desktop8

Επιστροφές, καταστροφές κι επανασυνδέσεις έχει σήμερα το μενού. Θέλεις να τα ξαναβρείτε, το θέμα είναι, θέλει να τα ξαναβρείτε; Μη σκας, έχουμε όσους τρόπους χρειάζεσαι και φυσικά το ζώδιο μπορεί να κάνει κι αυτό δουλίτσα για να καταλάβεις αν προσπαθεί να σου περάσει το πράσινο φως!

 

Κριός

Θα στο πει ξεκάθαρα. Δεν έχει μάθει να κρύβεται, να πετάει υπονοούμενα και να προσπαθεί να περάσει έμμεσα αυτό που θέλει. Άπαξ και ο Κριός θέλει να τα βρείτε θα στο ζητήσει ακόμα κι αν χρειαστεί να ρίξει τα μούτρα του. Δεν τον πειράζει να εκτεθεί, αφού ξέρει πως μόνο αν προσπαθήσει έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για να πετύχει αυτό που θέλει. Εξάλλου, αν πιστεύει ότι αυτό που είχατε άξιζε, δε θα του το βγάλεις εύκολα απ’ το μυαλό.

 

Ταύρος

Με την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού του. Ακόμα κι αν ο Ταύρος δε σε είχε συνηθίσει στα γλυκόλογα και τις πράξεις εντυπωσιασμού, στην επανασύνδεση βγάζει τον πιο τρυφερό του εαυτού. Ξέρει πως ίσως είναι η τελευταία του ευκαιρία για να εκφράσει τα αληθινά του αισθήματα και δεν είναι διατεθειμένος να κάνει σκόντο σε περίπτωση που είναι η ύστατη φορά. Οπότε, αν δεις έναν άλλο Ταύρο να προσπαθεί να τα ξαναβρείτε ούτε άλλαξε ούτε σε κοροϊδεύει. Απλώς αποφάσισε επιτέλους να εκφράσει ο,τι πραγματικά αισθάνεται τόσο καιρό.

 

Δίδυμος

Δε θα σου δείξει ότι θέλει να τα ξαναβρείτε. Ακόμα κι αν όντως μετάνιωσε και θέλει γυρίσει πίσω, είναι τόσο εγωιστής που δεν πρόκειται να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι. Θα περιμένει ελπίζοντας να κάνεις εσύ κάποια προσπάθεια κι αν αυτό δε συμβεί θα επικαλεστεί την κλασική του ατάκα ότι δεν του αρέσουν τα πισωγυρίσματα και ότι η ζωή προχωρά. Αν έχεις μπλέξει μαζί του και πιστεύεις ότι αξίζει, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση.

 

Καρκίνος

Εδώ το μενού λέει ρομαντισμός. Πόσος, θα μου πεις. Όλος, θα σου απαντήσω. Όλα τα θέλει κι όλα θα τα κάνει και στην πόρτα σου θα έρθει και λουλούδια θα σου πάρει και για καφέ θα σου πει να πάτε και μηνύματα θα δεις κι όλα. Ο καρκίνος δε φοβάται να εκφραστεί σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά του κι αυτό γιατί όταν ήσασταν μαζί, σου έβγαλε το λάδι μέχρι να το καταφέρει. Άπαξ και το κατάφερε όμως, δε γυρνάει στα παλιά του ναζάκια και πείσματα. Σε θέλει, έ θα στο μάθεις. Ίσως και η γειτονιά μαζί με σένα.

 

Λέων 

Τι εννοείς επανασύνδεση; Ποιος; Ο Λέων; Δε θέλω να σου το χαλάσω, αλλά οι πιθανότητες να θελήσει ο λέοντας επανασύνδεση είναι ελάχιστες. Το να επιδιώξει κιόλας, περνάει στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν πρόκειται να σου δείξει ότι σε θέλει πίσω που να τον παρακαλάς γονατιστός. Οπότε αν, δεις ψήγματα ενδιαφέροντος μετά το χωρισμό, κανένα άσχετο «τι κάνεις;» στο κινητό σου ή ένα -και καλά- τυχαίο λάικ, να ξέρεις ότι είναι το πιο κραυγαλέο σημάδι που μπορείς να λάβεις. Και κάνει και υπέρβαση, να το ξέρεις.

 

Παρθένος

Ποτέ δεν έρχεται ο Παρθένος απροετοίμαστος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Έχει σκεφτεί όλες τις πιθανές εκδοχές και έχει προετοιμαστεί για την καθεμία, έχει καταστρώσει σχέδιο δράσης, πίνακες υπέρ-κατά και είναι πανέτοιμος να σε πείσει για όλους τους λόγους που πρέπει να ξαναείστε μαζί. Δεν αφήνει πολλή χώρο για αμφιβολίες και αντιρρήσεις. Και αν δε πιάσουν τα λογικά του επιχειρήματα; Περνά στις «προγραμματικές δηλώσεις» και σου αποδεικνύει γιατί είναι καλύτερη επιλογή το να είστε μαζί από το να μείνετε χώρια.

