Η Σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που πραγματοποιείται στην 13η μοίρα των Ιχθύων, φέρνει κάποια αστάθεια και συγκρούσεις στις σχέσεις και τις συναλλαγές μας με τους άλλους. Η όψη επηρεάζει κυρίως όσους είναι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. Επηρεάζονται επίσης όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες όπως τον Ερμή, τον Άρη, την Αφροδίτη, την Σελήνη αλλά και τον Ωροσκόπο τους από την 9 ως την 15ή μοίρα των άνω ζωδίων.

Στα επαγγελματικά σας, ίσως δημιουργηθούν προβλήματα και συγκρούσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Ίσως η στάση σας προς τους άλλους να είναι κάπως ψυχρή διότι αποφεύγετε να δείξετε τις πραγματικές σας προθέσεις με αποτέλεσμα να τους ξεσηκώνετε περισσότερο. Θα είναι επίσης μια περίοδος όπου θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης για να απολαύσετε τους κόπους σας και θα χρειαστεί να δουλέψετε ίσως περισσότερο για να αποκτήσετε τις οικονομικές απολαβές που επιθυμείτε.

Στις οικονομικές σας συναλλαγές θα είστε λίγο πιο συντηρητικοί, ενώ εάν κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες, αυτές ίσως να μην έχουν σταθερό χαρακτήρα, κι η όψη αυτή θα σας ωθήσει να συνεργαστείτε με πιο έντιμο τρόπο και καλή θέληση για να καταφέρετε σωστά αποτελέσματα.

Στα αισθηματικά σας, η Σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας καλεί να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας, να προσέξετε συγκρούσεις με τον σύντροφό σας, να μετριάσετε την ερωτική aνασφάλεια που θα σας κατέχει αυτό το διάστημα. Λόγω της φοβίας σας να ξανά πληγωθείτε θα φέρεστε αρκετά ψυχρά προς το ταίρι σας, άσχετα αν διψάτε για αγάπη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις άνευ λόγου κι αιτίας.

 

Κριός:

Θα σας κατέχει μια μυστικοπάθεια στις προσωπικές σας σχέσεις και θα προτιμήσετε την ησυχία σας ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Ίσως να είναι μια εποχή που θα αποχωρήσετε από κάποιες σχέσεις σας και θα θέλετε να μείνετε μόνοι για λίγο βυθιζόμενοι στον εαυτό σας. Αν τώρα έχετε κάποια νέα σχέση στο μυαλό σας, τότε ίσως να μη θέλετε να την προβάλετε ακόμη προς το φιλικό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα να τις δείχνετε προς τα έξω ότι δε νοιαζόσαστε και τόσο για το έτερόν σας ήμισυ. Αυτός/ή πάλι θα μπορούσε να αισθανθεί ότι δε νοιάζεστε και τόσο, με αποτέλεσμα να έρθετε σε προστριβές μεταξύ σας λόγο τις πιο αποστασιοποιημένης ή ψυχρής συμπεριφορά σας.

 

Ταύρος:

Θα είναι αυξημένη η όρεξή σας να συναντηθείτε με φίλους αυτό το διάστημα, να κοινωνικοποιηθείτε ή να ασχοληθείτε με τα κοινά. Ίσως να δώσετε όμως και μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιο φιλικό πρόσωπο απ’ ότι θα ήθελαν κάποιοι άλλοι φίλοι σας, με αποτέλεσμα να σας φερθούν ψυχρά, να σας κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας και να αποστασιοποιηθούν. Αν τώρα σκέφτεστε να επισυνάψετε ερωτικές φιλίες μέσα από το κοινωνικό ή το φιλικό σας περιβάλλον, ίσως λείψει τελικά το συναίσθημα που αναζητάτε και τελικά εξελιχθούν σε πιο απρόσωπες. Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή περίοδο για να επισυνάψετε νέες φιλίες αρκεί να μην έχετε και μεγάλες προσδοκίες από την αρχή. Διατηρήστε μια μικρή συναισθηματική απόσταση, για να μπορέσετε να διατηρήσετε καλές σχέσεις με όλους.

 

Δίδυμοι:

Θα σας απασχολήσει αρκετά η δημόσια εικόνα σας αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσετε να προβάλετε τη γοητευτική σας συμπεριφορά για να επιτύχετε κοινωνική καταξίωση τόσο στο επαγγελματικό σας χώρο αλλά και στη συντροφική σας ζωή. Ο Κρόνος όμως θα σας βάζει κάποια όρια ώστε να μην το παρακάνετε, σας καλεί να μιλάτε λιγότερο αλλά να ακούτε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι. Αν και θα συνεργαστείτε ή θα επικοινωνήσετε πιο εποικοδομητικά μαζί τους, πολλές φορές θα αισθάνεστε σαν να πρέπει να φρενάρετε τις προθέσεις και τα θέλω σας ώστε να μην έρθετε σε προστριβές μαζί τους. Αν αναζητάτε για παράδειγμα μια αύξηση των αποδοχών σας, ίσως να μην είναι και η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε αυτό τώρα.

