Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις 6:00 το πρωί επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Περνάμε σε μία περίοδο που μπορούμε να λειτουργήσουμε αποφασιστικά και ώριμα κερδίζοντας το καλύτερο δυνατό σε αισθηματικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν άμεσα. Παράλληλα, λειτουργεί ευεργετικά σε ζητήματα του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να κλείσουμε και να αφήσουμε πίσω μας. Απωθημένα και τραύματα μένουν πια στο περιθώριο καθώς εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και την κρίση μας και δεν διστάζουμε να πάρουμε αποφάσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα και θα δημιουργήσουν σταθερές συνθήκες τη ζωή μας.

Οι ευκαιρίες που μας δίνονται είναι πολλές και δε διστάζουμε να τις αξιοποιήσουμε με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο. Καθοριστικής σημασίας είναι το εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από τους Ιχθύες, καθώς χαρίζει αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τα σχέδια που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, αλλά και ορισμένες ιδέες που είχες, όμως αυτό μελλοντικά θα σου βγει σε καλό. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα χαθείς στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν τον δρόμο τους και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες. Η σχέση σου μπορεί να πάει και καλύτερα, αν γίνεις πιο εκδηλωτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Δείξε συμπαράσταση σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που είσαι μόνος, να περιμένεις μια είδηση που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα ανοίξει τον δρόμο της δέσμευσης με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις και τρικλοποδιές που θα σου βάλουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι αυτή την Τετάρτη. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά. Φρόντισε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και την κατάλληλη στιγμή να πεις αυτά που σε αγχώνουν. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά σου, καλό θα ήταν να ανοιχτείς λίγο περισσότερο σε αυτούς που σε φλερτάρουν, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι άνθρωποι είναι και αν κρύβουν κάτι ενδιαφέρον.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η μέρα για σένα και πρέπει να βρεις τρόπους να μη σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου. Η μέρα σού δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν και αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι από το μεσημέρι και μετά μπορεί να έρθεις πολύ κοντά με άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Τετάρτη είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η συνεχής επαφή και συζήτηση μπορεί να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με τη βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι και οι στενοί σου συνεργάτες. Η γοητεία που θα έχεις σήμερα και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν τον σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Φτιάξε ένα πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά και συναισθηματικά και μη διστάζεις να εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έγνοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ήρεμοι.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον. Ταυτόχρονα όμως απασχολείσαι και με άλλα θέματα που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Να ξέρεις ότι η μέρα θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να προσπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν σήμερα στον δρόμο σου. Προχώρα, λοιπόν, με πολύ καλό πρόγραμμα και θα δεις πως στην πορεία με ό,τι θα ασχοληθείς, θα το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, αύτη την Τετάρτη έχεις κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Κάποια σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα καθυστερήσουν και θα εκνευριστείς, αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή. Από αύριο που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, όλα όσα σε απασχολούν θα πάρουν τον δρόμο τους. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Όσο για σένα που ακόμη δε λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα έρχεται η γνωριμία που περιμένεις.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια καλή μέρα η σημερινή Τετάρτη για σένα, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να βλέπεις τα προβλήματά σου με ρεαλισμό. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα. Για την αισθηματική σου κατάσταση, είναι μια μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η καλή σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις ένταση και περίσσια ενέργεια αυτή την Τετάρτη για να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούρια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα. Με τη συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου, πιο ουσιαστικές και γερές. Στους αδέσμευτους, η μέρα δίνει πολύ καλές επιρροές για μια καινούρια γνωριμία.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις σήμερα να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις τώρα πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Στη σχέση σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις υπομονή στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων Τοξοτών, αυτή η Τετάρτη φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική, ώστε να κάνεις καινούρια γνωριμία που θα είναι στα μέτρα και τα γούστα σου.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη θετικότητά σου κατάλληλα για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου. Η μέρα ενισχύει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτά που θέλεις να κάνεις στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, βγες έξω και φλέρταρε δυναμικά κάποιον που θα σου αρέσει. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, πολύ καλά νέα σε περιμένουν σήμερα. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου αποδείξουν ότι ο επιμένων νικά. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα σε πείσμα των γύρω σου, που σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις. Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, τα οικογενειακά «συμβούλια» ευνοούνται σήμερα και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε, η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς, ώστε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν. Στα αισθηματικά σου, πέρασε καλά και, απαλλαγμένος από το άγχος, κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και εκείνος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Τον νου σας, λοιπόν.

Πηγή: My Astro