Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με φίλους, με το ταίρι σας, μόνοι, με την οικογένειά σας ή απλώς αγνοώντας τη. Αν και κανένας τρόπος δεν είναι καλύτερος από τον άλλο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα άστρα, για μια μικρή υπόδειξη του τι πρόκειται να συμβεί την ημέρα που έχει επικρατήσει ως «η πιο ρομαντική του χρόνου».

H αγάπη (κάθε είδους αγάπη) θα πλανάται στον αέρα για όλα τα ζώδια στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ και την επόμενη ημέρα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, συναντάται με τον Ποσειδώνα, ο οποίος εστιάζει στη σύνδεση και την ψευδαίσθηση. Αυτή η ένωση λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο επικεντρώνεται στα όνειρα και την άνευ όρων αγάπη. Το αποτέλεσμα; Μια απίστευτη κι έντονη σύνδεση. Είστε έτοιμοι να τη ζήσετε; Διαβάστε παρακάτω πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος.

 

Κριός

Λίγο χρόνο με τον εαυτό σας ψάχνετε στις 14 Φεβρουαρίου του 2024. Αντιλαμβάνεστε πως αυτός ο χρόνος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από μία σχέση, η οποία μπορεί να μην αργήσει να έρθει αφού είναι πολύ πιθανό ένας κρυφός θαυμαστής να εκφράσει το ενδιαφέρον του. Αν βρίσκεστε σε σχέση μην εκπλαγείτε από την έκφραση αγάπης που θα κάνει το ταίρι σας. Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Εκμεταλλευτείτε τη.

 

Ταύρος

Από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 22 του μήνα η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα φέρει εντάσεις στο γραφείο, που θα σας επηρεάσει πολύ κα στην προσωπική σας ζωή. Δυστυχώς, η κακή σας ψυχολογία θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας αλλά και την όρεξή σας να φλερτάρετε ή να δεχθείτε φλερτ. Δείξτε, τουλάχιστον, ψυχραιμία και μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας.

 

Δίδυμοι

Αναζητήστε νέους ορίζοντες και διευρύνετε τη σκέψη σας. Συνήθως, ζείτε το παρόν και αποφεύγετε τις πάρα πολύ σοβαρές καταστάσεις, μα στις 14 Φεβρουαρίου το μυαλό σας κατακλύζουν σκέψεις σχετικές με δεσμεύσεις και γάμου. Τώρα είναι η ώρα για να γίνεται ειλικρινείς με όσα νιώθετε και θέλετε. Η τολμηρή ενέργεια της ημέρας σάς βοηθά.

 

Καρκίνος

Ο Άρης στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14 Φεβρουαρίου πυροδοτεί εντάσεις, διαφωνίες και δύσκολες καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Θα νιώσετε μεγάλο θυμό για το ταίρι σας και κάποιοι ίσως αποφασίσετε να δώσετε ένα τέλος. Οι ημέρες δε σάς βοηθούν να σκεφτείτε, να καταλάβετε και να εκφράσετε τι ακριβώς θέλετε σε μία σχέση. Ίσως χρειαστεί να δείξετε περισσότερη αγάπη προς ταίρι σας, αντί για ένταση, τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αξιοποιήστε τη για το καλό σας.

 

Λέων

Ζεστά και οικεία συναισθήματα γεννά αυτή η ημέρα για τους Λέοντες, πράγμα που έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη γιατί είστε εδώ και καιρό σε μια φάση μοναξιάς. Πάθος και αγάπη τη χαρακτηρίζουν με το σ3ξ να είναι σίγουρο (όπως σχεδόν κάθε ημέρα για εσάς). Αυτή τη φορά μπορεί να συμβεί και μια αλλαγή που σκέφτεστε καιρό, όπως, για παράδειγμα, η διεύρυνση της σχέσης σας.

