Υπάρχει μια ενοχή γύρω από το σ3ξ plus size ατόμων, λες και η απόλαυση έχει μέγεθος και φράχτη. Η μόνη διαφορά με οποιαδήποτε στάση κι οποιοδήποτε σώμα, είναι πως ένα plus size σώμα ενδεχομένως να αντιμετωπίσει κάποια ζητήματα ευλυγισίας (μπορεί κι όχι) ή να χρειάζεται να βρει τις θέσεις εκείνες που θα είναι άνετες για το δικό του κορμί. Μη νιώθετε καθόλου άσχημα λοιπόν (άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος) κι ανακαλύψτε μαζί με το ταίρι σας τις στάσεις εκείνες που θα σας κάνουν να τελειώσετε άνετα, δυνατά κι απολαυστικά χωρίς το αχρείαστο body shaming.

 

Doggy style

Αυτή η κλασική στάση είναι μία από τις καλύτερες στάσεις στο σεξ για plus size άτομα και μία από τις καλύτερες στάσεις με σκοπό τον οργασμό γενικώς. Μετά από λίγο, μπορεί να γίνει λίγο κουραστική, αλλά η χρήση μαξιλαριών μπορεί να προσφέρει υποστήριξη και να βοηθήσει εσάς και το ταίρι σας να διατηρήσετε τη στάση για περισσότερο χρόνο. Αυτή η στάση διευκολύνει επίσης την αυτοδιέγερση καθώς γίνεται διείσδυση, ή το ταίρι σας μπορεί να φτάσει εύκολα σε όποιο σημείο θέλετε να σας αγγίξει.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Ιεραποστολικό με τα πόδια στον ώμο του παρτενέρ

Τα στηρίγματα κι άλλες τροποποιήσεις των κλασικών στάσεων παρέχουν έναν εύκολο τρόπο για να προσθέσετε ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή και μπορούν να περιλαμβάνουν, μεταξύ πιο άνετων prop, μαξιλάρια, μαξιλάρια ή έπιπλα, όποιο βοήθημα εσείς θέλετε. Εκτός του ότι είναι διασκεδαστική για τους περισσότερους ανθρώπους, το καθιστό ιεραποστολικό (σε μια ελεύθερη μετάφραση) είναι επίσης μία από τις καλύτερες στάσεις και για εγκύους.

 

Πεταλούδα

Αυτή η στάση μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες στάσεις σεξ για ανθρώπους όλων των μεγεθών και σχημάτων. Η στάση επιτρέπει βαθύτερη διείσδυση χωρίς παρεμβολές και σας βοηθάει να απολαύσετε όλη τη διαδικασία του σεξ. Ένα από τα πιο οικεία πράγματα σε αυτή τη στάση είναι ότι εσείς και το ταίρι σας είστε ο ένας απέναντι από τον άλλο. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη οικειότητα και φυσικά, υπέροχα φιλιά.

 

Ανάποδη καουμπόισσα

Στην παραδοσιακή στάση καουμπόισσας, ο ένας καβαλικεύει τον άλλο ενώ ο δεύτερος είναι ξαπλωμένος, επιτρέποντάς του να ελέγχει τον ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης. Ενώ η παραδοσιακή καουμπόισσα δεν έχει τη φήμη μιας από τις καλύτερες στάσεις σεξ από άποψη κούρασης, η ανάποδη καουμπόισσα είναι μια στάση σεξ που προσαρμόζεται σε διαφορετικά μεγέθη σώματος κι επιτρέπει καλύτερη στήριξη, αφού το σώμα γέρνει ελαφρώς προς τα μπροστά κι επιτρέπει στα χέρια να πιάνουν καλύτερα.

 

Πλάγια τσακιστή χελώνα (Sideways crunched turtle)

Αυτή είναι παρόμοια με τη στάση του κουταλιού, αλλά καλύτερη ως προς το επίπεδο επαφής των σωμάτων. Επειδή είναι λίγο πιο βολική από το doggy style, η πλάγια χελώνα είναι μια από τις πιο διάσημες στάσεις σεξ για Plus size ζευγάρια. Κι ως μπόνους, είναι επίσης πιο άνετη αν είστε κουρασμένοι ή θέλετε να χαλαρώσετε, καθώς δε χρειάζεται να κρατηθείτε με τα χέρια σας ή να χρησιμοποιήσετε τα πόδια σας για να ελέγξετε την κίνηση και το βάθος της διείσδυσης.