Σε μια καμπάνια γνωστής εταιρίας προφυλ@κτικών ρωτήθηκαν 2.000 άτομα από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο για πολλά κι ενδιαφέροντα που έχουν να κάνουν με τη σ3ξουαλική τους ζωή, μεταξύ των οποίων ήταν και το ποια είναι αγαπημένη τους στάση στο σ3ξ, η στάση που επιθυμούν να δοκιμάσουν κι αυτές που είναι λιγότερο πιθανό να δοκιμάσουν. 

Σύμφωνα με την έρευνα, δημοφιλής σ3ξουαλική στάση μεταξύ ανδρών και γυναικών ήταν η ιεραποστολική στάση και η στάση καουμπόισσας, η 69, η αντίστροφη καουμπόισσα, η καθιστή στάση και το στ@ματικό. Όταν ρωτήθηκαν για τη στάση που προτιμούν περισσότερο απ’ όλες, πάνω από το 35% των συμμετεχόντων ψήφισαν το d@ggie style επειδή προσφέρει βαθύτερη διείσδ@ση και περισσότερες πιθανότητες να οδηγήσει σε γυναικείο @ργασμό.

Πάμε να δούμε το top 4;

 

1. D@ggie style

Σε αυτή τη στάση, το άτομο που δέχεται τη διείσδυση μένει στα χέρια και στα γόνατα και το άτομο που διεισδύει, είναι είτε στα γόνατα, είτε όρθιο, από πίσω. Αυτή η στάση παρέχει μια βαθύτερη γωνία διείσδυσης, πράγμα που μπορεί να φέρει ελαφρύ πόνο τις πρώτες φορές (που δεν πτόησε κανέναν προφανώς).

 

2. Ο ένας από πάνω

Το ίδιο το όνομα είναι αυτονόητο. Σε αντίθεση με το ιερ@ποστολικό, το ένα άτομο (συνήθως έχοντας κόλπο γιατί είναι περισσότερο πρακτικό) παραμένει από πάνω κι άρα έχει τον έλεγχο. Σε αυτή τη στάση, είναι σε θέση να αποφασίσει πόσο σκληρά και γρήγορα θα προχωρήσει το σ3ξ. Να σημειωθεί ότι στην έρευνα, δηλώθηκε πως, παρ’ όλο που οι περισσότερες γυναίκες χάνουν την παρθενιά τους με ιερ@ποστολικό, μερικές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν τον έλεγχο μέχρι η πράξη να αρχίσει να γίνεται λιγότερο επώδυνη και περισσότερο ευχάριστη.

 

3. Η ιεραποστολική στάση

Αυτή η στάση είναι η πιο κοινή και απλή μέθοδος σ3ξουαλικής επαφής. Το ένα άτομο ξαπλώνει ανάσκελα, ενώ το άλλο παραμένει στην κορυφή, ξαπλώνοντας παράλληλα πάνω του. Υπάρχουν κάποιες παραλλαγές που μπορεί να κάνει ο από κάτω με πόδια και γόνατα ελαφρώς ανασηκωμένα, ή να τα τυλίξει γύρω γύρω απο το σώμα του συντρόφου από πάνω, ή αντίστοιχα να ανοίξει τα πόδια διάπλατα, ή ίσως να βάλει τα πόδια στους ώμους του ατόμου που διεισδ@ει. Αυτές οι παραλλαγές κάνουν τη διαφορά στη γωνία και το βάθος της διείσδ@σης.

 

4. Σε καρέκλα

Σε αυτή τη στάση, συνιστάται μια κοντή, γερή καρέκλα, (κατά προτίμηση χωρίς ρόδες και μπράτσα, καθώς μπορεί να ενοχλήσουν), για να κάτσει ο ένας, όσο ο άλλος χαμηλώνει αργά το σώμα του, με το να κάθεται από πάνω. Σε αυτή τη θέση, τα πόδια πιθανόν να αγγίζουν το έδαφος, γεγονός που παρέχει άφθονο έλεγχο της κίνησης και στους δύο.