Σίγουρα σου έχει τύχει να είσαι πάνω από το τηλέφωνο και να περιμένεις πώς και πώς τη στιγμή που θα χτυπήσει και θα ακούσεις τη γλυκιά φωνή του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Πολλές φορές το τηλεφώνημα που περιμένεις αργεί τόσο πολύ που στο μυαλό σου φωλιάζουν σκέψεις, αμφιβολίες και αναρωτιέσαι γιατί δε χτυπάει! Πώς τα πάει λοιπόν κάθε ζώδιο με το τηλέφωνο; Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν έρχεται η πολυπόθητη κλήση και μπορεί να μη σου τηλεφώνησε;

 

Κριός

Ο Κριός είναι πάντα βιαστικός στις επικοινωνίες του. Μην περιμένεις να σε ταράξει στα τηλεφωνήματα και στα sms, ο τρόπος που θα επικοινωνεί μαζί σου θα είναι πάντα σύντομος, κοφτός και βιαστικός. Θεωρεί χάσιμο χρόνου να μιλά απεριόριστα στο κινητό. Αν περιμένει να του τηλεφωνήσεις και εσύ δεν το κάνεις, αρχικά θα τον πιάσουν τα νεύρα του και μετά μπορεί να σου τηλεφωνήσει ο ίδιος έτοιμος για καβγά, επειδή δεν ήσουν συνεπής στο τηλεφώνημά σας. Αν όμως ήταν και ο ίδιος απασχολημένος και περνούσε καλά, μη νομίζεις ότι θα δώσει και πολλή σημασία που δεν τηλεφώνησες. Ένας Κριός δε θα σε καλέσει είτε επειδή είναι φορτισμένος και δεν έχει διάθεση για κουβεντούλες, είτε επειδή στη φάση που βρίσκεται βαριέται την επικοινωνία. Μην κάνεις το λάθος και του ζητήσεις τον λόγο γιατί θα το εκλάβει ως πίεση και περιορισμό και θα κάνει μέρες για να σου τηλεφωνήσει ο ίδιος…

 

Ταύρος 

Προτιμά τις προσωπικές συναντήσεις, αλλά όταν ένας Ταύρος αγαπά και είναι χώρια από το ταίρι του, θέλει να τα ξέρει και να τα μαθαίνει όλα. Θα επιζητά συνεχή τηλεφωνήματα για να του δίνεις αναφορά, να μαθαίνει τι έκανες, τι δεν έκανες και με ποιους ήσουν. Όταν δεν τον καλείς, φωλιάζει μέσα του η ζήλια, φυσάει, ξεφυσάει, κάνει υπομονή και περιμένει μήπως τελικά τηλεφωνήσεις. Όταν εξαντληθούν τα όρια της υπομονής του, θα αρχίσει να σε αναζητά, θα σου τηλεφωνεί με μανία μέχρι να το σηκώσεις και θα σου κάνει σκηνές ζήλιας. Ο Ταύρος δε θα σου τηλεφωνήσει όταν έχει μουλαρώσει, δηλαδή στην περίπτωση που εσύ δεν έχεις ανταποκριθεί στις επιθυμίες του, στα τηλεφωνήματά του και αυτός έχει πεισμώσει.

 

Δίδυμος 

Το τηλέφωνο είναι η προέκταση του χεριού ενός Δίδυμου. Λατρεύει την επικοινωνία και μιλά με τις ώρες! Θα σε ταράξει στα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα μέχρι να βαρεθεί τις πολύωρες κουβεντούλες σας και εκεί θα ξεκινήσει και το μεταξύ σας πρόβλημα. Αν δεν τον πάρεις τηλέφωνο, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να δοκιμάσει τη γραμμή του, να δει αν έχει σήμα για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Στη συνέχεια, αν στο μεσοδιάστημα δεν επικοινωνήσεις μαζί του, θα σκεφτεί κάτι έξυπνο και χιουμοριστικό, για να σε προσεγγίσει ο ίδιος. Αν πάλι περιμένεις τηλέφωνο από Δίδυμο και δε σε πήρε, είτε ξεχάστηκε με τους φίλους του, είτε βρήκε κάπου αλλού να μιλήσει ή έχει αρχίσει να βαριέται την επικοινωνία σας. Μην τον ταράξεις στα τηλεφωνήματα και μην αρχίσεις τις κατηγορίες επειδή δεν τηλεφώνησε, γιατί τότε είναι που θα βαρεθεί στα σίγουρα.

