Από το ιεραποστολικό έως το doggie, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές στάσεις για να επιτύχετε σ3ξουαλική ευχαρίστηση στην κρεβατοκάμαρά σας. Διαβάστε παρακάτω μια λίστα με τα ονόματα των κορυφαίων για το 2023 κι εντοπίστε ποιες εφαρμόζετε ήδη, ή ποιες θέλετε να εντάξετε στο πρόγραμμά σας, λίγο πριν φύγει η χρονιά.

 

1. Στομ@τικό σ3ξ στον τοίχο

Για τους σ3ξουαλικά ενεργούς συντρόφους που ενδιαφέρονται να απομακρύνουν τις σ3ξουαλικές τους δραστηριότητες από το κρεβάτι, υπάρχουν πολλές στάσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να προσαρμόσετε σε έναν τοίχο, συμπεριλαμβανομένης μιας όρθιας εκδοχής του ιεραποστολικού σ3ξ, του doggie-style ή του στοματικού σ3ξ. Για να εκτελέσετε αυτή την παραλλαγή του, ο δέκτης σύντροφος στέκεται με την πλάτη του στον τοίχο, ενώ ο δότης σύντροφος γονατίζει μπροστά του στο ύψος της λεκάνης του και πιάνει δουλειά.

 

2. Τεχνική συνουσιακής ευθυγράμμισης (CAT)

Η θέση CAT (συντομογραφία για την τεχνική συνουσιακής ευθυγράμμισης) είναι μια παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης. Στο ιεραποστολικό, κάθε σύντροφος βρίσκεται περίπου μάτι με μάτι, αλλά στη θέση CAT, ο διεισδυτικός σύντροφος στηρίζεται ελαφρώς ψηλότερα, ώστε το π3ος ή ο δονητής να δείχνει σε γωνία προς τα κάτω, διεγείροντας το @ιδοίο, την κλειτ@ρίδα και το ηβικό οστό του κάτω συντρόφου. Επιπλέον, η θέση CAT χρησιμοποιεί μια κίνηση κουνήματος ή λείανσης αντί για μια τυπική ώθηση μέσα-έξω, ώστε να διατηρείται συνεχής διέγερση για τον λαμβάνοντα σύντροφο.

 

3. Καουμπόισσα

Η στάση cowgirl (επίσης γνωστή ως “cowperson”, καθώς άτομα οποιασδήποτε ταυτότητας φύλου μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν) είναι μια σ3ξουαλική στάση όπου ο διεισδυτικός σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα και ο λαμβάνων σύντροφος τον καβαλικεύει, κοιτάζοντας προς τα εμπρός. Ο λαμβάνων σύντροφος μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό, τη γωνία και το βάθος της διείσδuσης. Για παράδειγμα, μπορεί να χοροπηδάει ενώ κάθεται όρθιος ή να περιστρέφει τους γοφούς του ενώ βρίσκεται στο στήθος του συντρόφου του. Αυτή η στάση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις σ3ξ για όσους χρειάζονται διέγερση της κλειτ@ρίδας για να φτάσουν στην κορύφωση, επειδή επιτρέπει στον κάτοχο του αιδ@ίου να τρίβεται στον σύντροφό του ή να χρησιμοποιεί τα χέρια του για να διεγείρει την κλειτ@ρίδα του.

 

4. Doggie style:

Ένας όρος-ομπρέλα, αφού αφορά οποιαδήποτε σ3ξουαλική στάση στην οποία ο ένας σύντροφος σκύβει, είτε στα χέρια και στα γόνατα, είτε στηριζόμενος στους αγκώνες του, είτε στηριζόμενος στην άκρη του κρεβατιού. Ο άλλος σύντροφος μπορεί να στέκεται όρθιος ή να είναι γονατιστός και είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να κρατηθεί από τους γοφούς του συντρόφου του. Το doggie-style είναι χρήσιμο για διείσδuση, είτε στο κ@λπικό είτε στο πρwκτικό σ3ξ, μεταξύ άλλων με π3ος, strap-on, δάχτυλο ή δ@νητή. Μια εναλλακτική του doggie-style με είσοδο από πίσω είναι το spooning, όπου και οι δύο σύντροφοι ξαπλώνουν δίπλα-δίπλα με λυγισμένα γόνατα.

