Πολλοί άνθρωποι, ακόμη κι αν δεν το παραδέχονται ανοιχτά, συνήθως εξετάζουν εάν το ζώδιο που βγαίνουν ραντεβού ταιριάζει με το δικό τους. Κι υπάρχει λόγος γι’ αυτό, καθώς οι αστρολόγοι έχουν αναδείξει ιδανικούς ζωδιακούς συνδυασμούς που ενισχύουν την ερωτική συμβατότητα, αλλά κι αταίριαστους που μπορούν να οδηγήσουν σ’ απογοήτευση.

Πρέπει ν’ αναγνωρίσουμε ότι όλα τα ζευγάρια δεν έχουν πάντα επιτυχία στο σ3ξ. Είναι πιθανό να έχετε βιώσει από μέτριες έως απογοητευτικές στιγμές στο κρεβάτι. Οι αιτίες μπορεί να είναι ποικίλες· καμία απ’ τις δύο πλευρές να μην είναι στο κατάλληλο mood ή να λείπει η απαραίτητη χημεία μεταξύ τους για να υπάρξει σύνδεση. Κάποιες φορές αυτή η χημεία απλά δε συμβαίνει μεταξύ συγκεκριμένων ζωδιακών συνδυασμών. Ας εξετάσουμε λοιπόν μερικούς απ’ τους πιο αταίριαστους.

 

Παρθένος με Λέων

Όταν μιλάμε για τη σ3ξουαλική συμβατότητα μεταξύ ενός άτομου του ζωδιακού σημείου της Παρθένου κι ενός Λέοντα, τα πράγματα δε φαίνεται να είναι και τόσο διαφωτιστικά. Υπάρχει ένα είδος χλιαρότητας στη σ3ξουαλική τους έκφραση. Αυτό σημαίνει ότι η συμβατότητα στο κρεβάτι μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων δεν είναι αυτονόητη κι απαιτεί προσπάθεια κι ενδιαφέρον κι απ’ τις δύο πλευρές για να επιτευχθεί. Οι Παρθένοι κι οι Λέοντες μπορεί να έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στο σ3ξ και στην ερωτική επικοινωνία, οπότε απαιτείται κοινή κατανόηση και προσπάθεια για να βρεθεί η αρμονία ανάμεσά τους.

 

Ταύρος με Τοξότη

Όταν συζητάμε για τη σ3ξουαλική συμβατότητα μεταξύ ενός Ταύρου κι ενός Τοξότη φαίνεται ότι υπάρχουν σαφείς διαφορές στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους. Ο Ταύρος επιθυμεί σταθερότητα κι ασφάλεια στις σχέσεις, ενώ ο Τοξότης αναζητά συχνά νέες εμπειρίες και περιπέτεια. Αυτές οι διαφορές στις προσδοκίες και τις ανάγκες τους μπορεί να δημιουργήσουν προκλήσεις στην ερωτική σχέση τους.

 

Αιγόκερως με Δίδυμο

Η σ3ξουαλική συμβατότητα μεταξύ ενός Διδύμου κι ενός Αιγόκερου φαίνεται ότι η σχέση τους στο κρεβάτι δεν είναι ακριβώς ομαλή. Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την απολαυστική και παιχνιδιάρικη προσέγγιση τους στο σ3ξ, ενώ ο Αιγόκερως συχνά εκδηλώνει σοβαρότητα και συγκρατημένη συμπεριφορά σ’ αυτόν τον τομέα.

 

Καρκίνος με Τοξότη

Όταν αναφερόμαστε στη σ3ξουαλική συμβατότητα μεταξύ ενός Καρκίνου κι ενός Τοξότη φαίνεται ότι η σχέση τους στο κρεβάτι δεν είναι ακριβώς ιδανική. Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την ευαισθησία και την ανάγκη για συναισθηματική σύνδεση κι ενσυναίσθηση στο σ3ξ, ενώ οι Τοξότες τιμούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία.

 

Υδροχόος με Σκορπιό

Σχετικά με τη σ3ξουαλική συμβατότητα μεταξύ ενός Υδροχόου κι ενός Σκορπιού φαίνεται ότι η σχέση τους στο κρεβάτι θ’ αντιμετωπίσει προκλήσεις απ’ την αρχή. Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την ελευθερία τους και την ανεξαρτησία τους στο σ3ξ, ενώ οι Σκορπιοί είναι πιο έντονοι και παθιασμένοι.

 

Ιχθύς με Ζυγό

Όταν αναφερόμαστε στη σ3ξουαλική συμβατότητα μεταξύ ενός Ιχθύ κι ενός Ζυγού φαίνεται ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις προσδοκίες και τις προτιμήσεις τους. Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για την ευαισθησία και την έντονη φαντασία τους στο σ3ξ, ενώ οι Ζυγοί τιμούν την ισορροπία και την αισθητική.