Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Μερικές έχουμε τις στραβές μας, δε θέλουμε να μιλήσουμε σε άνθρωπο, μας πιάνουνε τα νεύρα μας ή είμαστε απλώς down και το κέφι ανύπαρκτο. Όλοι έχουμε δύσκολες μέρες κι είναι φυσιολογικό. Πώς μπορείς όμως να βελτιώσεις τη διάθεση και να φτιάξεις το κέφι του δικού σου ανθρώπου όταν τον βλέπεις down; Δες πώς αλλάζει η διάθεση κάθε ζωδίου στη στιγμή. 

 

Κριός

Μόνιμα μπουρινιασμένος ο Κριός, ξύνει τα νύχια του για καβγά. Το κέφι του όμως είναι πεσμένο όταν πνίγει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του ή όταν δεν έχει εκτονωθεί. Στη δική του περίπτωση, λοιπόν, αρκεί να του πας λίγο κόντρα για να αντιδράσει, να στα πει χύμα και τσουβαλάτα και στη συνέχεια να ηρεμήσει και να βρει το κέφι του! Οι άσχημες διαθέσεις του δεν κρατούν για πολύ, και εκτός από την «κόντρα» μία ακόμα καλή λύση είναι να τον παρασύρεις να κάνετε μαζί μια δραστηριότητα!

 

Ταύρος

Όταν ο Ταύρος δεν έχει τα κέφια του είναι σε πλήρη αποσύνθεση, αραγμένος σε έναν καναπέ και αρνούμενος να κάνει οτιδήποτε! Μπορεί να το θεωρήσεις κοινότυπο, όμως πράγματι το κέφι του θα ανέβει αν ικανοποιηθεί γαστρονομικά! Παρήγγειλε φαγητό από το αγαπημένο του εστιατόριο ή μαγείρεψέ του το αγαπημένο του γεύμα και θα δεις πώς θα σκάσει το χαμόγελο στα χείλη του!

 

Δίδυμος

Το ζώδιο της επικοινωνίας δε χάνει εύκολα το κέφι του και σπάνια θα το δεις με μούτρα. Σίγουρα θα τον δεις πολλές φορές εκνευρισμένο και αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να του φτιάξεις το κέφι είναι αφενός να τον ακούσεις και αφετέρου να τον πάρεις να πάτε μία βόλτα σε ένα μέρος που δεν έχει ξαναπάει για να αλλάξει παραστάσεις!

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ανάλογα με τα φεγγάρια του. Συχνά η διάθεση του πέφτει και είναι ευερέθιστος και ευάλωτος στα ερεθίσματα που υπάρχουν γύρω του! Αυτό που χρειάζεται πραγματικά για να φτιάξει το κέφι του είναι αγάπη, φροντίδα, υποστήριξη και να νιώσει ότι έχει έναν ώμο να ακουμπήσει και έναν άνθρωπο που πραγματικά θα τον νιώσει!

 

Λέων 

Ο Βασιλιάς του Ζωδιακού δεν πέφτει εύκολα, δε χάνει το κέφι του, ακόμα όμως και αυτές τις σπάνιες στιγμές δεν είναι δύσκολο να του φτιάξεις τη διάθεση. Καταρχάς θέλει κανάκεμα, έχει ανάγκη να τον εκθειάσεις, να του κάνει κομπλιμέντα, να τον ανεβάσεις, ή ακόμα και να τον παρασύρεις να πάτε μία βόλτα στα μαγαζιά. Εκεί να δεις χαμόγελα!

 

Παρθένος

Δύσκολη περίπτωση ο Παρθένος για να του φτιάξεις το κέφι. Αν είναι πεσμένη η διάθεσή του γκρινιάζει πολύ, γίνεται επικριτικός, υπεραναλυτικός και βρίσκει ψεγάδια στα πάντα. Αυτό που χρειάζεται, λοιπόν, για να περάσει η «μπόρα» είναι να κάνεις υπομονή, να τον αφήσεις για λίγο μόνο του και να πας λίγο με τα νερά του!

