Οι περισσότερες από τις στάσεις σ3ξ που βλέπουμε στο π@ρνό αλλά και τις ταινίες, έχουν να κάνουν με την ώθηση και τη διείσδυση και δεν έχουν σχεδιαστεί καθόλου για να διεγείρουν αυτό που κάνει τις περισσότερες γυναίκες να έρχονται σε οργασμό – την κλειτορίδ@! Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε αυτή την εύχρηστη λίστα με τις στάσεις σ3ξ για διέγερση της κλειτορίδ@ς που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να θέτουν σε προτεραιότητα το ευαίσθητο αυτό σημείο. 

Να θυμόμαστε ότι η κλειτορίδα είναι εκπληκτικά εκτεταμένη και πολύ μεγαλύτερη από το μικροσκοπικό τμήμα στην κορυφή που μπορούμε να δούμε φυσικά. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τόνοι τρόπων για να τη διεγείρουμε, που υπερβαίνουν το απλό τρίψιμο του @ιδοίου (αν και αυτό είναι επίσης πολύ καλό). Μπορούμε να διεγείρουμε τους εσωτερικούς βολβούς και τη βάση της κλειτορίδ@ς μέσω των χειλιών, οπότε οι στάσεις που επιτρέπουν το τρίψιμο, την ταλάντωση ή τη δημιουργία πίεσης κατά μήκος ολόκληρου του @ιδοίου μπορούν να οδηγήσουν σε διέγερση της κλειτορίδ@ς, ευχαρίστηση κι @ργασμό.

 

1. Cowgirl

Η θέση της καουμπόισσας ενθαρρύνει την τριβή της κλειτ@ρίδας, η οποία είναι συχνά κλειδί για τη γυναικεία κορύφωση. Όταν μια γυναίκα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, μπορεί να επιλέξει τον ρυθμό, το βάθος και τη γωνία διείσδυσης, οπότε έχει τον απόλυτο έλεγχο. Για να πετύχουμε την καουμπόισσα, ο ένας σύντροφος θα ξαπλώσει οριζόντια ανάσκελα με τα πόδια ίσια, ενώ ο άλλος σύντροφος θα καθίσει από πάνω σε στάση ιππασίας, κοιτάζοντας το κεφάλι του πρώτου.

 

2. Spoοning

Το πραγματικά υπέροχο με αυτή τη στάση είναι ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα απλώς αράζοντας στον καναπέ. Η γυναίκα μπορεί να ελέγξει την πίεση και τη γωνία διείσδυσης προσαρμόζοντας τη θέση των ποδιών της, ενώ η θέση περιλαμβάνει και τους δύο συντρόφους ξαπλωμένους στο πλάι, με τον σύντροφο που διεισδύει τοποθετημένος από πίσω. Ο σύντροφος που διεισδύει, απλώς εκτελεί κινήσεις ώθησης και η γυναίκα μπορεί να ελέγξει με τα πόδια και τις κινήσεις της λεκάνης της τόσο το βάθος, όσο και την ένταση και την ταχύτητα. Παράλληλα ο σύντροφός της έχει τα χέρια του ελεύθερα ώστε να περιηγηθεί στο σώμα της.

 

3. Leαp Frog

Ενώ αυτή η στάση είναι τέλεια για τη δι3γερση του σημείου G, μπορεί να είναι κατάλληλη και για την κλ3ιτορίδα. Όταν βρίσκεται σε αρκετά άνετη θέση, ο σύντροφος που διεισδύει μπορεί να προσπαθήσει να φτάσει από κάτω προς την κλ3ιτορίδα- πράγμα υπέροχο. Μιλάμε για ένα τροποποιημένο d@ggie style. Για να κάνουμε αυτήν την παραλλαγή, η γυναίκα στηρίζεται στα χέρια και στα γόνατα και στη συνέχεια, κρατώντας τους γοφούς της σηκωμένους, ακουμπάει το κεφάλι και τα χέρια της στο κρεβάτι. Το ταίρι της πρέπει να εισέλθει μέσα της από πίσω, ενώ κρατάει τους γοφούς της για επιπλέον υποστήριξη της ώθησης. Μπορεί να τρίψει την κλ3ιτορίδα της από αυτήν τη θέση ή μπορεί να το αφήσει σ’ εκείνη.

 

4. Το αγκαλιαστό

Η γυναίκα κάθεται στην αγκαλιά του συντρόφου της κοιτάζοντάς τον, και γέρνει τον εαυτό της έτσι ώστε η κλειτορίδ@ της να είναι ακριβώς εκεί που θέλει. Μπορεί επίσης να κινήσει τους γοφούς της σε κυκλική κίνηση, έτσι ώστε να γλιστράει προς τα πίσω και να σπρώχνει ελαφρώς προς τα εμπρός το σώμα της για να αγγίζει όλη την επιφάνειά της. Διαφορετικά, μπορεί με  το χέρι της να τρίψει την κλειτορίδ@ ή να φέρει ένα παιχνίδι για να κάνει τη δουλειά.