Ωραία, πέφτουμε στο κρεβάτι και τώρα τι; Δε θα ήταν τέλειο να ήξερε ο παρτενέρ μας ακριβώς αυτό που θα θέλαμε να μας κάνει, χωρίς εμείς να βγάλουμε κιχ; Επειδή όμως το να μυρίσει ο άλλος τα δάχτυλά του ή να του έρθει η επιφοίτηση, είναι κάπως ζόρικο, καλό θα ήταν να του προσφέρεις την καθοδήγηση που χρειάζεται για να μπορέσεις κι εσύ να ευχαριστηθείς τη διαδικασία στο έπακρο. Για ‘σένα λοιπόν που δεν το έχεις καθόλου με τα λόγια, σου έχουμε φέρει τη λύση! Παρακάτω θα βρεις 5 πρακτικούς τρόπους να δείξεις στο ταίρι σου τι θέλεις χωρίς να χρειαστεί να κουράσεις τη γλώσσα σου. Όχι τουλάχιστον εξηγώντας. Πάμε να τους δούμε!

 

1. Βάλε ένα χεράκι βοηθείας

Χρησιμοποίησε τα δυο σου χεράκια για να κινηθείς πάνω στο σώμα σου, ακουμπώντας τα σημεία που θα ήθελες το ταίρι σου να σε αγγίξει. Εναλλακτικά μπορείς να καθοδηγήσεις το κεφάλι ή και τα δικά του χέρια και να τα τοποθετήσεις στο σημείο που θα ήθελες να δώσει ιδιαίτερη προσοχή. Με την ίδια λογική κινείσαι κι αν κάτι δεν σου αρέσει. Μπορείς κάλλιστα να τον απομακρύνεις από το σημείο με το οποίο δεν θέλεις να ασχοληθεί ή να τον μετακινήσεις στο σωστότερο. Όλα είναι στο χέρι σου, κυριολεκτικά.

 

2. Στο τέλος μπορείς να μιλήσεις

Όταν όλα έχουν τελειώσει και έχουν φύγει οι πολλές ντροπές, μπορείς να συγχαρείς το αμόρε αν πέτυχε το σκοπό του ή να τον ενθαρρύνεις να ξανακάνει κάτι που σου άρεσε πολύ. Τα καλά λόγια λειτουργούν σαν μεγάλη κινητήριος δύναμη και ο άλλος μπορεί να το πάρει πάνω του πολύ εύκολα, να γεμίσει αυτοπεποίθηση και να προσφέρει ακόμα περισσότερη προσπάθεια την επόμενη φορά. Οπότε, το καλό πράγμα, το λέμε!

 

3. Πες το με μια ταινία

Τι κι αν δεν μπορείς να μιλήσεις, τι κι αν δεν σου βγαίνει ούτε να καθοδηγήσεις και ψάχνεις κάτι πιο λάιτ; Βρες μια ταινία που να δείχνει πάνω-κάτω τι είναι αυτό που θες, και είτε σχολίασέ το διακριτικά σαν μορφή συζήτησης, είτε μόλις τελειώνει η σκηνή, ξεκίνα εσύ να μπαίνεις στο ψητό επ’ αφορμήν αυτής. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα το πιάσει το νόημα. Κι αν όχι, μπορείς να πετάξεις κι ένα «ωραίο αυτό που είδαμε, θες να το δοκιμάσουμε;». Εντάξει, απλή φρασούλα είναι. Το ‘χεις!

 

4. Πες το με ένα μήνυμα 

Το s3xting δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Αν δεν το έχεις με τα λόγια, μια καλή εμπειρία εξοικείωσης με τις ερωτικές συζητήσεις είναι αυτή. Το ταίρι σου δεν σε βλέπει, δεν το βλέπεις ούτε εσύ κι είναι ευκαιρία να αραδιάσεις όλα όσα φαντάζεσαι και θες να συμβούν και κωλώνεις να τα πεις live! Με αυτόν το τρόπο, του μεταφέρεις την πληροφορία και έπειτα την επόμενη φορά θα γνωρίζει το δρόμο που θα ήθελες να ακολουθήσει. Γι’ αυτό πρόσεξε τα μηνύματα να είναι αναλυτικά και κατατοπιστικά. Το κάνεις που το κάνεις, να είναι καλό.

 

5. Να είστε ίσοι

Δεν θέλουμε να ικανοποιείται μόνο η μια πλευρά. Γι’ αυτό αν καταφέρεις, με όποιον τρόπο κι αν το καταφέρεις, να ενημερώσεις το ταίρι σου για τις κρυφές σου επιθυμίες, να κάνεις και εσύ το ίδιο. Δηλαδή, να ενδιαφερθείς κι εσύ για τις δικές του! Αφού κατάφερες να ανοιχτείς, πού ξέρεις; Ίσως και το ταίρι έχει πράγματα που σκαλώνει να σου πει αλλά θέλει πολύ. Βρείτε το λίγο παραπάνω στην σεξουαλική σας επικοινωνία και το κρεβάτι θα είναι απλά αξέχαστο!

 

Bonus tip

Επειδή δεν τα πιάνουν όλοι με τη μία, αν δοκίμασες όλα τα παραπάνω και ακόμα το ταίρι σου δεν έλαβε το μήνυμα απέξω-απέξω, δώσε χρόνο. Μπορεί να χρειάζεται χρόνο να επεξεργαστεί την πληροφορία, ακόμα και το να σκεφτεί αν του αρέσει η ιδέα! Δεν λειτουργούμε όλοι με τις ίδιες ταχύτητες, γι’ αυτό αφού πετάξεις τα παραπάνω δολώματα, περίμενε και λίγο να δεις αν θα τσιμπήσει το ψάρι. Πού ξέρεις, στην περίπτωσή σου μπορεί να ισχύει το κλασσικό «το καλό πράγμα, αργεί να γίνει».