Καλό μήνα! Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας έμφαση στη χαρά και στις ευχάριστες δραστηριότητες. Από το ζώδιο του Κριού σχηματίζει όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις υπέροχες όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα το Σάββατο, αλλά και την Αφροδίτη και τον Ήλιο την Κυριακή.

Όλα τα ζώδια σήμερα μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες, να δουν κάποιες προσωπικές τους υποθέσεις να έχουν έναν πολύ γρήγορο ρυθμό, ενώ η αποφασιστικότητα και η πυγμή θα βοηθήσουν αρκετούς ανθρώπους να παλέψουν και να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει! Με τη Σελήνη να πορεύεται στον φορτσάτο Κριό του ζωδιακού, η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, για να προβάλεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου, για να τολμήσεις αυτό που μέχρι τώρα σε φόβιζε αλλά και για να νιώσεις περισσότερη ελευθερία και σιγουριά με τον εαυτό σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, θα σας δραστηριοποιήσει η Σελήνη στον Κριό, ενώ προτεραιότητα θα δώσετε σε επαγγελματικά ζητήματα, θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας κι οικονομικής εξέλιξης. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε καινούργια ανοίγματα, με αισιοδοξία θα δεχτείτε τις προτάσεις που θα προκύψουν και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό- δε θα απογοητευτείτε. Σε συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και συζητήσεις τα επιχειρήματά σας θα πείσουν και θα δείτε να περνάει το δικό σας. Έρχονται ανακατατάξεις ευχάριστες κι ουσιαστικές, διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης σας, συγκαταβατικότητα θα έχει η στάση σας, ενώ συμφιλιώνεστε κι επανασυνδέεστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη στον Κριό σάς παρακινεί να αναδιοργανωθείτε, να αποφασίσετε και να αλλάξετε πλεύση. Ταχτοποιείτε εκκρεμότητες, βάζετε φρένο στις καθυστερήσει αλλά και στις νέες προτάσεις που θα λάβετε οι απαντήσεις σας θα είναι σκεπτόμενες και υπεύθυνες. Σε οικογενειακά και αισθηματικά θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τυχόν έκρυθμες καταστάσεις. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού, αλλάζετε συναισθηματική κατεύθυνση: τώρα επιθυμία σας θα είναι η επανασύνδεση οπότε τα λόγια σας θα είναι ξεκάθαρα και συνειδητοποιημένα. Προχωρήστε σε πρόταση επανένωσης, η απάντηση που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη στον Κριό θα δώσετε προτεραιότητα στις οικογενειακές σας σχέσεις, βασική σας επιθυμία θα είναι το ισορροπημένο περιβάλλον- ααυτή τη φορά θα βρείτε συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση. Σε γονείς, παιδιά ή αδέλφια η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και προστατευτική, ενώ με δική σας πρωτοβουλία και παρέμβαση κλείνουν τυχόν συγκρούσεις ή κόντρες. Συναντήσεις θα έχετε με αγαπημένα σας πρόσωπα κι αναθερμαίνονται παγωμένες σχέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν κι οι επαφές σας θα πάρουν θερμές διαστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη στον Κριό σας φέρνει νέο ξεκίνημα, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Ίσως να σας προτείνουν μια καινούργια συνεργασία ή μια επιχειρηματική πρόταση να μπει σε εφαρμογή. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό και προσοδοφόρο. Στον αισθηματικό σας τομέα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του και θα έχετε την ευκαιρία να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες και να προχωρήσετε μπροστά με αυτοπεποίθηση κι ανανεωμένη διάθεση. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν προοπτική δέσμευσης, ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να προχωρήσετε στο τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.

 