 

Καρκίνος:

Αν ασχολείστε με ζητήματα σπουδών ή εκμάθησης αυτό το διάστημα ίσως να θέλετε να βυθιστείτε περισσότερο στο διάβασμα στους τομείς αυτούς για να μπορέσετε να μάθετε όσα περισσότερα γίνεται ώστε να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Αν όμως σχεδιάζετε κάποιο μακρινό ταξιδάκι, προσέξτε τυχόν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Επίσης, σχέσεις ή συζητήσεις με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα μπορούσαν να έχουν μεν έναν εποικοδομητικό χαρακτήρα, αλλά το κατά πόσο θα είναι σταθερές είναι ένα άλλο ζήτημα που θα πρέπει να εξετάσετε πριν επισυνάψετε όποιες συμφωνίες μαζί τους. Φίλοι με τις οποίους συναναστρέφεστε θα μπορούσαν επίσης αυτό το διάστημα να σας διδάξουν κάτι πολύτιμο.

 

Λέων:

Δε θα λείψουν οι εντάσεις στον τομέα των ερωτικών σας επιθυμιών και θα έχετε μια πιο έντονη επιθυμία να δεσμευτείτε με κάποιον συναισθηματικά. Επίσης, σκηνές ζηλοτυπίας θα πρέπει να μετριαστούν αυτό το διάστημα όπως και αποφύγετε επίσης όποια συναισθήματα αποκλειστικότητας σας κατέχουν. Θέματα που σχετίζονται με κοινά οικονομικά ζητήματα, οικογενειακά και κληρονομικά όπως και χρήματα τρίτων, ζητούν τη σωστή προσέγγιση ώστε να μπορέσετε μέσα από τη σωστή στάση σας να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς. Αν τώρα είστε σε αναζήτηση για έναν νέο έρωτα, τότε είναι μια καλή εποχή να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα μπορούσε να σας δώσει αυτό που αναζητάτε, αρκεί να κρατήσετε μια πιο ουδέτερη στάση στην αρχή.

 

Παρθένος:

Εσείς αναζητάτε αυτό το διάστημα σχέσεις ουσίας κι εποικοδομητικές συνεργασίες που να μπορούν να ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας προσδοκίες. Η Αφροδίτη με τον Κρόνο σε σύνοδο από το ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει να δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στα ζητήματα αυτά ώστε να πετύχετε μέσα από σοφές και προσεκτικές κινήσεις τη δημιουργία νέων σχέσεων με ουσία. Θέματα που υπήρχαν με συνεργάτες ή με τον σύντροφό σας, θα μπορούσαν να επιλυθούν μέσα από σοβαρές συζητήσεις, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μια σχετική απόσταση ασφαλείας. Διατηρήστε την ευγενική και γλυκιά συμπεριφορά σας προς τους άλλους και θα καταφέρετε να διατηρήσετε αρμονικές σχέσεις μαζί τους.

 

Ζυγός:

Θέματα εργασιακά, θέματα της καθημερινής ζωής όπως και θέματα που σχετίζονται με την υγεία, θα μπορούσαν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Ίσως αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας στα εργασιακά σας ζητήματα, ίσως να πρέπει να κάνετε τελικά εκείνες τις εξετάσεις υγείας που είχατε παραμελήσει ή κάποια άτομα του περιβάλλον σας να σας χρειαστούν, απορροφώντας σας περισσότερο από τον διαθέσιμο χρόνο σας. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα με όσους θα συναναστρέφεστε αυτό το διάστημα, διατηρείστε την κοινωνικότητά σας αλλά αποφύγετε αυτό το διάστημα να ξεκινήσετε αισθηματικές σχέσεις μέσα από τον χώρο της εργασίας σας.

 

Σκορπιός:

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διέλευση της Αφροδίτης και του Κρόνου από το ζώδιο του φιλικού για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον χώρο που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα και το φλερτ. Ίσως ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας, να σας κάνει να βλέπετε πιο σοβαρά την ζωή σας, ίσως κάποια δημιουργικά σχέδια να απαιτούν μεγαλύτερη σοβαρότητα και πειθαρχία. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέους τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγίας όμως, καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό το καλαθάκι σας, διότι η διέλευση αυτή σας καλεί να μετριάσετε τις προσδοκίες σας. Το ίδιο ισχύει αν ασχολείστε με τον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, διότι αυτό το διάστημα εκτός από μικρό καλάθι, καλά θα κάνετε να αποφύγετε εντελώς το χωράφι.

