Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον μας στη δουλειά και μας σοβαρεύει! Ώρα να αποδείξουμε τι αξίζουμε! Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι τα ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα απόφυγε, όσο περισσότερο μπορείς, τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Αν είσαι ελεύθερος, μη φοβηθείς ούτε στιγμή να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά ή κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης! Αν πάλι θες κάτι τελείως νέο στη ζωή σου, υπάρχει η πιθανότητα για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» σε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν τη σχέση σου με τον σύντροφο!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να αντιμετωπίσεις με επιτυχία έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που τώρα αποκαλύπτεται, αφού οι μάσκες πέφτουν! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου και του μυστήριου ερωτισμού σου, θα καταφέρεις να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σιγουρευτείς με πολλούς τρόπους για την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του συντρόφου σου κι επιπλέον θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για καυτές ερωτικές στιγμές!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου, κι έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα και βελτιώνεις τη σχέση με το σύντροφό σου κι έρχεστε πιο κοντά, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο, επιτέλους, σου εκφράζει ξεκάθαρα τα συναισθήματά του για ‘σένα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ήρθε η στιγμή, να καταλάβεις πως οι λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές και κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό και δεν πρέπει να τις αμελείς. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και καταλαβαίνεις πού ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις, ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, αυτός ο συνάδελφος ή συνεργάτης, που έχει κατακτήσει την καρδιά σου, επιτέλους ανταποκρίνεται! Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία με διακριτικότητα!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, θα έχεις την ευκαιρία, να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητάς σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και κέφι. Αν είσαι δεσμευμένος, ευχαριστιέσαι ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις ή φιλοφρονήσεις από τον σύντροφο! Μπορείς εύκολα να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο που αφορά τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, αυτοπεποίθηση, θαυμαστές και πολλά κομπλιμέντα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ήρθε η στιγμή να διορθώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως απογοητεύεις κάπως τον σύντροφο με την κυκλοθυμία σου κι ίσως την γκρίνια σου! Πρώτα είσαι πολύ τρυφερός κι ύστερα πολύ παραπονιάρης! Αν είσαι ελεύθερος, πες «ναι» σήμερα σε μία προσπάθεια για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα, αν θες την επανένωσή σας και τη μόνιμη επανασύνδεσή σας!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα μέσα από τον γραπτό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να γνωρίσεις ένα νέο άτομο το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θες να ασχοληθείς μόνο με αυτό πλέον! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να ανταλλάξεις κάποιες απόψεις με τον σύντροφό σου για τη σχέση σας! Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο, θα βρείτε σίγουρα λύσεις!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα αποφασίζεις να γίνεις πρακτικός και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά κι ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και τώρα θα κάνει κίνηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη του συντρόφου αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα αυξημένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διατήρηση της ισορροπίας των δικών σου επιθυμιών κι αναγκών με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις κι εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις πραγματικά την ανάγκη την αποδοχή των γύρων σου και να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι σαφώς πολύ πιο διαισθητικός και θα υπάρξουν μάλιστα στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα θες να είσαι μοναχικός αλλά και μυστικοπαθής! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις τις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του και την ανταπόκρισή του! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σε μια σχέση με μια ερωτική ιστορία κρυφή κι ίσως μάλιστα παράνομη! Η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα, γι’αυτό μην ξεχνάς να τη συμβουλεύεσαι!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ήρθε η ιδανική ημέρα για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου, όπως και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και γνωριμίες! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα οι καλύτεροι βοηθοί στις συναισθηματικές σου εξελίξεις, μέσα από τις συμβουλές τους ή ακόμα και μέσα από τις πράξεις τους! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στη σχέση σου, έρχεται επίσης από έναν πολύ καλό σου φίλο!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις τη μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα. Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως ο σύντροφος δυσκολεύεται να εκδηλωθεί συναισθηματικά σε ‘σένα, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει, παρόλο που θα δείξει την αγάπη του με πράξεις κι αφοσίωση! Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τοίχους ανάμεσα σε ‘σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει από τη δουλειά! Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά!