Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι νωρίς το πρωί επηρεάζοντας κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έχουμε τη δυνατότητα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να προχωρήσουμε στην επίλυση παρελθουσών καταστάσεων που μπορεί να μας ταλαιπωρούν και δε μας επιτρέπουν να νιώσουμε ηρεμία και ψυχική γαλήνη. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες αναδεικνύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία στον επαγγελματικό τομέα και μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα. Σημαντικό είναι επίσης να αξιοποιήσουμε τις συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε δημιουργικά ενδιαφέροντα που μας κεντρίζουν την προσοχή. Συνεργασίες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των ταλέντο μας μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στη ζωή μας.

Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον Υδροχόο αλλάζοντας την ενέργεια. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο φιλικό περιβάλλον και σε ομαδικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχουμε. Αποζητάμε να βρισκόμαστε με πρόσωπα που μπορούν να κατανοήσουν τις ιδέες και τις αντιλήψεις μας. Άλλωστε μέσα από τις συναναστροφές μας δεν αποκλείεται να εκφραστούν ιδέες και προτάσεις που θα ενθουσιάσουν και θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας. Η ένταξή μας σε μεγάλους οργανισμούς είναι βέβαιο ότι θα αποδώσει σημαντικά οφέλη σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ομαδικότητα με θετικό πρόσημο για τη ζωή μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λόγω της συνόδου σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο καθώς αναδεικνύονται κυριαρχικές και χειριστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να επιβάλουμε τις επιθυμίες μας σε φίλους και πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε καθημερινά. Καλό είναι επίσης να δούμε κατάματα πως υπάρχουν πρόσωπα στον φιλικό περίγυρο που δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες μας και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε. Προτάσεις που σχετίζονται με ομαδικές δραστηριότητες μπορούν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που λειτουργούμε και να μας δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξουμε τα φτερά μας σε επιλογές που θα είναι καθοριστικές στη ζωή μας.

 

Κριός

Στην αισθηματική σου ζωή, όλα κυλάνε σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, μην ξεχνάς ότι η μέρα μπορεί γρήγορα να σου φέρει αυτό που ζητάς, αρκεί να κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια.

 

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερwτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν.

 

Δίδυμος

Στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή Δευτέρα έχει πολύ θετικές επιρροές και μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με το σύντροφό σου. Αν ακόμη διανύεις περίοδο μοναξιάς, απόφυγε την απομόνωση και αξιοποίησε το θετικό κλίμα της ημέρας για την προσωπική σου ζωή.

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δε θα αργήσει να έρθει, αρκεί να είσαι έτοιμος να το δεχτείς.

 

Λέων

Σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να τον παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα που ακόμη δε σου έχει πει. Και αν ακόμη δεν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σου, δε χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί οι κατακτήσεις που έχεις είναι πολλές, αρκεί εσύ να αποφασίσεις να διαλέξεις μία από αυτές.

 

Παρθένος

Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

 

Ζυγός

Οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ ευνοϊκές για μια πολύ ερwτική μέρα με το σύντροφό σου και θα μπορέσεις να ανανεώσεις τη μεταξύ σας σχέση και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια πιο αποτελεσματικά. Εσύ που είσαι μόνος σου, κάτι καλό πρόκειται να προκύψει σήμερα με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην είσαι αρνητικός γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κρύβει!

 

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν και όλα όσα προτείνεις γίνονται δεκτά από τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, έχοντας την αυτοπεποίθησή σου πολύ ψηλά, αφού οι πλανήτες είναι με το μέρος σου.

 

Τοξότης

Τα αισθηματικά σου μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα αν κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις και ξεκαθαρίσεις στο σύντροφό σου όσα σε απασχολούν. Μη μιλήσεις μόνο για τα άσχημα… Επικεντρώσου και στα καλά της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε όλα τα φόντα και τη γοητεία να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε το!

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου, θα διανύσουν μία ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεμάτη από νέες γνωριμίες.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερwτικές μοναξιές άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δε θα αργήσουν να φανούν.

 

Ιχθύς

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει τους πάντες. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, αυτή την περίοδο το φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσουν στη γνωριμία που θα σου πάρει τα μυαλά. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.

 

Πηγή: Myastro