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη στον Κριό ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, ωστόσο θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε. Αναθεωρήσεις κι επανεκτιμήσεις θα φέρουν αλλαγές στα μελλοντικά σας πλάνα, ενώ τώρα θα αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Στον αισθηματικό σας τομέα, μια παλιά αγάπη ενδεχομένως να κάνει την εμφάνισή της και θα υπάρχει συγκαταβατική διάθεση, όσο υποχωρεί η αντιδραστικότητα και ο εγωισμός. Με αναλυτικές συζητήσεις θα λύσετε τις παρεξηγήσεις και με τον καιρό συμφιλιώνεστε κι επανασυνδέεστε. Για εσάς τους μοναχικούς είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σήμερα ανοίγονται προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης. Θα καταφέρετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, δραστηριοποιείστε και βγαίνετε από τη στασιμότητα. Για τους ελεύθερους και μοναχικούς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ενός καινούργιου έρωτα. Αλλάζουν οι συνθήκες της προσωπικής σας ζωής και βγαίνετε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Εσείς που ψάχνετε εργασία ή αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια καινούργια αρχή. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας. Σε εσάς τους φιλόδοξους, άνοιγμα θα δοθεί στην καριέρα σας και θα προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά μα τα γεγονότα θα απαιτούν οριστικές αποφάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη στον Κριό παίρνετε απόφαση να φανερώσετε τις κρυμμένες σας σκέψεις. Τώρα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα μιλήσετε για τις φοβίες, τις ανασφάλειες, ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας κι εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή γενικότερα σε ενέργειες που να μπορούν να ολοκληρώσουν τον κύκλο της αγάπης σας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στην κοινωνική σας εικόνα και θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Εσείς οι μοναχικοί κοινωνικοποιήστε κι αποκτάτε καινούργιους φίλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη στον Κριό θα δώσει ώθηση στις κοινωνικές σας επαφές. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τη δημιουργική σας δράση και σε άλλους τομείς πέραν των επαγγελματικών σας ενδιαφερόντων. Θα λάβετε συμμέτοχη σε νέες δραστηριότητες, το πνεύμα σας θα είναι ομαδικό, θα θελήσετε να προσφέρετε και να βοηθήσετε. Έντονο ενδιαφέρον θα δείξετε στην προσωπική σας εικόνα, όχι μόνο στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά κυρίως στο πώς αντιλαμβάνονται οι τρίτοι την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε- ίσως και να δεσμευτείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας ωθήσει στο να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, επαγγελματικούς και οικονομικούς. Τώρα θα δείτε τις δυνατότητες και τις προοπτικές από μια άλλου είδους οπτική γωνία, ενώ περνάτε σε νέα σχέδια και καινούργιους προγραμματισμούς. Επιθυμία σας θα είναι να ενισχύσετε τα προσόντα σας, να αναδείξετε τα ταλέντα σας και γενικότερα να βελτιώσετε ή να ολοκληρώσετε τις ικανότητές σας. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης κι οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα είναι πολύ καλά μελετημένες. Για τους ελεύθερους προμηνύεται νέα γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος κι ουσιαστικά μπαίνει τέλος σε ψυχοφθόρες συναισθηματικές εξαρτήσεις αφού περνάτε σε νέα αρχή με ανανεωμένη διάθεση και με έντονο ψυχικό δυναμισμό. Τακτοποιείτε οικονομικά ζητήματα και σε εργασιακά θέματα θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές. Εσείς που αναζητάτε εργασία θα καταφέρετε να τοποθετηθείτε σε σταθερή θέση, που θα σας ικανοποιήσει. Ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις ενώ θα είναι καλή χρονική στιγμή για εκδρομές ανανέωσης. Στον αισθηματικό σας τομέα οι προτάσεις που θα ακουστούν θα σας φέρουν χαρά. Η απαισιοδοξία μετατρέπεται σε ενθουσιασμό, αλλάζουν τα δεδομένα κι αποκτάτε σταθερό ταίρι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη στον Κριό αλλαγές θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα που θα προκύψουν από την ανάγκη σας να βελτιωθείτε και να κατοχυρώσετε τη θέση σας ή την εργασιακή σας υπόληψη. Η στάση σας θα είναι ώριμη, σοβαρή και υπεύθυνη, κλείνετε εκκρεμότητες και διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας. Σε τάξη θα βάλετε τα οικονομικά σας ενώ χρήματα έρχονται στα χέρια σας, οπότε βασική σας προτεραιότητα θα είναι να τακτοποιήσετε οφειλές. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται θετικές εξελίξεις και βγαίνετε από τυχόν συναισθηματικό αδιέξοδο. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική προσιτή και δεκτική. Τερματίζουν εντάσεις και διαφορές, αφού επιθυμία σας θα είναι η επανασύνδεση και η δέσμευση.

 

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη στον Κριό θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να διεκπεραιώσετε εργασίες και να κλείσετε υποχρεώσεις που τις είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Θα σας απασχολήσει η μελλοντική πορεία της επαγγελματικής σας καριέρας, έρχονται αναθεωρήσεις κι αλλαγές, τώρα οι στόχοι σας θα γίνουν προσιτοί κι εφικτοί. Αλλαγές θα προκύψουν και στον αισθηματικό σας τομέα, αφού συναντήσεις και συζητήσεις με πρώην ταίρι σας θα διαφοροποιήσουν τόσο τον τρόπο σκέψης σας όσο και τα αισθήματά σας. Εσείς που διατηρείτε σταθερό ταίρι, να ξέρετε πως οι συζητήσεις που θα ανοίξετε θα κλείσουν με σοβαρές υποσχέσεις.

 

Πηγή: e zwdia