Όσον αφορά το σ3ξ, όλοι έχουν ένα μικρό (ή μεγάλο) φετiχ μέσα τους. Και επειδή χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη, δε σημαίνει ότι υπονοούμε ότι όλοι έχουν ένα κόκκινο δωμάτιο με κούνια για σ3ξ και δερμάτινα μαστίγια. Αν και θα μπορούσατε αν το θέλατε, εμείς δεν κρίνουμε. Αλλά αυτό που εννοούμε είναι ότι σε όλους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα περιστασιακά και να εξερευνούν τους διάφορους δρόμους της απόλαυσης. Μπορεί να είναι να δοκιμάσετε νέες στάσεις ή να επιδοθείτε σε κάποιο σ3ξι παιχνίδι ρόλων, όπως και να ‘χει, το kιnk-o-μετρο του καθενός έχει διαφορετικό σκορ και άστρα παίζουν το ρόλο τους. Είδαμε πια είναι τα πιο “vanilla”  ζώδια πάμε να δούμε ποιοι είναι και οι πιο “kιnky”  του ζωδιακού;

 

Σκορπιός

Πείτε μου ότι δεν το περιμένατε. Το ότι οι Σκορπιοί βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με αυτούς που έχουν τα μεγαλύτερα φετiχ είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο. Ίσως είναι οι πιο έντονοι και σαδιστέs του ζωδιακού κύκλου και αυτό είναι που μεταφέρουν μαζί τους στην κρεβατοκάμαρα (ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο. Με έναν Σκορπιό, όσο λιγότερο συμβατικό τόσο το καλύτερο). Όποιος έχει βρεθεί ποτέ με Σκορπιό θα σας πει ότι αυτό το ζώδιο απολαμβάνει να σπρώχνει τα όρια και να σας οδηγεί σε ακραίες απολαύσεις. Αυτό το ζώδιο του νερού λατρεύει να πειραματίζεται με διάφορες στάσεις, παιχνίδια και τεχνικές και είναι καλύτερο να περιμένετε το απροσδόκητο όταν βρίσκεστε ανάμεσα στα σεντόνια με έναν Σκορπιό!

 

Τοξότης

Το ασημένιο μετάλλιο για το πιο πονηρό ζώδιο κατέχει ο Τοξότης. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό ότι είναι περιπετειώδεις και πειραματικοί. Ωστόσο, είναι επίσης οξύθυμοι και κυκλοθυμικοί. Αυτό σημαίνει ότι με έναν Τοξότη, η σ3ξουαλική σας ζωή δε θα είναι ποτέ βαρετή. Τους αρέσουν τα περισσότερα πράγματα που είναι πικάντικα, ριψοκίνδυνα και αυθόρμητα. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κaυλωθεiτε σε δημόσιο χώρο τις πρώτες πρωινές ώρες. Εντάξει, αυτό είναι απλά ένα παράδειγμα, αλλά πιάνετε το νόημα, σωστά;

Κριός

Το καρδινάλιο ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός είναι συνήθως σκληροπυρηνικός και καυτός. Όταν πέφτεις στο κρεβάτι με έναν Κριό, είσαι έτοιμος για μια βόλτα (τις περισσότερες φορές, κυριολεκτικά). Τους αρέσει να κυριαρχούν και να παίρνουν τον έλεγχο, και δεν είναι διακριτικοί γι’ αυτό. Αυτό σημαίνει ότι τεχνικές BDSM, δέσιμο των ματιών, χειρ0πέδες, παιχνίδια ρόλων και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε είναι στο τραπέζι. Απολαμβάνουν το σ3ξ και θα σας δείξουν πόσο πολύ.

Καρκίνος

Εντάξει, μπορεί να μπερδευτείτε ελαφρώς που βρίσκετε ένα ζώδιο όπως ο Καρκίνος σε αυτή τη λίστα. Αλλά να είστε σίγουροι, ότι μόλις αναπτύξουν συναισθηματική σχέση με κάποιον, αφήνουν την άμυνά τους να πέσει, και είναι σε κάποια πολύ πονηρά πράγματα και δεν ντρέπονται ούτε γι’ αυτό.

 

Πηγή εικόνας: Women’s Health