Όταν ακούτε τον όρο bott0m σε σ3ξουαλικό πλαίσιο, τι σκέφτεστε; Υποθέτουμε ότι μπορεί να σας έρθει στο μυαλό το πρwκτικό σ3ξ μεταξύ ομοφυλόφιλων ή queer ανδρών. Και δε θα κάνατε λάθος, ακριβώς. Αυτός είναι σίγουρα ένας ορισμός του bott0ming.

Αλλά δεν είναι ο μόνος.

Το bott0ming είναι ένας διασκεδαστικός κι ενδιαφέρων ρόλος κατά τη διάρκεια του σ3ξ και του ερωτικού παιχνιδιού, αλλά αυτό που πραγματικά σημαίνει δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρο. Σύμφωνα με σ3ξολόγους, «το bott0ming έχει πολλούς διαφορετικούς ορισμούς για πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά το κοινό νήμα είναι να είσαι ο reciever από τον πρwκτό του σ3ξουαλικού παιχνιδιού» κι ονομάζεσαι bott0m partner.

Το να είσαι bott0m δε σημαίνει μόνο να δέχεσαι ένα αντικείμενο (είτε πρόκειται για π3ος, δ@νητή κ.λπ.) στον πρwκτό σου. Το να είσαι bott0m είναι μια νοοτροπία. Είναι ένας τρόπος να δέχεσαι ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σ3ξ. Είναι ένας ρόλος. Είναι ένα σύνολο δεξιοτήτων. Είναι μια τέχνη. Και όπως όλες οι τέχνες, πρέπει να τελειοποιηθεί με πρακτική εξάσκηση κι υπομονή.

 

1. Αγκαλιάστε το γεγονός ότι γουστάρετε να είστε bott0m

Το να είσαι καλός bott0m σημαίνει να έχεις επιλέξει αυτόν τον ρόλο κι όχι να το κάνεις χατιρικά. Κανείς δε θέλει να κάνει σ3ξ με έναν άνθρωπο που απλώς γέρνει μπρούμυτα, περιμένοντας να του κάνουν πράγματα, ενώ εκείνος βαριέται και λίγο. Εμφανίσου με ενθουσιασμό κι έτοιμος να ροκάρεις, κι έχεις ήδη διανύσει μεγαλύτερο μέρος από αυτό που χρειάζεται για να περάσεις καλά έχοντας αυτή την ιδιότητα στην ερωτική σας φιέστα.

 

2. Κοινοποιήστε με σαφήνεια τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σας

Είναι πολύ, πολύ σημαντικό να μπορείτε να δηλώσετε με σαφήνεια τι σας αρέσει και τι δε σας αρέσει. Το γεγονός ότι είστε ο bott0m σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνδιαμορφώσετε τις σ3ξουαλικές και ερωτικές σας εμπειρίες. Κανένας top δεν είναι σε θέση να διαβάσει το μυαλό και δικαιούται να γνωρίζει τι σας αρέσει και τι σας ξενερώνει, σας πονάει, ή τέλοσπάντων δεν είναι στη φάση σας.

 

3. Αφιερώνετε πάντα χρόνο για προθέρμανση

Τα προκατaρκτικά είναι το απόλυτο κλειδί τόσο για το bott0ming. Πρέπει να είμαστε χαλαροί κι έτοιμοι να δεχθούμε τη διείσδuση και νοητικά, πριν αυτό γίνει πρακτικά. Για την πρwκτική διείσδuση, πρέπει να έχουμε προετοιμάσει τον πρwκτό μας για πρwκτικό, κι αυτό σημαίνει να τον ζεστάνουμε- κυριολεκτικά. «Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη του να είναι το μυαλό και το σώμα πλήρως χαλαρά και έτοιμα για διείσδuση», αναφέρουν οι ειδικοί. Ξεκινήστε με rimming, μασάζ στον πρwκτό και βαθιές αναπνοές.

 

4. Ετοιμάστε την περιοχή

Ξεκινήστε με plugs για να προετοιμαστείτε για την πρwκτική διείσδuση, ως ένα ενδιάμεσο στάδιο. Το να είσαι καλός bott0m σημαίνει να καταλαβαίνεις πόσο μπορείς να αντέξεις,ι να έχεις επίγνωση των ορίων σου. Αν είσαι πρωτάρης, δοκίμασε να ξεκινήσεις με ένα μικρότερου μεγέθους butt plug και να ανεβείς επίπεδο όταν εσύ νιώσεις έτοιμος.

 

5. Το λιπαντικό είναι ο καλύτερός σας φίλος

Λιπαντικό, λιπαντικό, περισσότερο λιπαντικό! Δεν υπάρχει αυτό που λέμε too much lupe όταν πρόκειται για πρwκτικό παιχνίδι. Ο πρwκτός δε λιπαίνεται φυσικά με τον τρόπο που λιπαίνεται ο κόλπ@ς (αν και σίγουρα συνιστούμε λιπ@ντικό και για την κολπική διείσδuση). Tα λιπαντικά σιλικόνης είναι τα καλύτερα για το πρwκτικό παιχνίδι, επειδή είναι εξαιρετικά ολισθηρά και έχουν μεγάλη αντοχή.