Έχεις αρχίσει να βαριέσαι τα έπιπλά σου; Μπας και τα κοιτάς και σκέφτεσαι την επόμενη φορά που θα περάσει ο παλιατζής να του τα φορτώσεις στην καρότσα; Πάρε βαθιά ανάσα και δες τα με άλλο μάτι: «Οι καρέκλες είναι υποτιμημένες προκειμένου να αναζωπυρώσουν το πάθος μεταξύ σας» λέει η Mariah Freya, σ3ξολόγος and CEO του Beducated, μιας ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας βασισμένη στην ευχαρίστηση του σ3ξ. Γιατί, ενώ τα κρεβάτια είναι μαλακά και παραπέμπουν σε τραμπολίνο, οι καρέκλες είναι λείες και σταθερές επιφάνειες, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να πετύχεις διαφορετικές γωνίες και στάσεις πάνω τους.

Ακόμα και το να δοκιμάζεις να πειραματιστείς σε ένα νέο σημείο, μπορεί να εκτοξεύσει το μυαλό και την εφευρετικότητά σου, άλλωστε. «Το να κάνεις σ3ξ σε κρεβάτι συχνά οδηγεί σε έναν παθητικό παρτενέρ, ή ακόμα και σε δύο, καθώς παραείναι άνετο» αναφέρει. «Η καρέκλα κρατάει και τους δύο παρτενέρ ενεργούς και περίεργους να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει. Μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και να διεγείρει πνευματικές φαντασιώσεις—τα οποία αποτελούν βασικά συστατικά της κορύφωσης.»

Προτού σκαρφαλώσεις στην καρέκλα κι αρχίσεις να εργάζεσαι σκληρά, ανακάλυψε τι χαρακτηριστικά ψάχνεις σε μια ερωτιάρα καρέκλα. Η σταθερότητα θα πρέπει να είναι προτεραιότητα, και μετά από αυτό, λάβε υπόψιν παράγοντες όπως το ύψος της και την ευκολία καθαρισμού της. Σκέψου σε τι στάση θες να είναι τα κορμιά σας και ξεκίνα από εκεί: Μια τυπική καρέκλα τραπεζαρίας μπορεί να είναι ιδανική, ένα ψηλό σκαμπό ή μια καρέκλα γραφείου, ας πούμε. Στην παρούσα φάση, εξερευνούμε όλα τα ενδιαφέροντα που μπορείς να κάνεις με το τελευταίο είδος, δηλαδή, μια καρέκλα γραφείου:

 

1. DIY for girls

«Για όλες εσάς τις ανεξάρτητες βασίλισσες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κυρίως μέρος της για ένα σολάρισμα που θα σας μείνει αξέχαστο» λέει η Aliyah. Ξεκίνα με απαλές και μικρές κινήσεις μέχρι να διεγείρεις την κλειτ0ρίδ@ σου με συνεχή πίεση στο μαξιλάρι της. Μετά καθώς η ένταση κορυφώνεται, πρόσθεσε περισσότερες κινήσεις και πίεση. Αν η σταθερή πίεση και κινήσεις δεν είναι αρκετές για να σε απογειώσουν, δοκίμασε να βάλεις στο παιχνίδι τον αγαπημένο σου δ0νητή. Χρησιμοποίησε μια καρέκλα με μαλακό ύφασμα γι’ αυτό εκτός αν σε φτιάχνει η υφή του δέρματος, ή μιας σκληρής pvc καρέκλας.

 

2. Το Champagnιζέ δωμάτιο

Ο ένας κάθεται κανονικά στην καρέκλα, ενώ ο άλλος κάθεται πάνω του, με την πλάτη στο πρόσωπό του. Αυτή η στάση ικανοποιεί και το πρwκτικό και το κολπικό σ3ξ ενώ και των δύο παρτενέρ τα χέρια είναι ελεύθερα επιτρέποντάς τους να τρίβουν, να αγγίζουν και να κρατάνε διάφορα. «Δονητές οριακά επιβάλλονται εδώ!» λέει η Struyk.

 

3. Το καρεκλάτο το σωστό

Πειραματίσου με ένα παιχνίδι επιπέδου 1 ες εν εμ για αρχάριους, ενσωματώνοντας βοηθήματα για να ανάψετε ακόμα περισσότερο. Ένα καλό starter pack θα ήταν μια καρέκλα με χερούλια προκειμένου να δέσεις τους καρπούς σου και να παραδοθείς. Μπορείς επίσης να δέσεις τους αστραγάλους του παρτενέρ σου στην καρέκλα, ενώ είναι με δεμένα τα μάτια για να μην μπορούν να προβλέψουν την επόμενή σου κίνηση και να την αισθανθούν κατευθείαν μόλις τους αγγίξεις, παρατείνοντας έτσι την αγωνία.

 

4. Το γεύμα σας είναι έτοιμο

Εσύ που θα προσφέρεις απόλαυση, κάτσε στην καρέκλα, ενώ η άλλη πλευρά είναι σχεδόν ξαπλωμένη στις κνήμες σου, με τα πόδια πάνω από τους ώμους σου, έτσι ώστε να είναι η λεκάνη ελαφρώς ανασηκωμένη και κοντά στο πρόσωπό σου. Ε, μετά, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Η Freya λέει ότι αυτή η στάση είναι ιδιαιτέρως απολαυστική για τις γυναίκες, καθώς δημιουργεί μια γωνία που το κάνει ευκολότερο να φτάσει κανείς στα εσωτερικά καυτά σημεία.