 

Παρθένος

Το πάντα οργανωμένο ζώδιο της Παρθένου θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια πλημμύρα συναισθημάτων στις 14 Φεβρουαρίου, που δε θα είναι απαραίτητα για καλό, όμως. Ρομαντισμός και αγάπη θα τη χαρακτηρίζει, όπως και κτητικότητα κι ανάγκη για επιβεβαίωση που θα οδηγήσει σε καβγάδες. Αν, όμως, όχι συνειδητοποίηση του τι ακριβώς ψάχνετε σε έναν δεσμό ίσως και να βοηθήσει αυτό στο να τους αποφύγετε.

 

Ζυγός

Οι ημέρες είναι πολύ ερωτικές και θα νιώσετε πως το πάθος είναι κυρίαρχο. Του Αγίου Βαλεντίνου είστε αποφασισμένοι να περάσετε όμορφα είτε είστε μόνοι είτε όχι. Εκφράζετε την αγάπη σας στο ταίρι σας και στον εαυτό σας αντίστοιχα, ενώ δοκιμάζετε τα θέλω σας και τις προτεραιότητές σας, κάνοντας βήματα μπροστά. Μην εκπλαγείτε αν έρθουν πολύ ευχάριστες αλλαγές.

 

Σκορπιός

Πρωτοβουλίες που ξαφνιάζουν θα πάρετε στις 14 Φεβρουαρίου κι αυτό θα γοητεύσει κατά πολύ έναν άνθρωπο που θέλετε όσο τίποτα να εντυπωσιάσετε. Θα χαρείτε την αγάπη και το πάθος με το ταίρι σας, όμως, μόνο αν αφήσετε στην άκρη το άγχος και την κτητικότητα. «Πλησιάστε» τις επιθυμίες της καρδιάς σας και δε θα μετανιώσετε.

 

Τοξότης

Οι Τοξότες λειτουργούν περισσότερο με τις πράξεις και λιγότερο με τα λόγια. Αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι καιρός να αναλάβετε και την ευθύνη των λόγων σας και να πείτε στο ταίρι σας τι σημαίνει για εσάς που ξεροσταλιάζει για μια καλή σας κουβέντα και το έχετε στο περίμενε. Πρέπει να θυμάστε πως κάποιες φορές, τα λόγια δεν είναι περιττά. Αν είστε μόνοι, είναι η κατάλληλη μέρα για να πείτε όλα όσα κρατάτε μέσα σας.

 

Αιγόκερως

Άκρως ερωτική και αισθησιακή θα είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα περάσετε πολύ όμορφα όπου κι αν είστε. Ωστόσο, πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις ζήλιες και να χαρείτε τον έρωτά σας. Η ρομαντική σας πλευρά ξυπνά. Αφήστε τη να ξεδιπλωθεί. Η δουλειά μπορεί να περιμένει κι αν είστε μόνοι, δείτε γύρω σας. Ένας συνεργάτης περιμένει να αντιληφθείτε πως θέλει να κάνετε οριζόντιες υπερωρίες και μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε.

 

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέρνει αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Πλέον, αναγνωρίζετε τη φάση που βρίσκεται η σχέση σας και έχετε πολύ πρωτότυπες ιδέες για να τη γιορτάσετε. Αφήστε στην άκρη την κτητικότητα και τα πείσματα και θα περάσετε υπέροχα. Αν δεν έχετε κάποια σχέση, σίγουρα θα αντιληφθείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε για την επόμενη, η οποία πλησιάζει.

 

Ιχθύς

Η προσοχή είναι στραμμένη πάνω σας και λαμβάνετε ιδιαίτερα έντονη προσοχή. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να μιλήσετε για τα ερωτικά σας. Η επισημοποιήση μιας σχέσης, άλλωστε, είναι μέσα στις προβλέψεις. Αν δεν βρίσκεστε σε σχέση ήρθε η ώρα να βγείτε, να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε.

 

Πηγή: Bovary