Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Ταύρο λειτουργεί ευεργετικά για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού των τελευταίων ημερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Οικονομικές ευκαιρίες κι αισθηματικές υποθέσεις μας απασχολούν έντονα καθώς μέσα από αυτές έχουμε τη δυνατότητα να εξελιχθούμε και να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τον εαυτό μας και το μέλλον μας. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και τακτοποιήσεις που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ανάσα και να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας. Παράλληλα σε αισθηματικό επίπεδο έχουμε τη δυνατότητα να λύσουμε ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση μας και να ξεπεράσουμε δυσκολίες ώστε να περάσουμε μοναδικά με τον άνθρωπο που αγαπάμε.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Στα αισθηματικά σου, αυτό που θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το θέλεις και αν υπάρχει η κατάλληλη διάθεση. Στην αισθηματική ζωή των ελεύθερων Κριών κρύβονται εκπλήξεις. Πρέπει λοιπόν να είσαι ανοιχτός, για να τις υποδεχτείς όπως τους αρμόζει και να μην κλειστείς ακόμη μια φορά στον εαυτό σου. Τη σημερινή μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένος ο χρόνος σ’ εσένα και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Σήμερα θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν τους πάντες. Θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν δεν έχεις ακόμη σύντροφο μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που επιθυμείς. Η ημέρα δε θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» σε βάρη που αναλαμβάνεις από ενθουσιασμό. Επίσης, ίσως καταλάβεις το ανώφελο της προσφοράς σου ή κάποιας θυσίας σου. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικά πράγματα, ώστε να είναι η καθημερινότητά σου πιο ήρεμη κι εποικοδομητική.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που έχεις. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τις πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα. Αγαπητέ Δίδυμε, αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται γρήγορα και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η σημερινή μέρα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων Στα αισθηματικά των Διδύμων η μέρα θα είναι αρκετά έντονη κι αν δε διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μπορεί να βρεθείτε σε ρήξη με τον σύντροφό σας. Μην πείτε ή κάνετε πράγματα, που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Αν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τη σημερινή βραδιά για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους.

 

Καρκίνος

ίλε Καρκίνε, σήμερα, αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Επίλεξε να μείνεις μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι ήρθε ο καιρός να αφήσετε τις ευθύνες και το άγχος και να δώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. Κάντε σχέδια και περάστε ένα ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σας. Εσύ που είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς. Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για σένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να συγκροτηθείς, χωρίς να σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα είναι πολύ εποικοδομητική. Οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ ευνοϊκές για μια πολύ ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου. Θα μπορέσεις να ανανεώσεις τη μεταξύ σας σχέση και να οργανώσετε μαζί τα μελλοντικά σας σχέδια πιο αποτελεσματικά. Όσο για σένα που είσαι μόνος, κάτι καλό πρόκειται να προκύψει σήμερα με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην είσαι αρνητικός, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κρύβει! Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ήρεμη αντιμετώπιση, για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που χρονίζουν και συνέχισε με τα νέα δεδομένα. Φρόντισε τον οικονομικό σου προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε έξοδα.

 

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια, όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και αποφασιστικές κινήσεις, εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής. Σήμερα, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις τη σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Έτσι, θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά αυτή την περίοδο, η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα γιατί θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους που έχεις βάλει θα αρχίσουν να υλοποιούνται.

 

Ζυγός

Σήμερα κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μόνο να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην μοίρα τους, κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις και πιέζεσαι αρκετά ψυχικά. Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Αν πάλι είσαι μόνος σου, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και κυνήγησε την ερωτική σου τύχη με όσα μέσα έχεις στην διάθεση σου. Η μέρα θα έχει πολύ άγχος καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα δες τι πρέπει να κάνεις για να μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Η μέρα θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Στα ερωτικά σου θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και θα δεχτείς την αγάπη και τον έρωτά του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις αξέχαστα. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί βρείτε καταρχάς την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι οι κατακτήσεις παραμονεύουν στη γωνία.

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς άγχος στον εαυτό σου. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Γενικά θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει η σημερινή όψη, δεν θα μείνουν αναξιοποίητες. Στα αισθηματικά σου, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν πάλι, φίλε Τοξότη, έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, μην συμβιβάζεσαι αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή, για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Δε θα χάσεις. Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και καλό είναι να βρεις χρόνο να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος ώστε να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα, έστω και μέσω διαδικτύου, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι. Μην κλείνεσε στον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Σήμερα νιώθεις καλά και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα, με μία έκπληξη από τον σύντροφό σου που θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η αγωνιστικότητα σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή της ημέρας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνεις αυτό που αγαπάς. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αν αφήσεις να περάσουν κάποια λόγια χωρίς να σε επηρεάσουν. Αν πάλι είσαι μόνος σου και αναζητάς το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συνθήκες που θα επικρατήσουν, για να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πάντως, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά, αλλά ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα σου και κυρίως να μη βιάζεσαι. Βρες χρόνο για τους δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε χρειάζονται, αλλά να έχεις στο νου σου ότι δε γίνονται όλα μαζί. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά όπως θέλεις και πως όλα σου τα σχέδια έχουν κολλήσει στο ίδιο σημείο.

 

Ιχθύς 

Φίλε Ιχθύ, σήμερα οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα ερωτικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι συνθήκες αυτό το βράδυ είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν. Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα που θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται. Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες.

 

Πηγή: MyAstro