Ο Μάιος θα ξεκινήσει με ευχάριστες εξελίξεις για ορισμένους του ζωδιακού κύκλου με το Πάσχα να σηματοδοτεί μια νέα και αισιόδοξη αρχή, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους, ακόμη κι αν το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισαν δυσκολίες και προκλήσεις. Κι ενώ σίγουρα ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίσει ορισμένες προκλήσεις ή καταστάσεις που χρήζουν προσοχής, κάποια άλλα ζώδια δε θα περάσουν και πολύ καλά την περίοδο των εορτών.

 

Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί για την τόλμη τους. Επί του παρόντος, ο Κριός μπορεί να αντιμετωπίζει προκλήσεις σε διάφορες πτυχές της ζωής λόγω της ευθυγράμμισης των ουράνιων σωμάτων, ωστόσο, ο Μάιος του 2024 φέρνει μια πολλά υποσχόμενη αλλαγή. Οι πλανητικές κινήσεις δείχνουν μια αύξηση της ενέργειας και των ευκαιριών. Το Πάσχα θα εμφανιστούν νέες προοπτικές σταδιοδρομίας, συναρπαστικές περιπέτειες ενώ οι προσωπικές προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Είναι μια περίοδος που θα νικάτε σε ό,τι κι αν κάνετε.

 

Ταύρος

Παρά τη σταθερή φύση του, ο Ταύρος μπορεί να έχει συναντήσει εμπόδια ή αποτυχίες τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, Το Πάσχα προαναγγέλλει ένα σημείο καμπής για τους Ταύρους. Οι πλανητικές διαμορφώσεις υποδηλώνουν μια ευνοϊκή περίοδο για τον Ταύρο και θα ξεπεράσει τις προκλήσεις. Είτε πρόκειται για την καριέρα, τις σχέσεις ή την προσωπική του ανάπτυξη, ο Ταύρος μπορεί να περιμένει μια ανανεωμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης και ορμής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ταυράκια είστε στην πιο γοητευτική σας φάση, οπότε να περιμένετε να το δουν κι άλλοι αυτό.

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι κάπως άτυχοι το τελευταίο διάστημα, το Πάσχα όμως φέρνει μια αίσθηση σταθερότητας και σαφήνειας. Τα άστρα δείχνουν να φέρνουν ευνοϊκές συνθήκες. Είτε πρόκειται για επικοινωνία, ταξίδια ή νέα χόμπι, οι Δίδυμοι μπορούν να περιμένουν συναρπαστικές ευκαιρίες να ξεδιπλωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οικονομικά τα πράγματα φτιάχνουν κατά πολύ ενώ το Πάσχα δίνει την ευκαιρία να φτιάξουν τυχούσες κακές οικογενειακές σχέσεις.

 

Καρκίνος

Το Πάσχα για τους Καρκίνους θα φέρει ένα αίσθημα ελπίδας και αισιοδοξίας. Οι πλανητικές κινήσεις υποδηλώνουν μια περίοδο επούλωσης και ανανέωσης για τους Καρκίνους. Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως μεγαλύτερη συναισθηματική διαύγεια και βελτίωση στις σχέσεις. Είναι η περίοδος που ο Καρκίνος θα πρέπει να αγκαλιάσει τη μετασχηματιστική ενέργεια και να εμπιστευτεί τη διαίσθησή του για να τον καθοδηγήσει προς θετικά αποτελέσματα. Είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος για ένα επόμενο βήμα στα ερωτικά σας, Καρκινάκια.

 

 

Ποια ζώδια δε θα περάσουν καλά το Πάσχα;

 

Ιχθείς

Ο Ιχθύς μπορεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις που σχετίζονται με την ανυπομονησία και την παρορμητικότητα. Η περίοδος του Πάσχα μπορεί να σας κάνει να θέλετε να ενεργήσετε γρήγορα και χωρίς σκέψη, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι και να αφιερώνετε χρόνο όταν παίρνετε αποφάσεις, ειδικά όταν πρόκειται για οικογενειακά σχέδια ή οικονομικά. Επομένως, για να αποφύγετε το άγχος των διακοπών, προγραμματίστε τον χρόνο και τις δεσμεύσεις σας εκ των προτέρων.

 

Τοξότης

Οι Τοξότες που εκτιμούν πολύ τον οικογενειακό χρόνο και τις παραδόσεις, μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη συναισθηματική πίεση κατά τη διάρκεια των διακοπών. Θα πρέπει να φροντίζουν τη συναισθηματική τους ευημερία και να αποφεύγουν να εμπλέκονται υπερβολικά σε οικογενειακές συγκρούσεις ή εντάσεις. Είναι σημαντικό να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας για να πάρετε την ανάσα σας και να χαλαρώσετε παρά τη φασαρία της τελευταίας περιόδου που η αλήθεια είναι πως σας έχει τεντώσει σε κάθε επίπεδο.

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί μπορεί να δυσκολεύονται να βρουν μια ισορροπία μεταξύ των προσωπικών τους επιθυμιών και των προσδοκιών των άλλων. Οι διακοπές μπορεί να αυξήσουν την ανάγκη να ικανοποιήσετε ή να ευχαριστήσετε όλους τους γύρω σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε άγχος. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε να αφιερώνετε χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Η σαφής και ανοιχτή επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα θα βοηθήσει στην αποφυγή παρεξηγήσεων και θα βοηθήσει στην εξεύρεση συμβιβασμού. Να θυμάστε ότι οι διακοπές προορίζονται για διασκέδαση και για να περάσετε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Παρά τις πιθανές προκλήσεις, είναι σημαντικό να απολαμβάνετε αυτές τις στιγμές και να διατηρείτε μια θετική στάση.

 

Πηγή: Βοvary