Πολλές φορές οι άνδρες αισθάνονται ανασφάλεια για το μέγεθος του π3ους τους και για το αν αυτό θα ικανοποιεί το ταίρι τους. Το αποτέλεσμα είναι να αγχώνονται, να μην αφήνονται ελεύθεροι ή να είναι επικριτικοί με τον εαυτό τους. Λύση όμως βρέθηκε, αφού υπάρχουν στάσεις που μπορούν να βοηθήσουν ώστε το π30ς κάποιου να δείχνει μεγαλύτερο -αλλά και να προσφέρει και την αντίστοιχη αίσθηση που είναι και το ζητούμενο.

 

 

Στάση 1: Ιεραποστολικό

Ιερ@πoστολiκό είναι η κλασσική στάση κατά την οποία ο άνθρωπος που πραγματοποιεί τη δiείσδυση βρίσκεται στην κορυφή, ενώ το άλλο άτομο είναι γυρισμένο ώστε το πρόσωπό του να κοιτάει το άλλο άτομο και βρίσκεται με τα πόδια ανοιχτά. Βέβαια πρέπει να γνωρίζετε πως δεν την προτιμάνε όλοι οι άνθρωποι καθώς προκαλεί αδυναμία κίνησης. Όσοι ωστόσο είναι φαν της συγκεκριμένης στάσης, την αγαπούν για την έντονη κλεiτορiδiκή αλλά και πρwκτική δiεγερση που παρέχει.

Την επόμενη φορά που θα είστε στην κορυφή λοιπόν, ζητήστε από το ταίρι σας να ενώσει λίγο περισσότερο τα πόδια του, απλώστε τα δικά σας λίγο περισσότερο και τραβήξτε το σώμα του άλλου ατόμου πιο κοντά στο δικό σας. Μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε τα χέρια του/της συντρόφου σας πίσω από το κεφάλι του/της ώστε να νιώθει ακόμα πιο έντονα το μέγεθός σας λόγω των κινήσεων που θα γίνονται.

 

Στάση 2: Πιρούνι & κουτάλι

Στη θέση του κουταλιού, και οι δύο σύντροφοι βρίσκονται με το πρόσωπό τους προς την ίδια κατεύθυνση, ενώ το άτομο που πραγματοποιεί τη δiείσδυση πρέπει να προετοιμάσει κατάλληλα την είσοδο του με λιπ@ντικό και αμέτρητα προκ@ταρκτικ@ καθώς αυτή η στάση μπορεί να γίνει άβολη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αργές  και προσεκτικές κινήσεις που απαιτεί η εν λόγω στάση κάνουν την αίσθηση της δiείσδυσης να διαρκεί περισσότερο -κι άρα το ανδρικό μ@ριο να φαντάζει μεγαλύτερο.

Αφού απολαύσετε τη θέση του κουταλιού για λίγα λεπτά, μπορείτε να δοκιμάσετε μια εκπληκτική παραλλαγή, κατά την οποία θα ζητήσετε από το ταίρι σας μετακινήσει το πόδι κάτω πόδι του, κάτω από το δικά σας άνω πόδι, και το πάνω πόδι του πάνω από το δικό σας. Αυτό θα επιτρέψει στα σώματά σας να τυλιχθούν μεταξύ τους, το οποίο θα βοηθήσει όχι μόνο στην εδραίωση της ιδέας πως έχετε μεγαλύτερο π3ος αλλά και στην απόκτηση οικειότητας.

 

 

Στάση 3: Στάση Βατραχάκι

Η θέση είναι μια παραλλαγή της Καουμπόισσας, κατά την οποία είστε ξαπλωμένοι στην πλάτη σας, και το ταίρι σκύβει πάνω σας όσο στέκεται ακόμα στα πόδια του. Αυτό θα προσφέρει στο ταίρι σας την ελευθερία να κινηθεί όπως επιθυμεί, αλλά ταυτόχρονα θα δημιουργήσει και την αίσθηση ενός μεγαλύτερου π3ους αφού το σώμα του/της παρτενέρ σας θα είναι ουσιαστικά όσο τεντωμένο πρέπει να είναι για να σας νιώσει στο μέγιστο.

Αν θέλετε να το πάτε ακόμα παραπέρα, πιάστε τη μέση του/της και τραβήξτε την προς το μέρος σας. Αυτό θα δώσει επίσης και την ευκαιρία χαλάρωσης αφού πλέον αναλαμβάνετε εσείς. Για ακόμα μεγαλύτερη δiέγερση, μπορείτε πάντα να γλιστρήσετε ένα μικρό δ@νητή ανάμεσα στα πόδια του ατόμου δίπλα σας -σε όποια στάση κι αν είστε.

 

Στάση 4: Το Φίδι

Βάλτε το ταίρι σας να ξαπλώσει στο στομάχι του και ξάπλωσε από πάνω του πραγματοποιώντας τη δiείσδυση. Αν δείτε ότι πονάει ή δεν αισθάνεται άνετα καθοδηγήστε το ν’ αλλάξει λίγο θέση, τεντώνοντας ή κυρτώνοντας την πλάτη ανάλογα με το πώς αισθάνεται πιο άνετα. Αυτή η στάση είναι ιδανική για να επιτευχθεί ο σκοπός σας αφού συνήθως όταν η διεiσδυση πραγματοποιείται «από πίσω» είναι και πιο έντονη η αίσθησή της -άρα κι αυτή του ανδρικού μ@ρίου.

Aν θέλετε να πετύχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ζητήστε από το ταίρι σας εφόσον βολεύεται να καθίσει ελαφρώς στα γόνατα του, χωρίς να αφήσει όλο το βάρος του εκεί, αυτό θα σας φέρει σε καλύτερη «γωνία» και θα προσφέρει τη μέγιστη τριβή.