Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο επηρεάζει κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Ερχόμαστε αντιμέτωποι με ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια κι επηρεάζουν άμεσα την προσωπική μας ζωή αλλά και οικονομικές κινήσεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Είναι σημαντικό να μετριάσουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα που εμφανίζεται και μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα προκαλώντας ένταση και κόντρες στη σχέση μας.

 

Κριός

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Επίσης, κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει. Η πολλή κούραση αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα. Απόφυγε να κλειστείς σε σένα σήμερα και φρόντισε μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Όσο για σένα που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή θετική όψη ημέρας θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

 

Ταύρος

Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η θετική όψη της ημέρας σού χαρίζει σοφία και ορθή κρίση. Εύκολα θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα με τον σύντροφό σου και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και απογοητεύεσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ.

 

Δίδυμος

Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς για να κάνεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Ακόμα, μπορείς να δώσεις τις λύσεις που θέλεις στον αισθηματικό σου τομέα, με την κατανόηση που θα δείξει ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην απογοητεύεσαι, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις όσους σε γοητεύουν. Ακόμη κι αν δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σου τα συγκεκριμένα πρόσωπα, σίγουρα θα τονώσεις το ηθικό σου και θα συνεχίσεις να είσαι στο παιχνίδι.

 

Καρκίνος

Σήμερα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου. Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις έξω από τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι σπίτι και βγες έξω να διασκεδάσεις. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί γύρω και αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να τον βρεις.

 

Λέων

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δε λύνονται από μόνες τους, όσο κι αν το θέλεις. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα τη σημερινή μέρα και μη να λειτουργείς με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις την τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μη μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν και να κάνετε  ουσιαστικά πράγματα μαζί. Εσύ που είσαι μόνος, να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, γι’ αυτό μη χάνεις λεπτό κλεισμένος σπίτι.

 

Παρθένος

Η ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, παρ’ όλο που μερικές στιγμές θα νιώθεις έναν εκνευρισμό για κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη και πρέπει να προσέξεις να μην πεις πράγματα που μπορεί να μην πιστεύεις, μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση. Στα αισθηματικά, θα τα πας σούπερ απόψε. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η σημερινή θετική όψη σου χαρίζει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

 

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα δεις θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο! Τα αισθηματικά σου θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις την καλή διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δε θα αργήσει να έρθει.

 

Σκορπιός

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτή την Τετάρτη θα σου δώσει θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με την παρέμβαση φίλων και να περάσεις εξίσου καλά. Φρόντισε να ελέγξεις τις αντιδράσεις που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, γιατί δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου και να την ανανεώσει, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις, γιατί η θετική όψη της ημέρας σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

 

Τοξότης

Η σημερινή Τετάρτη έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση που δε σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει και να καθοδηγεί τις κινήσεις σου. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο για να τα καταφέρεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Πήγαινε λίγο πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι, λοιπόν, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή Τετάρτη έχει έντονο προβληματισμό, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν. Στα αισθηματικά σου, εκφράσου με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, χωρίς δισταγμούς. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η ημέρα, κυνήγησε δυναμικά τον έρωτα που ψάχνεις και δε θα χάσεις!

 

Υδροχόος

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις σήμερα είναι αρκετές και κυρίως αφορούν άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Στα αισθηματικά σου, η σημερινή Τετάρτη είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις ορισμένες καταστάσεις χωρίς πολλές κουβέντες. Για σένα που ακόμη βιώνεις ερωτική μοναξιά, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι!

 

Ιχθύς

Κάποιες καταστάσεις, αλλά και ειδήσεις, θα σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, για να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα που εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Άσε τα υπόλοιπα στους άλλους που δεν έχουν κάτι σημαντικό να κάνουν. Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα ανοιχτά και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά που σας απομακρύνουν. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή: MyAstro