Κοίτα, καταλαβαίνω ότι μερικές φορές το περιπετειώδες του πράγματος και η δοκιμή στάσεων σε ασυνήθιστες τοποθεσίες μπορεί να φαίνεται λίγο υπερτιμημένο ζήτημα. Αξίζει πραγματικά να καταβάλλετε όλη αυτή την προσπάθεια για ένα αμφίβολο αποτέλεσμα; Θα έχεις πραγματικά καλύτερη κορύφωση ή γενικά κορύφωση αν κρεμαστείς από το ταβάνι; Ίσως όχι. Αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για να βγαίνετε κάθε τόσο έξω από τη ζώνη άνεσης του σ3ξ (κρεβάτι). Επειδή κάθε τι καινούριο, μπορεί να είναι hot as f*ck.

 

1. Στάσου και κουβάλα

Ο όρθιος σύντροφος θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σε αυτή τη θέση, αλλά το να βρίσκεστε σε μια πισίνα, για παράδειγμα, σίγουρα θα διευκολύνει λίγο την κατάσταση. Αυτή η σεξουαλική στάση λειτουργεί για όλα τα ζευγάρια των δύο φύλων και η μόνη της δυσκολία, είναι ότι δεν μπορεί κανείς να αντέξει για πολύ.

Pro tip για ζευγάρια: Ο κάτοχος του κόλπου θα πρέπει να σφίγγει τα κολπικά του τοιχώματα και να κάνει ασκήσεις kegel ενώ ο κάτοχος του π3ους πρέπει να σπρώχνει. Αυτό θα προσθέσει ένα ωραίο σφίξιμο κι ευχαρίστηση και για τα δύο μέλη.

 

2. Τροποποιημένο στοματικό

Αυτή η στάση έχει να κάνει με την επικοινωνία και την απόφαση να αφήσετε τον εραστή σας να καταλάβει πώς θέλετε να σας ευχαριστήσει. Αν ο σύντροφος που δέχεται το στοματικό βρίσκεται στην άκρη ενός πάγκου κουζίνας, για παράδειγμα, μπορείτε να τροποποιήσετε τη διαδικασία βάζοντας τα πόδια σας πάνω από τον ώμο εκείνου που τον “τρώει”. Μπορείτε επίσης να βάλετε το χέρι σας στο κεφάλι του και να γυρίσετε σβούρες τη λεκάνη σας μέχρι τον @ργασμό.

 

3. Άλμα βατράχου

Μπορείτε να την τροποποιήσετε, πέφτοντας στα γόνατά σας -αν τα χέρια σας κουράζονται- κι ανοίγοντας τα πόδια σας πιο πλατιά για μέγιστη ικανοποίηση. Αν δεν πρόκειται για ένα εντελώς αυθόρμητο ξεφάντωμα, βοηθάει να έχετε μαζί σας πετσέτες ή κουβέρτες για κάτω από τα γόνατά σας. Για δύο κατόχους κόλπου, αυτή η σ3ξουαλική στάση μπορεί να γίνει με τη χρήση strap-on ή άλλου παιχνιδιού.

 

4. Η αμοιβή των πειρατών

Είναι μια εξαιρετική στάση για άτομα που δυσκολεύονται να έρθουν σε @ργασμό, καθώς δίνει την ευκαιρία σε κάτοχο κόλπου να έχει έναν μικτό κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό. Είναι το γνωστό “σε πιάνω από πίσω για να πάρω ό,τι έχεις να μου δώσεις”. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε επιπλέον λιπαντικό με βάση το νερό, καθώς χρειάζεται περισσότερη ώθηση με αυτή τη γωνία. Ιδανικά, ο σύντροφος από πίσω, μπορεί να αυτοϊκανοποιηθεί, ενώ διεισδύει και να φέρει τον εαυτό του σε οργασμό. Η αίσθηση του τελειώματος ενώ σπρώχνεστε είναι καταπληκτική κι έχει τη δυνατότητα να σας δώσει οργασμό στο σημείο G.

 

5. Σωματοφύλακας

Δεδομένου ότι αυτή η θέση μπορεί να χτυπήσει το σημείο G σε διαφορετική γωνία, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ευχάριστο για τον δέκτη κι εξαιρετικά χρήσιμο για τον δότη. Αν υπάρχει διαφορά ύψους, θα πρέπει να εργαστείτε για να ευθυγραμμίσετε τα γεννητικά σας όργανα για μέγιστη ευχαρίστηση. Τα λεσβιακά ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν την άκρη του strap-on για να διεγείρουν την κλειτορίδ@ για να κάνουν τη σύντροφο εκατέρωθεν να έρθει σε @ργασμό πηγαίνοντας μπρος-πίσω μεταξύ διείσδυσης και κλειτ@ριδικής διέγερσης. *

Pro tip: Δέκτες, καμπυλώστε την πλάτη σας κι ανεβείτε στις μύτες των ποδιών σας, ή βάλτε ένα πόδι στην άκρη της μπανιέρας, της καρέκλας, ή στην άκρη του κρεβατιού.