Ξεκίνησε τα ξημερώματα η παρέλαση πλανητών η οποία θα συνεχιστεί όλον τον Ιούνιο. Πέντε πλανήτες ευθυγραμμίζονται και θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε όλους τους ερασιτέχνες αστρονόμους. Ο Ερμής , η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας και ο Κρόνος, θα ευθυγραμμιστούν μετά από 18 χρόνια και θα είναι ορατοί και με γυμνό μάτι από τους κατοίκους του βόρειου ημισφαιρίου.

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε δύο ή τρεις πλανήτες κοντά ο ένας στον άλλο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που πέντε από αυτούς μπορούν να παρατηρηθούν από τη Βρετανία σε αυτή τη συγκεκριμένη ευθυγράμμιση. Ο Ερμής θα είναι ο πιο αμυδρός κι αρκετά κοντά στον ορίζοντα όταν η παράσταση θα ξεκινήσει, πριν εξαφανιστεί στη λάμψη της ανατολής, αλλά θα είναι πιο εύκολο να τον εντοπίσετε όσο προχωράει ο μήνας. Η Αφροδίτη θα αναδυθεί πάνω από τον ορίζοντα περίπου στις 04:00 BST κι ο Άρης κι ο Δίας περίπου στις 02:45 BST. Ο Κρόνος, ο οποίος αναδύεται πάνω από τον ορίζοντα περίπου στις 01:30 BST, θα είναι δύσκολο να φανεί στο λυκόφως, μαζί με τον Άρη, ενώ ο πιο δύσκολος θα είναι ο Ερμής, επειδή αναδύεται μόνο στις 04:30 BST και παραμένει κοντά στον ορίζοντα.

 

Κριός

Αν και συνήθως καταφέρνετε να διαχειρίζεστε με επιτυχία τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, οι γρήγορες (αν και καλές) εξελίξεις αυτής της περιόδου θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας.

 

Ταύρος 

Η περίοδος αυτή θα είναι ιδανική για να λύσετε μια και καλή παντός είδους παρεξηγήσεις που ίσως προέκυψαν πρόσφατα, επομένως μια καλή ιδέα θα ήταν να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους σε ένα χαλαρό κλίμα, μόλις τα πράγματα ηρεμήσουν λίγο.

 

 

Δίδυμος

Αυτή θα είναι η ιδανική περίοδος αν θέλετε να βάλετε τη ζωή σας λίγο σε τάξη και να δημιουργήσετε μια πιο λειτουργική ρουτίνα. Αν και δύσκολο για ένα τόσο αυθόρμητο ζώδιο, προσπαθήστε να βάζετε ρεαλιστικούς στόχους και να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας.

 

Καρκίνος

Ο ερωτικός τομέας θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός και θα σας βρει με μια ενθουσιώδη, παιχνιδιάρικη διάθεση. Απολαύστε το! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε τα γεγονότα της προηγούμενης περιόδου και να προχωρήσετε!

 

Λέων

Οι έντονες απαιτήσεις της επαγγελματικής σας ζωής θα χαλαρώσουν λίγο, προσκαλώντας τον έρωτα και τις ανέμελες στιγμές να πάρουν έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας.

 

Παρθένος

Η περίοδος αυτή απαιτεί να κάνετε αρκετή δουλειά με τον εαυτό σας, σε συναισθηματικό επίπεδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνετε όλα μόνοι. Μιλήστε με τους αγαπημένους σας φίλους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν.

 

Ζυγός

Όσον αφορά τα προσωπικά σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνετε ευάλωτοι και να μοιραστείτε με το σύντροφό σας, τους φίλους σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, όλα αυτά που αισθάνεστε, αφού τα επεξεργαστείτε λίγο πρώτα βέβαια. Μην φοβάστε την ανοιχτή επικοινωνία!

 

Σκορπιός

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να νιώσετε λίγο αόρατοι στη δουλειά σας, ωστόσο το να δηλώσετε την προθυμία σας για την ανάληψη νέων ευθυνών και την εκμάθηση νέων ικανοτήτων θα είναι στο χέρι σας.

 

Τοξότης

Αυτή την περίοδο ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα, μέσα από κάποιο ταξίδι ή κάποια έξοδο· εάν το τολμήσετε, θα γυρίσετε πλήρως ανανεωμένοι.

 

Αιγόκερως

Υποχρεώσεις ή χαλάρωση; Αυτό θα είναι το δίλημμα που θα φέρει ο Ιούνιος, ωστόσο σύντομα θα καταφέρετε να βρείτε μια ισορροπία, μετά από αρκετό καιρό που νιώθατε χαμένοι.

 

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να θέσετε πάλι σε δράση κάποια σχέδια που αναγκαστικά είχαν μείνει πίσω και έτσι προβλέπεται μια σειρά από επαγγελματικά πρότζεκτς, συναντήσεις με φίλους ή ταξίδια.

 

Ιχθύς

Μια περίοδος για ενδοσκόπηση και μεγάλες αποφάσεις εγκαινιάζεται τον Ιούνιο, καθώς ήρθε πλέον η στιγμή να ξεπεράσετε όλα αυτά που σας κρατούν στο παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά.

 

Πηγή