Καλό είναι να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται γιατί η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς και στέκεται στο πλευρό τους, ειδικά αυτή την περίοδο που τα ερωτικά μας ευνοούνται. Απαραίτητο είναι βέβαια να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε τους στόχους μας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας που δημιουργούν την αίσθηση της αλλαγής και της αισιοδοξίας που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν σου προκύψει. Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά-σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Το κλίμα θα είναι καλό, θα έχεις τη δυνατότητα να του μιλήσεις για όσα σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους αν δεχτείς την πρόσκληση που σου έχουν κάνει να παραβρεθείς σε φιλική συγκέντρωση.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Η σημερινή Παρασκευή απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους και να ανοίξεις ένα νέο ευχάριστο κεφάλαιο. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να έρθει η γνωριμία που θέλεις.

 

Δίδυμος

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Σήμερα το πρόγραμμά σου θα διαταραχθεί από αστάθμητους παράγοντες που θα σε βγάλουν από τη σειρά σου και ίσως σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου και μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά προβλήματα της δουλειάς και να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ που θα σε ξεκουράσει στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γιατί η απομόνωση μόνο γκρίνια σού φέρνει.

 

Καρκίνος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα. Από σήμερα και στο εξής φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που επιζητάς. Επιδίωξε να κάνεις αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν να ξεπερνιούνται και εσύ να έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σού έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, σήμερα ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μια ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ασχολήσου σήμερα ουσιαστικά με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Σήμερα, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε τη μέρα σου κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές κουβέντες. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιό σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα. Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, ξαναμπαίνεις στη γνωστή σου διαδικασία: αυτή της ανασφάλειας που σε συντροφεύει από τη φύση σου. Σκέψου λογικά και μην αφήνεις το συναίσθημα να σε κυριεύει. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις! Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις πιο αισιόδοξος. Μπορείς να χαρείς μια ερωτική βραδιά είτε στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μια ακατανίκητη λάμψη, που μπορεί να γοητεύσει τους πάντες, και οφείλεις να αξιοποιήσεις.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Η σημερινή Παρασκευή θα φέρει για σένα εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς που μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Όμως, προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο και να δεις αισιόδοξα τις καταστάσεις και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

 

Σκορπιός

Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου αγαπητέ Σκορπιέ. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν. Σήμερα άσε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται. Καλό θα ήταν να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με αισιοδοξία. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα σήμερα γιατί είναι ήδη στο κατώφλι σου η καινούρια γνωριμία που περιμένεις.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου και δε χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα και δε θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες. Στην αισθηματική σου ζωή, φρόντισε να έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σε κάνει δημιουργικό, αλλά και κάποιες στιγμές νευρικό. Κάποιες στιγμές θα κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί την εκδοχή συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου. Η μέρα φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα που αφορούν το παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητικότητα που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι. Στην αισθηματική σου ζωή, είναι μια καλή μέρα για αλλαγές στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, η μέρα μπορεί να φέρει δίπλα σου μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων σου.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Παρασκευής για εσένα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για σένα που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Από μεριάς σου, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να αξιοποιήσεις τη ημέρα για να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Αν είσαι μόνος, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο που η έντονη προσωπικότητά του θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα!

 

Ιχθύς

Μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μη χάσεις τη μπάλα αγαπητέ Ιχθύ. Θα υπάρξουν μικρο-εμπόδια στην έμβαση των υποθέσεων σου που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος. Φρόντισε σήμερα να δεις τις καταστάσεις με θετικότητα και να βάλεις ένα πρόγραμμα, γιατί μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Κατά τα άλλα, η μέρα σε ευνοεί, είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τη σχέση με την οικογένεια και με φίλους που είχες να δεις καιρό. Στα αισθηματικά σου, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να του μιλήσεις για όσα έχεις στο μυαλό σου για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

 

Πηγή: MyAstro