Δε συζητάμε όσο θα έπρεπε για το «στα όρθια». Σίγουρα, ένα ωραίο, ζεστό, βελούδινο κρεβάτι είναι πάντα δελεαστικό, αλλά οι όρθιες στάσεις δίνουν σε εσάς και τον σύντροφό σας την ευκαιρία να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί και περιπετειώδεις με τον τρόπο που ικανοποιείτε ο ένας τον άλλον και με τον τρόπο που φτάνετε σε @ργασμό. Για να μην αναφέρουμε ότι οι όρθιες στάσεις σ3ξ επιτρέπουν σε εσάς και τον σύντροφό σας να κάνετε σ3ξ σχεδόν οπουδήποτε (νόμιμα και με συναίνεση!), γεγονός που μπορεί πραγματικά να αναθερμάνει τα πράγματα μεταξύ σας.

 

Όρθια θέση doggy style

Εντελώς απλή, η όρθια στάση doggy style περιλαμβάνει τον σύντροφο που δέχεται τη διείσδuση να τοποθετεί το σώμα του σε doggy style στην άκρη ενός κρεβατιού ή μιας επιφάνειας, ενώ ο δίνων σύντροφος στέκεται από πίσω, χρησιμοποιώντας τους γοφούς του συντρόφου του ως άγκυρα. Αυτή η στάση μπορεί να επιτρέψει βαθύτερη διείσδuση, αν αυτό αποτελεί προτεραιότητα για κάποιον από τους δύο συντρόφους, καθώς και τη δυνατότητα διέγερσης του σημείου G ή του προστάτη.

 

Όρθια θέση ιεραποστολικού

Το ιεραποστολικό είναι ένα για πάντα κλασικό σ3ξ που δε χρειάζεται να είναι “βαρετό” αν δεν το θέλετε. Το όρθιο ιεραποστολικό σ3ξ μεταφέρει αυτή τη στάση εκτός κρεβατιού, όπου εσείς κι ο σύντροφός σας θα θέλατε. Η πιο βασική όρθια στάση ιεραποστολικού περιλαμβάνει τον σύντροφο που δέχεται τη διείσδuση να στέκεται με την πλάτη του σε έναν τοίχο, ενώ ο δίνων σύντροφος διεγείρει και διεισδuει από μπροστά. Αυτή η στάση μπορεί επίσης να είναι πιο εύκολη για τον διεισδυτικό σύντροφο, καθώς δε βασίζεται στα χέρια του για να στηρίξει ολόκληρο το σώμα του.

 

 

Στάση The Butter Churner

Για τους τολμηρούς ανάμεσά μας, η σ3ξουαλική στάση Butter Churner είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι ακούγεται, αν κι απαιτεί λίγο περισσότερη προσπάθεια κι ευελιξία από τις άλλες. Για αυτή τη στάση, ο κάτω σύντροφος θα ξαπλώσει ανάσκελα, ενώ ο πάνω σύντροφος θα σηκώσει κάθετα τα πόδια του συντρόφου του, θα σταθεί ανάμεσά τους και θα σκύψει απαλά για να διεισδuσει. Το Butter Churner μπορεί σίγουρα να είναι μια δύσκολη στάση για να παραμείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι μια διασκεδαστική στάση για να δοκιμάσετε.

 

Όρθια στάση Τ

Το T Stand είναι μια στάση που δίνει προτεραιότητα στο στοματικό σ3ξ. Γι’ αυτή τη στάση, ο σύντροφος που εκτελεί το στοματικό πρέπει να ξαπλώνει ανάσκελα, με το κεφάλι του λίγο πιο μακριά από τη γωνία ή την άκρη του κρεβατιού. Ο σύντροφος που δέχεται το στοματικό θα πρέπει στη συνέχεια να στέκεται πάνω από τον σύντροφό του, με τα πόδια του σε κάθε πλευρά του κεφαλιού του συντρόφου του καθώς δέχεται το στοματικό- κάτι σαν μια τροποποιημένη εκδοχή του face sitting.