Για τα άτομα με αιδ@ίο, υπάρχουν 11 τύποι οργ@σμών – και το σημαντικότερο, αμέτρητοι τρόποι για να έχετε τον καθένα. Ίσως έχετε ακούσει για μια φίλη σας που μπορεί να φτάσει στην κορύφωση μόνο κατά τη διάρκεια του στοματικού σ3ξ, ή ίσως, έχετε συναντήσει έναν σύντροφο που χρειάζεται έναν πολύ συγκεκριμένο δ0νητή για να φτάσει στον επιθυμητό στόχο. Βασικά, αυτό που λειτουργεί για ένα άτομο δε θα λειτουργήσει απαραίτητα για ένα άλλο.

Ακόμη και αν έχετε μια δοκιμασμένη μέθοδο, η εκμάθηση νέων τρόπων κορύφωσης μπορεί να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε το σώμα σας και να βιώσετε διαφορετικές αισθήσεις. Χρειαζόμαστε ποικιλία. Διαφορετικά, συνηθίζουμε σε ένα συγκεκριμένο είδος αισθήσεων και το σώμα σας κλιμακώνεται στον ένα τρόπο με τον οποίο έχουμε συνηθίσει να ερχόμαστε  σε οργ@σμό. Δοκιμάζοντας διαφορετικές τεχνικές, ανακαλύπτουμε πως υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να έρθουμε σε οργ@σμό.  Και ένας από αυτούς τους τρόπους για να φτάσουμε εκεί; Το να προσπαθείς να έχεις έναν οργ@σμό χωρίς χέρια.

Για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχουν μερικά πολύ γλυκά οφέλη στο να έχεις οργ@σμό χωρίς να αγγίζεις άμεσα -ή να έχεις έναν σύντροφο- να σ’ αγγίζει. Νομίζω ότι οι οργ@σμοί χωρίς χέρια είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση νου-σώματος, η οποία έχει να κάνει πραγματικά με την αναπνοή και την κίνηση. Όταν σκεφτόμαστε τα χέρια ή τις τεχνικές, αυτό μπορεί να μας βγάλει έξω από το σώμα μας, επειδή σκεφτόμαστε τον τρόπο μας αντί να τον αισθανόμαστε. Τι είναι ο οργ@σμός χωρίς χέρια;

Βασικά, αυτός ο τύπος οργ@σμού δεν προκαλείται από τα χέρια ή τα δάχτυλά σας ή του συντρόφου σας. Επίσης, δεν κρατάτε κάποιο παιχνίδι που σας διεγείρει. Ως αποτέλεσμα, τα χέρια σας είναι εντελώς, λοιπόν, ελεύθερα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διεγείρετε κάποιο άλλο σημείο του σώματός σας, όπως τις θηλ3ς σας, ή για να κρατηθείτε από το πλαίσιο του κρεβατιού ή τα σεντόνια. Αξίζει να σημειωθεί: Μπορείτε να έχετε οργ@σμό χωρίς χέρια μέσω αυν@νισμού ή σ3ξ με σύντροφο. Αν το κάνετε αυτό με κάποιον κατά τη διάρκεια διεισδυτικού ή στοματικού σ3ξ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ελεύθερα χέρια σας για να αγγίξετε το σώμα του συντρόφου σας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο οργ@σμός χωρίς χέρια δεν είναι πάντα εύκολο κατόρθωμα. Αν παλεύετε με τον οργ@σμό, δεν θα σας συνιστούσα να προσπαθήσετε να έχετε έναν οργασμό χωρίς χέρια. Πραγματικά αξίζει τον κόπο όλοι, πρώτα να προσπαθήσουν να μάθουν πώς να το κάνουν με τα χέρια τους. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες τεχνικές -όπως το να λαμβάνετε στοματικό ή να γέρνετε την κεφαλή του ντους- που μπορούν να δοκιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι.

Παρακάτω,  προτείνουμε 11 τεχνικές που μπορεί να σας οδηγήσουν εκεί, από τις κλασικές στρατηγικές έως τους προηγμένους ελιγμούς και τις πρακτικές συμβουλές για πιο προχωρημένους.

 

1. Καβαλήστε κάτι (ή κάποιον)
Θυμηθείτε κάποιες από τις πρώτες σας εμπειρίες δι3γερσης. Για πολλούς ανθρώπους με αιδ0ίο, αυτές οι εμπειρίες πιθανώς περιλάμβαναν τυχαία (ή όχι και τόσο τυχαία) να τρίβονται πάνω σε κάτι και να συνειδητοποιούν ότι αισθάνονται καλά. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να επαναφέρετε για τον οργ@σμό και που μπορεί πραγματικά να προκαλέσει πολλές αισθήσεις στο σώμα. Το dry humping είναι μια χαμένη τέχνη όσον αφορά την απόλαυση. Δοκιμάστε το τρίψιμο, το humping ή το τρίψιμο πάνω σε έπιπλα, το μαξιλάρι σας ή το στρώμα σας. Αν είστε με σύντροφο, μπορείτε επίσης να τρίβεστε στον μηρό του.