 

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος θέλει να μιλά με τις ώρες στο τηλέφωνο με όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα προκειμένου να νιώθει καλά αλλά και για να γνωρίζει κάθε ώρα και στιγμή τι σκέφτονται, πώς αισθάνονται, πώς περνούν και όλα τα σχετικά. Ένα σωρό ανασφάλειες φωλιάζουν στο μυαλό του Καρκίνου, όταν δε χτυπά το τηλέφωνό του. Σκέφτεται ότι έχεις πάψει πλέον να έχεις αισθήματα γι’ αυτόν, φυσάει ξεφυσάει, ψάχνει το γιατί, θυμάται όσα έχετε πει και αναρωτιέται. Αν δε σε πάρει ο ίδιος τηλέφωνο πολύ απλά θα τον έπιασαν οι κλειστές του και τα συναισθηματικά του σκαμπανεβάσματα και δε θα θέλει να μιλήσει σε άνθρωπο. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να μη σηκώσει το τηλέφωνό του, αν λοιπόν κάποια στιγμή το κάνει, να ξέρεις ότι δεν είναι σε θέση να σου μιλήσει!

 

Λέων

Σίγουρα έχει το πιο καινούριο μοντέλο, του αρέσει να βγάζει πολλές φωτογραφίες και να σου στέλνει και όταν είναι στην φουλ καψούρα, θα σε παίρνει ακατάπαυστα τηλεφωνήματα, για να μοιραστεί τα πάντα μαζί σου, για να σου αφιέρωσει τραγούδια ή για να σου πει γλυκόλογα. Αν δεν τον πάρεις τηλέφωνο, το παίρνει κατάκαρδα, νιώθει σαν να έχει λάβει τη μεγαλύτερη απόρριψη και στη συνέχεια τον πιάνει το πείσμα του και μπορεί να σε πάρει επαναλαμβανόμενα μέχρι να το σηκώσεις. Αν ο Λέων δε στο σηκώσει, απλώς κάνει καψόνια. Ένα Λιοντάρι θα σκαρφιστεί πολλά κολπάκια για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και για να τον κυνηγήσεις ακόμα περισσότερο. Ένα από αυτά είναι σίγουρα να στο παίξει δύσκολο και να μη σου τηλεφωνήσει, μόνο και μόνο για να δει πώς θα αντιδράσεις!

 

Παρθένος 

Του αρέσει η επικοινωνία, όμως προτιμά να μιλά απευθείας, βλέποντας τα μάτια και τις εκφράσεις του ανθρώπου που αγαπά! Δεν τον τρελαίνουν τα τηλεφωνήματα και τις περισσότερες φορές είναι σύντομος, κοφτός, αλλά και τυπικός. Αν δεν τον καλέσεις, αρχικά θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει την κατάσταση, βρίσκοντας τα κατάλληλα επιχειρήματα που θα του δώσουν την απάντηση γιατί δεν του τηλεφώνησες. Αν δε βρίσκει τον λόγο, θα σε κολλήσει στον τοίχο προκειμένου να του δώσεις εξηγήσεις. Αν ο Παρθένος δε σε πάρει, θα είναι πιθανότατα γιατί δεν εγκρίνει τη συμπεριφορά σου ή επειδή δεν του φέρθηκες όπως θα ήθελε ή θα περίμενε. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι χάθηκε στις πολύωρες υποχρεώσεις του.

 

Ζυγός

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν είναι ο φίλος μας ο Ζυγός, που τη μία στιγμή δεν κλείνει το τηλέφωνό του και την άλλη ξεχνά να σου τηλεφωνήσει ή ακόμα χειρότερα ξεχνά το κινητό του απενεργοποιημένο! Το αν θα τον πειράξει αν δεν του τηλεφωνήσεις, εξαρτάται την περίοδο που διανύει. Αν είναι με παρέα και περνά καλά, ούτε που θα τον νοιάξει, αν όμως είναι ερωτευμένος και περιμένει τηλέφωνο ή έχει τις μοναξιές του, ο Ζυγός βουτά στην ανασφάλεια! Αν δε σε πάρει, απλώς το ξέχασε. Μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό, το πιο πιθανό είναι να ήταν αφηρημένος, να ξεχάστηκε σε κουβέντες με την παρέα και να μην του πήγε το μυαλό ότι πρέπει να σου τηλεφωνήσει!