 

5. Πύργος του Άιφελ

Σε αυτή τη στάση διεισδυτικού σ3ξ για τρίο και οι τρεις σύντροφοι στέκονται όρθιοι. Το ένα άτομο σκύβει για να δεχτεί διείσδuση από π3ος ή strap-on από πίσω, κ@λπικά ή πρwκτικά, από το δεύτερο άτομο. Το τρίτο άτομο στέκεται μπροστά από το πρώτο άτομο για να λάβει στομaτικό σ3ξ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτή τη στάση γονατιστοί. Εδώ είναι ένας οδηγός για πρόσθετες στάσεις για τρίο, όπως η αλυσίδα μαργαρίτας, η διπλή διείσδuση και η ομαδική πίπ@.

 

6. Λωτός

Μια ιδιαίτερα οικεία στάση, η στάση του λωτού (ή στάση yab-yum) είναι μια ταντρική στάση του σ3ξ στην οποία ο ένας σύντροφος κάθεται στην αγκαλιά του άλλου. Στη στάση λωτού, και οι δύο σύντροφοι αντικρίζουν ο ένας τον άλλον για βαθύτερη διείσδuση ή εξωτερική διέγερση. Τα πόδια κάθε συντρόφου μπορούν να τυλίγονται γύρω από το σώμα του άλλου για μεγαλύτερη εγγύτητα. Ο ένας σύντροφος μπορεί να δοκιμάσει να γείρει προς τα πίσω στη στάση λωτού, η οποία μπορεί να είναι ευχάριστη για τους κατόχους αιδ@ίου, καθώς προσφέρει βαθιά διείσδuση και περισσότερη διέγερση του σημείου g από τον παραδοσιακό όρθιο λωτό.

 

7. Ιεραπoστολικό

Η ιεραποστολική στάση είναι μια σ3ξουαλική στάση πρόσωπο με πρόσωπο, στην οποία ο διεισδuτικός σύντροφος βρίσκεται πάνω από τον λαμβάνοντα σύντροφο. Ο διεισδuτικός σύντροφος μπορεί στη συνέχεια να ελέγχει την ταχύτητα και το βάθος της διείσδuσης. Στο ιεραποστολικό, μπορείτε να διατηρήσετε συνεχή οπτική επαφή, επιτρέποντας μια οικεία εμπειρία μεταξύ των συντρόφων.

 

8. Αντίστροφη καουμπόισσα

Η αντίστροφη καουμπόισσα είναι μια παραλλαγή της στάσης της καουμπόισσας. Στη στάση cowgirl, ο λαμβάνων σύντροφος αγκαλιάζει τον σύντροφό του και τον κοιτάζει- στην αντίστροφη cowgirl, ο λαμβάνων σύντροφος αγκαλιάζει τον σύντροφό του αλλά κοιτάζει απ’την άλλη. Η αντίστροφη καουμπόισσα μπορεί να ενσωματώσει εξωτερική διέγερση ή διείσδuση (χρησιμοποιώντας π3ος, δονhτή ή άλλα σ3ξουαλικά παιχνίδια) του πρwκτού ή του κ@λπου του λαμβάνοντος συντρόφου. Ο λαμβάνων σύντροφος μπορεί να τρίβεται πάνω στον σύντροφό του ή να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά του ή ένα παιχνίδι για να διεγείρει τον εαυτό του και τον σύντροφό του.

 

9. Scissoring

Στην πιο κλασική θέση ψαλιδίσματος, ο ένας σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια του ανοιχτά και ο άλλος ξαπλώνει στο πλάι έτσι ώστε τα γ3ννητικά τους όργανα να έρθουν σε επαφή, σχηματίζοντας ένα σχήμα παρόμοιο με δύο ανοιχτά ψαλίδια που ενώνονται. Το ψαλίδισμα είναι δημοφιλές για τους κατόχους @ιδοίου που απολαμβάνουν την εξωτερική διέγερση.