 

 

Ζυγός

Ένα είναι το αντίδοτο για τη διάθεση του Ζυγού και αυτό είναι η συντροφικότητα και η παρέα! Θα υπάρξουν μέρες που θα τον δεις πεσμένο ή απογοητευμένο, αν όμως σταθείς στο πλευρό του και νιώσει ότι είσαι ο άνθρωπός του, διώχνοντας το σκοτάδι της μοναξιάς, τότε είναι βέβαιο ότι θα λάμψει και πάλι το χαμόγελό του! Κάνε μαζί του μία βόλτα στα αγαπημένα του μαγαζιά, κάνε του ένα δωράκι, πες του ότι τον αγαπάς και σίγουρα το κέφι θα επανέλθει!

 

Σκορπιός

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Σκορπιός σε άσχημη διάθεση και θέλεις να του τη φτιάξεις; Μάλλον γελάμε. Δε θα σε κοροϊδέψω, είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση να φτιάξεις το κέφι ενός Σκορπιού που καταβάθος γουστάρει και απολαμβάνει τα πεσίματά του! Στην πραγματικότητα αυτό που έχει ανάγκη είναι να μείνει λίγο μόνος και να βυθιστεί στο σκοτάδι του για να επανέλθει δριμύτερος! Αν θέλεις να του αποσπάσεις την προσοχή, μπορείς με το να του πεις ένα μυστικό σου ή ακόμα και να μοιραστείς μαζί του ένα κουτσομπολιό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον!

 

Τοξότης

Το γελαστό παιδί σπάνια δεν έχει τα κέφια του. Τις περισσότερες φορές είναι μες το χαμόγελο, το κέφι και την αισιοδοξία. Όταν πέφτει η διάθεσή του, αυτό δεν κρατά για πολύ και σίγουρα για να τον ανεβάσεις μπορείς να τον παρασύρεις να ζήσετε μαζί μία νέα εμπειρία, μία νέα περιπέτεια. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ταξίδι, μία νέα δραστηριότητα, κάτι το οποίο του είναι πρωτόγνωρο!

 

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως υψώνει τείχη όταν δεν είναι καλά, δεν είναι προσεγγίσιμος και δεν μπορείς εύκολα να του φτιάξεις τη διάθεση. Συνήθως χαλιέται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του και αυτό που τον αποφορτίζει είναι να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που πραγματικά θα τον ακούσει και θα του πει «Έχεις δίκιο, θα τα καταφέρεις, πιστεύω σε σένα»! Σε άλλες περιπτώσεις, αρκεί να αφήσεις τον Αιγόκερω να πάρει τα ηνία και να κάνει ό,τι θέλει, μέχρι να φτιάξει η διάθεσή του!

 

Υδροχόος

Πάμε να φτιάξουμε το κέφι σε έναν Υδροχόο; Δεν είναι δύσκολο, το δύσκολο είναι να διατηρηθεί για ώρα το κέφι του και η θετική διάθεση, αφού όσο απρόβλεπτος είναι ο ίδιος, το ίδιο απρόβλεπτες είναι και οι διαθέσεις του! Μία συνάντηση με τα κολλητά του φιλαράκια είναι βέβαιο ότι θα τον κάνει να χαμογελάσει και να ανακτήσει τη χαμένη του διάθεση!

 

Ιχθύς

Όταν ο Ιχθύς θέλει να κεντρίσει την προσοχή, τι κάνει; Κλαψουρίζει. Επομένως ο τρόπος να του φτιάξεις το κέφι είναι ένας και μόνο. Να του δείξεις προσοχή, αγάπη, να κάνεις για αυτόν κάτι ρομαντικό και να τον πας μία βόλτα στη θάλασσα, να περπατήσετε μπροστά στο κύμα και να κάνετε όνειρα και σχέδια για την πορεία!

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!