 

2. Λάβετε στοματικό σ3ξ
Είναι μια κλασική τεχνική, αλλά ναι, το να λαμβάνεις στοματικό σ3ξ -και να έχεις οργ@σμό ως αποτέλεσμα- μετράει ως εμπειρία χωρίς χέρια. Είναι σίγουρα δυνατό και ανεπανάληπτο να έχετε οργ@σμό από τη γλώσσα του συντρόφου σας. Με τα χέρια σας και τα χέρια του συντρόφου σας ελεύθερα, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να χαϊδέψετε ο ένας τα μαλλιά ή το πρόσωπο του άλλου ή να κρατηθείτε από το χέρι. Έτσι, αν απλώσετε το χέρι σας και τους αγγίξετε, αυτό μπορεί να είναι ένας ωραίος τρόπος για να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι.

 

3. Δοκιμάστε έναν φορητό δ0νητή
Ένας άλλος απλός τρόπος για να έχετε οργ@σμό χωρίς χέρια είναι να χρησιμοποιήσετε ένα παιχνίδι που είναι κυριολεκτικά σχεδιασμένο ακριβώς γι’ αυτό. Και ο λόγος για το “We-Vibe Chorus”. Δεν χρειάζεται να το κρατάτε ή να το ρυθμίζετε. Ταιριάζει τέλεια ακριβώς πάνω στην κλειτ0ρίδα και υπάρχει ένα μικρότερο, πιο επίπεδο άκρο που εισάγεται και κάθεται ακριβώς στο εσωτερικό τοίχωμα του κ0λπου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του σόλο σ3ξ ή του διεισδυτικού σ3ξ με σύντροφο. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε έναν δ0νητή με εσώρουχα, ο οποίος μπορεί να χωρέσει άνετα στο εσώρουχό σας. Αν έχετε σύντροφο, μπορεί επίσης να ελέγχει αυτά τα παιχνίδια μέσω τηλεχειριστηρίων – πολλές φορές, ακόμη και από μακριά.

 

4. Ή χρησιμοποιήστε έναν κανονικό δ0νητή χωρίς χέρια
Δεν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε έναν νέο δ0νητή; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τη σφαίρα, το κουνέλι ή το ραβδί σας χωρίς χέρια για μια εντελώς νέα εμπειρία. Πιέστε έναν δ0νητή ανάμεσα στα πόδια σας. Ανπάλι  έχετε έναν δ0νητή με βεντούζα, μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε σε έναν τοίχο ή μια λεία επιφάνεια. Και ορισμένα παιχνίδια, όπως το Romp Wave, είναι αρκετά επίπεδα ώστε να παραμένουν στη θέση τους ενώ κάθεστε πάνω τους. Μια άλλη επιλογή είναι να επενδύσετε σε ένα μαξιλάρι σ3ξ που μπορεί να κρατήσει τον δ0νητή σας στη θέση του. Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για όποιον απολαμβάνει “θέσεις στριπτίζ” κατά τη διάρκεια του συντροφικού σ3ξ. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της κίνησης, του βάθους και της έντασης.

 

5. Κάντε σ3ξ στο ντους
Έχετε ακούσει για το σ3ξ στο ντους και τη χρήση αδιάβροχων παιχνιδιών για λίγο αυν@νισμό στο ντους. Αλλά μπορείτε επίσης να έχετε οργασμό μόνο από το νερό. Το τρεχούμενο νερό είναι μια συνηθισμένη οδός προς τον οργ@σμό. Υπάρχει ακόμη και μια ειδική κεφαλή ντους, το Womanizer Wave, που έχει σχεδιαστεί για αυν@νισμό στο ντους. Πρέπει ακόμα να το κρατάς στα χέρια σου, αλλά ο οργ@σμός είναι τεχνικά χωρίς χέρια. Προσφέρει τρεις διαφορετικούς πίδακες ευχαρίστησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χαλαρώσετε στο ντους ή να χτίσετε την ευχαρίστηση μέχρι τον οργ@σμό”.

Σίγουρα δεν είναι όλα για όλους, μα υπάρχουν τρόποι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να φτάσετε στην κορυφή στο πι και φι. Λίγη φαντασία, λίγη πειθαρχία να μείνουν τα χέρια μακριά από επίμαχα σημεία, και είστε έτοιμοι για απογείωση.