 

Σκορπιός 

Αν πρόκειται να σε ελέγξει ή να μάθει κουτσομπολιά, θα σε ταράξει στα τηλεφωνήματα, ειδάλλως δε είναι τόσο fan του τηλεφώνου. Αν δεν τον καλέσεις, το μυαλό του πάει στο κακό, σκέφτεται ότι μπορεί να του λες ψέματα, ότι μπορεί να προδίδεις την εμπιστοσύνη του και το σίγουρο είναι ότι αν δεν ανταποκριθείς άμεσα στα τηλεφωνήματά του, θα ξεκινήσει τις παρακολουθήσεις, για να διαπιστώσει τι κάνεις και με ποιον είσαι! Αν δε σε πάρει ο ίδιος, ο λόγος θα είναι πως θέλει να σε εκδικηθεί. Μήπως δεν ανταποκρίθηκες στα τηλεφωνήματά του; Μήπως του έκανες νερά και θέλει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα; Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι κάτι πονηρό έχει βάλει στο μυαλό του.

 

Τοξότης 

Δεν του αρέσει να μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο και δεν είναι συνεπής στις τηλεφωνικές του επικοινωνίες. Ο Τοξότης μπορεί να κάνει μέρες να σου τηλεφωνήσει χωρίς να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα. Το τηλέφωνο ενός Τοξότη δε γίνεται να μη χτυπήσει. Πάντα κάποιος θα του τηλεφωνήσει. Αν όμως περιμένει τηλέφωνό σου και εσύ δεν τον καλέσεις, τότε να ξέρεις ότι τον φτιάχνει πολύ που τα έχει βρει δύσκολα μαζί σου! Είτε θα τον πίεσες με τις απαιτήσεις σου, είτε πιθανότατα θα έχει βγει με παρέα, θα περνά καλά και δε θα έχει διάθεση για τηλεφωνήματα και κουβεντούλες.

 

Αιγόκερως 

Θέλει να μιλάει στο τηλέφωνο, αλλά όταν υπάρχει και σπουδαίος λόγος. Δεν του αρέσουν τα άσκοπα, πολύωρα τηλεφωνήματα, γιατί πολύ απλά ο χρόνος είναι χρήμα και δεν πρέπει να τον χάνουμε ανούσια και χωρίς λόγο. Αν δεν του τηλεφωνήσεις, δεν το παίρνει προσωπικά, δεν τον στενοχωρεί το γεγονός, σκέφτεται πως θα υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος και απλώς αφήνει τον χρόνο να του δώσει τις απαντήσεις. Αν δε σε πάρει ο ίδιος, πιθανότατα έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, είναι σε κάποιο επαγγελματικό meeting ή απλώς έχει τις κλειστές του! Τις περισσότερες φορές είναι συνεπής, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς!

 

Υδροχόος 

Του αρέσει να μιλάει στο ίντερνετ και στο τηλέφωνο. Γενικότερα η επικοινωνία είναι απαραίτητη κάθε ώρα της ημέρας στη ζωή του! Ωστόσο, μην περιμένεις να είναι απόλυτα συνεπής στα τηλεφωνήματά του. Ένας Υδροχόος πάντα λειτουργεί απρόβλεπτα. Αν δεν του τηλεφωνήσεις μπορεί να τον πιάσουν τα νεύρα του και να σου ζητήσει εξηγήσεις ή να είναι εντελώς αδιάφορος. Εξαρτάται τη φάση και την περίσταση. Αν ο ίδιος δε σου τηλεφωνήσει το πιο πιθανό είναι ότι βρήκε κάποια δραστηριότητα που τον έκανε να ξεχαστεί. Μπορεί να βρέθηκε με φίλους, να έπιασε την κουβέντα και να έχασε την αίσθηση του χρόνου. Ωστόσο ένας Υδροχόος τις περισσότερες φορές εξαφανίζεται άνευ λόγου και χωρίς να δώσει εξηγήσεις!

 

Ιχθύς 

Ο Ιχθύς όταν είναι ερωτευμένος δεν κάνει άλλη δουλειά από το να παίρνει τηλέφωνα, να στέλνει μηνύματα στο ταίρι του και να εκδηλώνει και μέσω του τηλεφώνου την αγάπη και το ενδιαφέρον του! Αν δεν του τηλεφωνήσεις, τον πιάνουν τα κλάματα, αρχίζει η φαντασία του να καλπάζει και να κάνει σκέψεις, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι που μπορεί να μη σου τηλεφώνησε ένας Ιχθύς: 1. Το ξέχασε, 2. νιώθει πληγωμένος ή μπερδεμένος, 3. προσπαθεί να σου ξεφύγει.

 

Πηγή