Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού, μας καλεί να εισχωρήσουμε στο βάθος του εσωτερικού μας κόσμου, να λύσουμε τα υποσυνείδητα συμπλέγματα και να δώσουμε απαντήσεις στα υπαρξιακά ερωτήματα. Τα συμβάντα θα φέρουν συνειδητοποιήσεις που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης, ενισχύονται οι εσωτερικές άμυνες, φωτίζονται τα σκοτεινά σημεία που οδηγούν στην καχυποψία και στην ανασφάλεια.

Σε ψυχολογικό επίπεδο οι κυκλοθυμίες και τα σκαμπανεβάσματα θα δώσουν το έναυσμα να αναλυθεί ο εσωτερικός κόσμος, θα υπάρχει δυνατότητα να λυθούν οι ψυχικοί κόμποι και να εντοπιστούν ποια είναι εκείνα τα σημεία που φέρνουν ενδοιασμούς και ηττοπάθειες. Η αυτό-ψυχανάλυση θα είναι ένας σωστός τρόπος για να ενισχυθεί ο αμυντικός μηχανισμός και να μείνουν στην άκρη οι άτοπες φοβίες.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά, να μιλήσουν για τα επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν αβεβαιότητα. Η δυναμικότητα σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό θα βοηθήσουν να δοθεί οριστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο οργανωμένες θα είναι οι ενέργειες. Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν έσοδα, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση. Στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, έντονη θα είναι η διαίσθηση.

 

Κριός

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκεφτείς ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε απασχολούν και να σε προβληματίζουν. Το εξάγωνο απόγευμα σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία σου για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και πληγές βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή σου. Μπορείς να ξεπεράσεις θέματα του παρελθόντος καθώς η αισιοδοξία σε βοηθά να δεις τα θετικά σημεία του συντρόφου σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε στεναχωρεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που ήρθε η στιγμή να δεις με μεγαλύτερη θετικότητα.

 

Ταύρος

Ταύρε, επιδιώκεις να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να λύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς διαίσθηση και αυτοπεποίθηση σε βοηθούν να κινηθείς αποτελεσματικά. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου και να αφεθείς στον αισθησιασμό και το πάθος που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις και τα τραύματα καθώς οφείλεις να τα αντιμετωπίζεις.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, στροφή τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες κάνεις μετά το μεσημέρι καθώς είναι σημαντικό για εσένα για να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στο περιβάλλον που κινείσαι. Δείξε προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις άκαμπτος και αυτό να δημιουργήσει ένταση και προστριβές. Απόλαυσε το πάθος που υπάρχει στη σχέση σου και μην επιτρέψεις σε φόβους και ανασφάλειες να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα σε οδηγήσει στο να αλλάξεις ριζικά την κοσμοθεωρία σου και να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Το μεσημέρι ανεβάζει την ψυχολογία σου καθώς γίνεται περισσότερο κοινωνικός/η και επικοινωνιακός/η από ποτέ. Είναι απαραίτητο να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες μέσα από τη σχέση για αυτό μη διστάσεις να διεκδικήσεις ότι νιώθεις ότι σου κάνει καλό και βοηθάει στην αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου, φρόντισε να μην υποχωρήσεις θέτοντας πρώτες τις ανάγκες των άλλων.

 

Λέων

Λέοντα, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα δε θα διστάσεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ώστε να απολαύσεις την παρέα και τη συζήτηση μαζί τους. Μπορείς να εκφράσεις με ευκολία πιθανά παράπονα που έχεις στο ταίρι σου, προσοχή σε νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, τα κοινά ενδιαφέροντα και η ευχάριστη προσέγγιση στη ζωή θα σε ενθουσιάσουν.

 

Παρθένος

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τις δεις τον εαυτό σου και να αναθεωρήσεις αποφάσεις ή απόψεις που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το πρωί στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία και ηρεμία. Προσπάθησε να απολαύσεις τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα πόσο δίνει ο σύντροφός σου και άφησε ανασφάλειες που δημιουργούν προβλήματα στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δε θα διστάσεις να φλερτάρεις και να φέρεις κοντά σου νέα πρόσωπα που θα παίξουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στην προσωπική σου ζωή καθώς αποκαλύπτονται πιθανά μυστικά που θα επηρεάζουν σημαντικά. Προσοχή καθώς η ένταση που μπορεί να επικρατήσει θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αναστάτωση θα επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία για να αποφύγεις εντάσεις που θα οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία έρχεται και σε αναστατώνει, φρόντισε να μην επενδύσεις συναισθηματικά καθώς δεν υπάρχει η αίσθηση της σιγουριάς.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, το απόγευμα απογειώνει την ανάγκη για εξωστρέφεια και ξεφάντωμα και δημιουργεί συνθήκες για κεραυνοβόλους έρωτες. Σε απασχολούν έντονα επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που πρέπει να λύσει. Η εξωστρέφεια και η έντονη κοινωνικότητα θα βοηθήσουν τη σχέση σου να ξεφύγει από πιθανές εντάσεις που δημιουργούνται λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές αναθεωρήσεις προσωπική σου ζωή.

 

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα λόγω ασυνεννοησίας. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις στα πόδια σου και με αυτοπεποίθηση να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου για ζητήματα καθημερινότητας, με καλή διάθεση θα καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο καθώς η νευρικότητα και το άγχος μπορεί να σε κατακλύσουν.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η ανάγκη να αρέσεις και να είσαι αποδεκτός μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέζεις αυτά που νιώθεις και θέλεις. Φρόντισε να περιορίσεις την ανασφάλεια που πιθανά να κάνει την εμφάνισή της και να βρεις τη θετική διάθεση που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Άλλωστε δε συνηθίζεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Δώσε τον απαιτούμενο χρόνο στο ταίρι σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις διάθεση και να βρεις πραγματικά τον εαυτό σου μέσα από τη σχέση. Ο αδέσμευτος η ανάγκη να έχεις ένα σύντροφο δίπλα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα πρόσωπα που δεν καλύπτουν απόλυτα αυτό που θέλεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτος ενοχλώντας τα πρόσωπα και το περιβάλλον του κινείσαι. Ο εγωισμός και η αδιαλλαξία δεν είναι καλοί σύμβουλοι και θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου γι’ αυτό προσπάθησε να τα μετριάσεις. Οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω της επιθυμίας να επιβληθείς μόνο αρνητικές προεκτάσεις θα έχουν στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να δείξεις κατανόηση. Ο αδέσμευτος μπορεί να αποτρέψεις νέο πρόσωπο από το να εκδηλώσει τα συναισθήματά του γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Το απόγευμα θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς δε θα διστάσεις να κάνεις κινήσεις ως προς την επίτευξη τους. Είναι σημαντικό να είσαι θετικός με το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε στόχους που μπορεί να έχετε από κοινού. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν καθώς εντυπωσιάζονται από τη γοητεία και την αισιοδοξία σου.

 

Πηγή: E – zwdia