 

Τοξότης:

«Σπίτι μου σπιτάκι μου και μια γωνίτσα να χαλαρώσω μόνος σε μια γωνιά» θα είναι οι σκέψεις σας αυτό το διάστημα και καλά θα κάνετε να δώσετε περισσότερο έμφαση και χρόνο στα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Επίσης, αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση της κατοικίας σας, ακούστε όλες τις πλευρές των ανθρώπων που ζουν μαζί σας και αποφύγετε ψυχρές και αλόγιστες συμπεριφορές που θα καλύψουν μόνο τα προσωπικά σας γούστα. Επειδή η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σας κάνει να αισθάνεστε ξανά σαν ένα παιδί που θέλει να του αγοράσουν οι γονείς ό,τι όμορφο δει, υπάρχει η πιθανότητα αλόγιστων εξόδων στα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τα οποία όμως ευτυχώς, έστω και με μικρο καβγαδάκια, μετριάσουν τα αλόγιστα έξοδά σας.

 

Αιγόκερως:

Καλή εποχή για να ασχοληθείτε με κοντινούς συγγενείς, αδέρφια, γείτονες ή μικρές κοντινές αποδράσεις. Θα έχετε έντονη ανάγκη για κοινωνική ζωή αυτό το διάστημα και θα αναζητάτε να περιφέρεστε με άτομα που σας δίνουν κάποια χαρά αλλά από τα οποία έχετε να μάθετε και κάτι. Θα σας γοητεύσουν περισσότερο οι πνευματικές συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων με τους γύρω σας θα σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε νέες αντιλήψεις και ιδέες. Αν τώρα είστε σε φάση που θέλετε να επισυνάψετε νέες συμφωνίες ή συμβόλαια με κάποιους, η εποχή σας καλεί σε όλα τα άνω ζητήματα όπως και σε αυτήν την περίπτωση να διατηρείτε πάντα χαμηλούς τόνους για να μη δημιουργηθούν οι όποιες προστριβές που θα μπορούσαν να σας φέρουν σε ρήξη.

 

Υδροχόος:

Θα σας κατέχει μια πιο υλιστική τάση αυτό το διάστημα και θα θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα αγαθά για να καλύψετε τις όποιες συναισθηματικές αλλά και υλικές σας ανάγκες. Ίσως όμως η διέλευση του Κρόνου σας καταφέρει τελικά να μετριάσετε αυτήν τη υλιστική τάση που θα σας κατέχει και σας κάνει να σκεφτείτε διπλά πριν αγοράσετε κάτι που ίσως να μην καλύπτει πραγματικά τις όποιες ανάγκες σας. Εφόσον η αλόγιστη συμπεριφορά σας θα καλύπτεται από μια πιο μετρημένη σκέψη με αποτέλεσμα τελικά να μπορέσετε να κατακτήσετε αυτά που αναζητάτε ψάχνοντας περισσότερο για καλύτερες προσφορές. Επίσης, έξοδα που σχετίζονται με την καλοπέρασή σας καλό είναι να τις αναβάλετε για αργότερα.

 

Ιχθείς:

Έντονο θα είναι το ενδιαφέρον σας να καλύψετε την προβολή της προσωπικής σας αξίας και το πώς σας βλέπουν οι άλλοι γύρω σας. Θα σας κατέχει μια πιο γοητευτική συμπεριφορά και θα εκπέμπετε μια μεγαλύτερη ζεστασιά. Η διέλευση αυτή όμως δεν θα σας αφήνει να βγάλετε προς τα έξω όλο αυτόν τον γοητευτικό εαυτό σας, διότι θα σας κατέχει κατά βάθος μια φοβία να μην δείξετε προς τα έξω μια λανθασμένη εικόνα. Και καλά θα κάνετε να μετριάσετε την όποια ονειροπόλα φαντασία θα μπορούσε να σας καταβάλει αυτό το διάστημα, να δείτε με ρεαλισμό τα πράγματα γύρω σας και να αναγνωριστείτε δίνοντας καλή και σοβαρή εντύπωση προς τους άλλους. Μετριάστε τα ζεστά σας αισθήματα διατηρώντας μια μυστήρια γοητεία.

 

Από Ντέμη Στοϊκίδου, πηγή: christosarchos.gr