Δεν αρέσει σε όλους να μιλούν για το τι συμβαίνει στο κρεβάτι τους, δεκτόν. Αλλά το να το κρατάμε τις συμβουλές-διαμαντάκια για τον εαυτό μας και να μην τις μοιραζόμαστε, είναι συχνά αυτό που βοηθάει στο να μην κάνουμε καλό σ3ξ. Σήμερα το άρθρο είναι ανδρική υπόθεση, μιας κι αφορά τη νούμερο ένα στάση που προτιμούν στο κρεβάτι, το doggιe style. Ωστόσο, ακόμα κι αν νομίζετε ότι είστε ο πιο ικανός εραστής στην κρεβατοκάμαρα, θα έρθει η στιγμή που το ταίρι σας θα έχει βιώσει κάθε όπλο που διαθέτετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διεύρυνση του ρεπερτορίου σας είναι σημαντική. Κρατήστε το σ3ξ σας φρέσκο, νέο και συναρπαστικό, με δυο λόγια.

Το magic mountain, είναι ακριβώς αυτή η παραλλαγή που λύνει ζητήματα όπως το να μην είσαι υπερβολικά προικισμένος, ή ακόμα και μικρότερος από το μέσο όρο, ζητήματα που μπορούν να κάνουν την ερωτική πράξη λιγάκι άβολη ή πιο δύσκολη. Εν τω μεταξύ, δε θέλουν όλοι στο κρεβάτι να δοκιμάσουν στάσεις που απαιτούν αδύνατες γωνίες ή τρελή αντοχή, οπότε αυτή η oldie but goodie εκδοχή, μπορεί να είναι η απάντηση για να δώσετε πικάντικη γεύση την επόμενη φορά που θα γδυθείτε.

 

Γιατί να τη δοκιμάσετε;

Υπάρχουν μικρές παραλλαγές όπου ο δέκτης μπορεί να στέκεται όρθιος αλλά να είναι και σκυφτός. Συνήθως, όμως, ο δότης είναι όρθιος ή τουλάχιστον γονατιστός. Το πράγμα διαφοροποιείται καθώς εδώ τόσο ο δότης όσο και ο δέκτης είναι σκυφτοί, στα γόνατα κι οι δύο ή κι εντελώς ξαπλωμένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Συγκεκριμένα, ο δότης είναι σκυμμένος έτσι ώστε το στήθος του να αγγίζει την πλάτη του δέκτη. Για να είναι ακόμα πιο άνετη η παρτενέρ σας, μπορείτε να τοποθετήσετε αρκετά μαξιλάρια κάτω από την κοιλιά ή το στήθος της, ώστε να μην καταπλακώνεται εντελώς από το βάρος σας.

 

Σε τι διαφέρει;

Όποιος έχει ασχοληθεί ποτέ με το πρ@κτικό ή στάσεις που έχουν μια πιο μπρος-πίσω λογική, ξέρει ότι το να έχεις το συνολικό βάρος του εραστή σου πάνω σου γίνεται απίστευτα άβολο μετά από λίγο. Επιπλέον, το κλασικό στυλ doggie μπορεί να αφήσει την παρτενέρ με πονεμένους καρπούς και χέρια από την υποστήριξη του δικού της βάρους. Έτσι, έχοντας πρόσθετη στήριξη, σας βοηθά να κρατήσετε το μυαλό σας στο παιχνίδι και όχι στο πώς οι πνεύμονές σας (ή της) συνθλίβονται ή οι καρποί σας (ή της) πονάνε. Παρομοίως, αν έχετε πόνο στη μέση, θα σας απαλλάξει από την πίεση του σώματός σας.

Πώς να το κάνετε:

Ο δότης κάθεται, με τα πόδια λυγισμένα, στηριζόμενος στα χέρια και τους βραχίονες του. Ο δέκτης κάνει το ίδιο και στη συνέχεια πλησιάζει τον δότη μέχρι να έρθει σε επαφή. Αυτή η στάση επιτρέπει τόνους οπτικής επαφής, κι έτσι μπορεί να είναι εξαιρετικά οικεία. Επιπλέον, οι κάτοχοι @ιδοίου μπορούν να τρίψουν την κλειτ@ρίδα τους στη λεκάνη του δότη για κάποια πρόσθετη διέγερση.

Κάντε το πιο καυτό: Θέλει κανείς να παίξει με τη θερμοκρασία; Γλιστρήστε παγάκια στο στήθος του ενός συντρόφου κι αφήστε το κρύο νερό να συγκεντρωθεί στη βάση της λεκάνης του.

Η στάση Magic Mountain, η πιο σκυφτή της δηλαδή και κολλητή επαφή, είναι συνήθως καλή επειδή επιτρέπει βαθύτερη διείσδ@ση σε καλύτερη γωνία,. Για τους άνδρες που ανησυχούν για το γεγονός ότι δεν είναι καλά προικισμένοι θα πρέπει να την προσθέσουν στο μενού γιατί πραγματικά κάνει θαύματα. Ομοίως, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι άνθρωποι με προβλήματα στην πλάτη ή που δυσκολεύονται να διατηρήσουν την αντοχή τους με το doggie style – είτε για να κρατηθούν όρθιοι είτε για να σπρώξουν – θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν αυτή τη στάση. Σε ό,τι αφορά τη σύντροφό σου, είναι μακράν μια πιο χαλαρή βερσιόν, πιο ξεκούραστη αλλά και με μεγαλύτερο σεβασμό προς το σώμα της, σε σχέση με το doggie που καμιά φορά είναι ψυχρό κι άγαρμπο.

Ε λοιπόν, τι περιμένεις;