Δεν είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας -λόγω και της εξέλιξης των διαδικτυακών γνωριμιών-, οι άνθρωποι να γνωρίζονται από απόσταση και να σχετίζονται μεταξύ τους, ακόμα και με σοβαρή προοπτική. Βέβαια, οι σχέσεις από απόσταση δοκιμάζονται αρκετά και άλλες φορές επιβιώνουν, άλλες όχι. Πάμε όμως να δούμε όμως, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία, ποια ζώδια θα επιλέξουν να κρατήσουν κάτι από απόσταση και ποια θα κάνουν πίσω γιατί φοβούνται το ρίσκο;

 

Κριός

Ο Κριός θα κάνει σχέση από απόσταση, γιατί είναι παρορμητικός και παρασύρεται από τις επιθυμίες του. Στη διάρκεια όμως θα κάνει πίσω, γιατί θέλει να χαίρεται την κάθε μέρα του και το ταίρι του, κυρίως από κοντά! Άσε που όταν είναι μόνος, είναι επιρρεπής να φλερτάρει με άλλα άτομα, μιας και βαριέται να περιμένει τη μέρα εκείνη που θα συναντήσει ξανά το ταίρι, και νιώθει και μοναξιά.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος θα προβληματιστεί αρκετά, πριν αποφασίσει να μπει σε σχέση από απόσταση. Ωστόσο, εφόσον πει το ναι και πάρει το ρίσκο, θα υποστηρίξει μέχρι τέλος την απόφασή του. Βέβαια, θα κάνει τα πάντα για να φέρει το ταίρι του κοντά. Το σίγουρο είναι πως και το πρόγραμμά του θα αλλάξει για να συναντήσει τον/τη σύντροφό του και υπομονή θα κάνει για όσο χρειαστεί.

 

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι οι πιο φανατικοί των διαδικτυακών γνωριμιών και για αυτό πολλές φορές θα κάνουν σχέση από απόσταση. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα υποστηρίξουν την απόφασή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί αλλάζουν συχνά διάθεση και συναισθήματα. Επομένως, ακόμα κι αν ο Δίδυμος πει στην αρχή το ναι, συνέχισε να κρατάς μικρό καλάθι.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι καχύποπτος με τους ανθρώπους και για αυτό δε θα μπει σε σχέση από απόσταση, εκτός αν προϋπήρχε η σχέση αυτή και το ταίρι του αναγκάστηκε να αλλάξει τόπο διαμονής. Θα κάνει τα πάντα για να είναι κοντά στο ταίρι του. Όταν ο/η σύντροφός του δεν είναι κοντά, τον πιάνουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές του, και έχει μια τάση να τα χαλάει όλα με την γκρίνια του.

 

Λέων

Ο Λέοντας κάνει υπερβολές και έτσι δε θα κολλήσει στο εμπόδιο της απόστασης. Έτσι, ακόμα και αν το υποψήφιο ταίρι βρίσκεται σε άλλο τόπο δεν τον πειράζει. Του αρέσει να αλλάζει παραστάσεις, μόνο που μπορεί να ζηλεύει περισσότερο. Εξάλλου, είναι τόσο αυθόρμητος που αν δει πως βρήκε τον έρωτα αλλού, δε θα τον αφήσει. Τη λύση την έχει έτοιμη. Θα μετακομίσει!

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι δυσκολεύονται να αποδεχτούν μια σχέση από απόσταση, καθώς τους αρέσει να μοιράζονται την καθημερινότητα με το ταίρι τους. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα αναγκαστούν να αποδεχτούν μια συνθήκη απόστασης, μιας και τους κουράζει η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και η ανταλλαγή μηνυμάτων σε τακτική βάση.

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει με κάθε τρόπο να βρίσκεται με το ταίρι του, να μη νιώθει μοναξιά και γι’ αυτό σχεδόν πάντα βρίσκεται σε σχέση. Έτσι θα δυσκολευτεί να μπει σε μια ερωτική κατάσταση που διατηρείται από απόσταση και εάν το κάνει, δε θα μπορέσει να είναι πιστός/η. Τουλάχιστον όμως θα είναι ξεκάθαρος εξαρχής και δε θα σε παιδέψει για άλλη μια φορά με την αναποφασιστικότητά του.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα μπει σε μια σχέση από απόσταση, γιατί τα συναισθήματά του καθοδηγούν τις πράξεις του. Έτσι δε θα φοβηθεί την χιλιομετρική απόσταση, αλλά θα γίνει σίγουρα πιο ζηλιάρης, και έτσι η σχέση αυτή θα δοκιμάζεται συχνά. Στην προσπάθεια να βρείτε ισορροπίες, δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί και επανασυνδέσεις.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης συχνά μπαίνει σε σχέση από απόσταση, γιατί δεν του αρέσουν οι κοινότυπες καταστάσεις και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Επιπλέον, αγαπάει τα ταξίδια και συχνά θα ταξιδεύει για να βρίσκεται με το ταίρι του. Άσε που τον βολεύει κιόλας να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό του και ο όποιος χρόνος περνάει με το ταίρι να είναι ποιοτικός.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα αποφύγει μια σχέση από απόσταση, εκτός κι αν αυτή η σχέση ανοίγει επαγγελματικές πόρτες. Είναι άτομο των παραδόσεων και αρνείται να πάρει τέτοιο ρίσκο. Επίσης, δύσκολα εμπιστεύεται. Κι επειδή θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να μη ζορίζετε με πήγαινε-έλα και ταξίδια, θα προτιμήσει έναν άνθρωπο που έχει τη δυνατότητα να βρίσκονται τακτικά.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα κάνει σχέση από απόσταση, γιατί έτσι και αλλιώς δε θέλει να βλέπει το ταίρι του σε καθημερινή βάση. Επίσης, βαριέται εύκολα, και η απόσταση λειτουργεί θετικά και έτσι η σχέση έχει διάρκεια. Κατά κάποιο τρόπο οι εναλλαγές τον ανανεώνουν και το πάθος και η ανυπομονησία να ξαναδεί το ταίρι μετά από καιρό, διατηρούν τη φλόγα ζωντανή.

 

Ιχθύς

Οι Ιχθύες καθοδηγούνται περισσότερο από τα συναισθήματά τους και έτσι μπαίνουν σε μια σχέση από απόσταση, χωρίς να το σκεφτούν ιδιαίτερα. Βέβαια, δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι, καθώς γρήγορα μπορεί να αλλάξουν γνώμη και να εξαφανιστούν χωρίς εξηγήσεις. Πάντως, αφήνουν ελεύθερο τον εαυτό τους, χωρίς να το πολυσκέφτονται, και λειτουργούν με βάση το τι λέει η καρδιά τους.

 

Πηγή