Το Σάββατό μας ξεκινά με τη γλυκιά Σελήνη στο Ζυγό! Διάθεση για ευγένεια, προσαρμοστικότητα, αρμονία και συντροφικότητα, υπόσχεται μία ήρεμη και γλυκιά ημέρα, σε όλους!

 

Κριός
Τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σου με πολλούς τρόπους αυτή τη στιγμή. Εσύ, όμως, μάλλον αγνοείς την προσοχή που προσελκύεις. Είτε πρόκειται για τον αγαπημένο σου, που σε παρακολουθεί με περηφάνια από απόσταση, είτε για ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν έχει ακόμη βρει το θάρρος να σε προσεγγίσει, να ξέρεις, πως με λίγη προσπάθεια, η δύναμη της έλξης σου είναι μεγάλη. Πολύ σύντομα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

 

 

Ταύρος
Όποια κι αν είναι η ένταση ή η σοβαρότητα που επικρατεί στα ερωτικά σου, θα φανούν σύντομα τα σημάδια της μείωσης. Κάποιος μπορεί να φανεί ευτυχισμένος που υπάρχει δυσάρεστη ατμόσφαιρα ανάμεσά σας, αλλά η ικανότητά σου να νιώθεις την ηρεμία που υπάρχει στη σχέση σου, θα τον βοηθήσει να δει το νόημα. Μερικές απλές λέξεις ή χειρονομίες από μεριάς σου μπορεί να είναι η απαραίτητη κι ευχάριστη κίνηση που θα τον γλυκάνει, γι’ αυτό δες τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό.

 

 

Δίδυμοι
Μπορεί να αναζητάς περισσότερη πνευματική διέγερση αυτή τη στιγμή και θα εντοπίσεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, όταν προκύψει. Όχι μόνο θα μπορέσεις να βρεις θέματα για να γοητεύσουν, αλλά ένα ή δύο θα μπορούσαν να είναι ακριβώς επάνω στην ειδικότητα αυτού που σ’ ενδιαφέρει και θέλεις να έρθετε πιο κοντά. Πώς σου φαίνεται αυτό, σαν διέγερση;

 

 

Καρκίνος
Η πλανητική εύνοια είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα υπέρ σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η ατμόσφαιρα είναι η ιδανική για να μείνετε στο σπίτι και να βάλετε τάξη σε όσα θέματα έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας ανθρώπους αυτή την περίοδο. Ακούστε τις συμβουλές τους– αλλά μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τόσο, που να αλλάξετε οπτική για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε

 

 

Λέων
Μια αλλαγή που συμβαίνει σε μια εκκολαπτόμενη ή στην υπάρχουσα σχέση σου, μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πολλά. Ειδικά ποιες μπορεί να είναι οι μελλοντικές συνέπειες, σχετικά με το τι εξελίσσεται τώρα. Βέβαια, μπορεί να γνωρίζεις τους συμβιβασμούς που θα χρειαστεί να κάνεις, μαζί με την επιπλέον δέσμευση, που μέχρι τώρα δεν συνήθιζες. Ωστόσο, η επιθυμία σου να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στο όνομα της αγάπης είναι αρκετά ισχυρή ώστε να εξασφαλίσεις ότι θα τα καταφέρεις θαυμάσια.

 

 

Παρθένος
Αν οι ευθύνες της καθημερινότητάς σου συνεχίζουν να αυξάνονται, τότε η σχέση σου δεν χρειάζεται να υποφέρει εξαιτίας της. Αντί να υποθέτεις πως ο εραστής σου δεν καταλαβαίνει πως ο χρόνος και η προσοχή σου αποσπώνται σήμερα, δώσε του καλύτερα την ευκαιρία να σου δείξει πόσο υποστηρικτικός μπορεί να είναι. Αν δεν φέρεις αυτό το θέμα σε ανοικτή συζήτηση, οι υποθέσεις σου, θα οδηγήσουν μόνο σε επιπλοκές.

 

 

Ζυγός
Ένα ρομαντικό σενάριο μπορεί να φανεί ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που ξεδιπλώνεται θα σου δώσει αναγκαστικά λόγους για ν’ ανησυχείς. Η αλλαγή που συμβαίνει στα ερωτικά σου ενισχύει αυτό που πρέπει να ενισχυθεί. Δώσε της λοιπόν χρόνο για να δεις πώς μπορεί να βοηθήσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Γιατί μπορεί να είναι πιο εκτεταμένη από ό, τι φαίνεται.

 

 

Σκορπιός
Ίσως νιώσεις την ανάγκη να τολμήσεις πράγματα στα ερωτικά σου, χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει τόσο με την ανυπομονησία σου – καθώς θέλεις να νιώσεις μια αίσθηση περιπέτειας, σε ό,τι έχει γίνει λίγο πολύ προβλέψιμο. Απλά να γνωρίζεις, τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και να είσαι έτοιμη για τις συνέπειες Γιατί θα μπορούσε να είναι είτε συναρπαστική είτε να σ’ αφήσει να αναρωτιέσαι τι έγινε.

 

 

Τοξότης
Δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι, όπως λένε. Θα μπορούσες να κερδίσεις αστρική φήμη τώρα, κάνοντας ενδιαφέρουσες παρέες. Είτε είσαι σε σχέση, είτε ελεύθερη, οι διεγερτικές και συναρπαστικές συμμαχίες μπορούν να σου προσφέρουν τα καλύτερα. Εσύ και κάποιος άλλος θα φλυαρήσετε– για όλους τους σωστούς λόγους.

 

 

Αιγόκερως
Αν θέλεις να ενθαρρύνεις ένα πιο βαθύ επίπεδο σύνδεσης ή ειλικρίνειας από το ταίρι σου, τότε ίσως χρειαστεί να ανοίξεις μια συζήτηση που αγγίζει ένα ευαίσθητο νεύρο μέσα του. Αν θέλεις να σου πει ό,τι σκέφτεται και ό,τι αισθάνεται, τότε δώσε του την ελευθερία να το κάνει. Αν μέχρι τώρα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να σου ανοιχτεί, θα φτάσει σύντομα.

 

 

Υδροχόος
Το να είσαι πιο δεκτικός στην ιδέα να γίνεις συναισθηματικά διαθέσιμος για ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να δημιουργήσει μια ευχάριστη πρόοδο. Η ανανεωμένη ή αναζωογονημένη επιθυμία σου να επικοινωνήσεις ή, ακόμα καλύτερα, να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου με τρόπους που ίσως ήσουν απρόθυμη να κάνεις παλαιότερα, θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο προηγούμενο. Ξέρεις τι και γιατί είναι απαραίτητο να το συζητήσεις.

 

 

Ιχθύς
Ο χρόνος που θέλεις να περάσεις με κάποιον που κάνει την καρδιά σου να τρεμοπαίζει μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικός τώρα, ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνος ή σε σχέση. Η εστίασή σου φαίνεται να είναι απαραίτητη για ένα συγκεκριμένο άτομο. Και ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες για να αποφύγεις οποιουσδήποτε περισπασμούς για να γνωρίσεις αυτό το άτομο καλύτερα. Να είσαι πρόθυμος να βρεις χρόνο για να μείνετε για λίγο μόνοι. Το να συμφωνήσετε να απενεργοποιήσετε τώρα τα τηλέφωνά σας είναι μια καλή αρχή.