν είναι και τόσο αγνές. Η επανασύνδεση αυτή δε θα έχει επιτυχία κατά πάσα πιθανότητα και μετά τα Φώτα, θα χωρίσετε ξανά. Αξίζει να το περάσεις αυτό; Σκέψου το καλά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έτερος συναισθηματικός, ευαίσθητος και ρομαντικός τύπος που τις γιορτές θα γεμίσει συναισθηματισμό και θα σκάσει στο μυαλό τι είχε και τι έχασε. Θα έρθει σαν βρεγμένη γάτα να σε προσεγγίσει για να τα ξαναβρείτε. Θα σε παρακαλέσει να τον/τη δεχτείς πίσω, θα σου κάνει μέχρι και puppy eyes, ενδεχομένως να εννοεί κι όλα όσα λέει. Η θολούρα των γιορτών δεν επιτρέπει την ξεκάθαρη κρίση, οπότε πρέπει να πάρεις ένα ρίσκο και να δεις πού θα σας βγάλει. Έχει μια ροπή προς τη μελαγχολία, και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θέλει δίπλα του ανθρώπους που ξέρει ότι τ@ν αγάπησαν. Έτσι θα ψάξει να «πιαστεί» από σένα για να περάσουν αυτές οι μέρες. Το μετά, θα το δείξει η ιστορία.

 

Πηγή: astrology.gr