 

Ζυγός

Υπέρμαχος της δικαιοσύνης και της ισορροπίας σε όλα στη ζωή το ο Ζυγός, καθώς είναι, δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα και στην ερωτική του ζωή. Αν λοιπόν αποφασίσει εκ των υστέρων ότι κάποιο λάθος έγινε και πρέπει να ξαναείστε μαζί, τότε θα επιστρέψει θριαμβευτικά και με κοδονοκρουσίες. Δε θα χρειαστεί να σου ζητήσει να τα ξαναβρείτε• θα σε κάνει να το θέλεις από μόνος σου. Θα πράξει ό,τι πρέπει για να ισορροπήσει το άδικο, θα παραχωρήσει ό,τι είχες απαιτήσει, θα δωρίσει ό,τι είχες ζητήσει – κάπως να αποκαταστήσει το χρόνο και τον πόνο του να είσαι μακριά του.

 

Σκορπιός

Οι σκορπιοί μας είναι πλάσματα της συνήθειας και συνεπώς όταν κάτι διαταράξει τη ρουτίνα τους, τα χάνουν, δεν ξέρουν πώς να λειτουργήσουν και τι να κάνουν να τα φέρουν όλα όπως ήταν πριν. Τόσο το χειρότερο όταν παίζουν στο σκηνικό συναισθήματα επίσης. Για αυτό το λόγο δεν το ψειρίζουν, είναι απλά τα πράγματα. Θέλει το Σκορπιδάκι να τα ξαναβρείτε; Ε, θα είναι λες και ποτέ δεν τα «χάσατε». Πώς κάνουμε επαναφορά σε προηγούμενο χρόνο σε υπολογιστή; Κάπως έτσι. Θα σου μιλά και θα σου φέρεται ακριβώς όπως έκανε πριν το λήξετε, επιστρέφοντας ο ίδιος πρώτα στο σημείο όπου θέλει να επανέλθετε.

 

Τοξότης

Ο παιχνιδιάρης Τοξότης παιχνιδιάρικα θα σε πολιορκήσει. Θα σκεφτεί ένα σωρό τρόπους για να σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα, είτε αυτό θα είναι να σου στείλει λουλούδια στο γραφείο, είτε να σε κάνει να ζηλέψεις ανεβάζοντας φωτογραφία με κάποιο πρόσωπο που θα κρίνει ο ίδιος ότι θα σου τσιτώσει τα νεύρα, μπας και δεήσεις να του στείλεις πρώτα εσύ, ρίχνοντάς του με τη σειρά σου το μπαλάκι για να ξεκινήσει εκείνος το λεκτικό πινγκ πόνγκ. Όπως κι αν έχει, ο Πίτερ Παν του ζωδιακού μόνο απαρατήρητος δεν ξέρει να περνάει. Αλλά αυτό θα το ξέρεις ήδη.

 

Αιγόκερως

Βαρείς κι ασήκωτοι οι Αιγόκεροι, στη σπάνια περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν πισωγύρισμα, θα το κάνουν με πλήρη επίγνωση των πράξεών τους, μετά από ώριμη σκέψη και περισυλλογή. Θα ψάχνουν καιρό αφορμή για να σε πλησιάσουν και μόλις τη βρουν, θα έρθουν, θα σου πουν με δύο κουβέντες τι νιώθουν κι αν δούνε ότι ανταποκρίνεσαι έχει καλώς. Αν όχι, θα είναι ζόρικο για τον εγωισμό τους, αλλά θα φύγουν και μην ελπίζεις να τους ξαναδείς.

 

Υδροχόος

Θα σε καθίσει κάτω και θα σου ταράξει τα φώτα στη συζήτηση και τα επιχειρήματα για το γιατί αξίζει ναι μεν να τα ξαναβρείτε, πώς μπορεί να γίνει όσο το δυνατόν ευκολότερη η μετάβαση δε. Ο υδροχόος για να μπει στη διαδικασία να ζητήσει επανασύνδεση πρέπει ή να του έχει πάρει τα μυαλά ο έρωτας, ή να έχει εξαλείψει κάθε δυνατή πιθανότητα να επαναλάβει τα ίδια λάθη που τον έφεραν στο χωρισμό. Καθώς όμως είναι οπαδός της συνδιαμόρφωσης, θα σου ζητήσει να βγάλετε μαζί το φίδι από την τρύπα. Μην περιμένεις ρομαντισμούς και τραντάφυλλά, δε θα έχει το μενού.

 

Ιχθύς

Το ζουζουνιάρικο ψαράκι μας θα παίξει μαζί σου, θα σε φλερτάρει όπως την πρώτη μέρα της γνωριμίας σας, θα σε αφήσει να νιώσεις ξεχωριστός και θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή σου με όσους τρόπους διαθέτει. Το παιχνίδι του φλερτ άλλωστε, το κατέχει καλά, πολύ καλύτερα από μια δακρύβρεχτη και μεγάλη ερωτική εξομολόγηση. Θα στο πάει πιο απλά, τόσο που να μην αισθανθείς πίεση ή αγχος, μα μαλακά να πέσει και πάλι στην αγκαλιά του. Ή τα δίχτυα του, ό,τι προτιμάς.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!